Nasılsın kaptanım. Çalışmaların nasıl gidiyor, sınavım var demiştin. Şimdiden başarılar diliyorumGünaydın canim
Günaydın ablacim
Günaydın canim
Muhteşem bir menü aşkitoş çok beğendi20 Temmuz çarşamba
Zipzip- @Cordelia @Kinoalihatun Elhan Tutku44 @diyetisyengunlugu
08.30
Spordan önce kahve
Kahvaltı 11.00
1 d tambuğday
Domates salatalık biber
1 d peynir 4 tuzsuz zeytin
1 d tuzsuz köypeyniri
Öğle 15.00 çooook
5 kanat
3 mercimekli köfte
Marul
3 kaşık yoğurtlu kabak
Akşam 19.00
1 çorba kasesi yeşil salata
2 fincan yeşil çay
Spor
50 dk reformer pilates
Adım 9.014
Günaydınlar kuzumGünaydın canim
Günaydın ablacim
Günaydın canim
Günaydınlar
Afiyetler olsun ortim20 temmuz
Sabah
2 yumurta
Peynir zeytin domates salatalık
Akşam
Kuru fasulye salata
Az ekmek
Az çekirdek
Gece
( Kaçamak yaptık)
Çeyrek kokoreç
Zipzip-
Teşekkür ederim bitanemElhan hocam maşallah sana alıntı yapmadım foto var sonuçta,deniz kenarında keyfin bol olsun ekürim çıtırım,kısmetse eylülde orada olacağım gene tatil için gelecez kızçemle.
Bizde sorgun taraflarına gelecez herşey hazır,bir tek ulaşım kaldı onuda ayarladıkmı tamamdır,5 gün kalacağız kısmetse.Teşekkür ederim bitanemSence sorun olmazsa özelden telimi yazayım görüşelim. Eylül'de nerede olurum bilmiyorum belki aynı tarihlere denk geliriz.
Bizde sorgun taraflarına gelecez herşey hazır,bir tek ulaşım kaldı onuda ayarladıkmı tamamdır,5 gün kalacağız kısmetse.
Yolla numaranı sıkıntı yok hocam
Günaydın canim
İyiyim canım sen nasilsinNasılsın kaptanım. Çalışmaların nasıl gidiyor, sınavım var demiştin. Şimdiden başarılar diliyorum
Elhosummm
Afiyet olsun canim20 temmuz
Sabah
2 yumurta
Peynir zeytin domates salatalık
Akşam
Kuru fasulye salata
Az ekmek
Az çekirdek
Gece
( Kaçamak yaptık)
Çeyrek kokoreç
Zipzip-
ElifimmmmGünaydın canim
İyiyim canım sen nasilsin
Çalışmalar iyi gidiyor teşekkür ederim
Elhosummm
Afiyet olsun canim
Kesinlikle motiveni bozmak istemiyorum ama bunu ne kadar devam ettireceksin. Disaridan aldigin vitaminler senin sandigin gibi dolu dolu olamayacak, besin yerine asla gecmeyecek. Heryolu denemis biri olarak soyluyorum bedenini daha kotu hale getirmeni istemem. Verecegin kilo 10 kilo degil ki .Bugün menüm;
10:00 şekersiz türk kahvesi
12:00:yeşilçay
14:00: sütlü kahve
151salatalik
16kayısılı çay
182erik
2
21:00:sadec türk kahvesi
22sodalı ayran.
Gün içinde bol suZipzip-
Benim birazi gitmis sukur dun 80.85 di kabak yedim bugunde kabakciyimBende an itibariyle oldumindercez başka yolu yok nort river