- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım daha ne eksiler goruceksin tatlım burdan kopma yeterkıGünaydın hayırlı sabahlar hepinize bayanlar bugün yine eksi ile uyandınmm cok şükür
Kabağı haftaya kırmızı takım kaptanligima saklıyorumBenim birazi gitmis sukur dun 80.85 di kabak yedim bugunde kabakciyim
Keyfin bol olsun ablacım
Bugün de vermem amaEmeğe saygın sonsuz kardeşim. Al biraz da sende dursun, paylaşmak güzeldir
Huzurunu kim kacirdiysa kafasını kırarım tam konsantre olmuş diyetini sporunu yaparken kimse dikatini dağıtamaz arkadaşımikiz bugun dogru duzgun adimim yok aksam az huzurum kacti simdi daha iyiyim .. bide bizim yarın burda resmi tatil
Ay bu menü essah mı aaaaağKesinlikle motiveni bozmak istemiyorum ama bunu ne kadar devam ettireceksin. Disaridan aldigin vitaminler senin sandigin gibi dolu dolu olamayacak, besin yerine asla gecmeyecek. Heryolu denemis biri olarak soyluyorum bedenini daha kotu hale getirmeni istemem. Verecegin kilo 10 kilo degil ki .
Burdayım artık inşallah ya eksilerek dahada güzel olacak herseyGünaydın canım daha ne eksiler goruceksin tatlım burdan kopma yeterkı
Doğrudur evet ama gittiği yere kadar bugün 3. Gün ve hiçbir şikayetim Yok daha kötü olmaz umarım bunun için elimden geleni yapıyorum zaten ama artık çok sıkıldım bu halimdenKesinlikle motiveni bozmak istemiyorum ama bunu ne kadar devam ettireceksin. Disaridan aldigin vitaminler senin sandigin gibi dolu dolu olamayacak, besin yerine asla gecmeyecek. Heryolu denemis biri olarak soyluyorum bedenini daha kotu hale getirmeni istemem. Verecegin kilo 10 kilo degil ki .
Evet doğru yapıyorum hemde hiç bozmadanAy bu menü essah mı aaaaağ
Günaydııınn hanımlar bu gün son gün hafif beslenmek farz
Ben de kabak pişiriyorum bugünBenim birazi gitmis sukur dun 80.85 di kabak yedim bugunde kabakciyim
Aynenn yarın için heyecanlıyızGünaydııınn hanımlar bu gün son gün hafif beslenmek farz
Sagol canimTeşekkürler canım benim
Afiyet olsun bebişimadımlarına sporuna sağlık
Sagol kaptancimAfiyet olsun kizlar
Iyi tatiller canim
Selam canim, haklisin. Azcicik kaldi.
Insallah canim