- 13 Mayıs 2013
- 10.882
- 49.925
spor yarışını görünce vazgeçtim zatihic sevinme
Herkese kolay gelsinSevgili masterfit ekibi @Cordelia zor zamanlardan geciyor dularimiz onunla.. spor toplam sayilari hesaplanmayacak ama bu demek degil ki salalim kendimizi .. kücük bir fikrimi @Zipzip- kaptanimiza bugun soyledim buna baslayabiliriz
2 kişilik gruplar halinde birbirimizin yakasına yapısacagız ve gunluk spor yarısı yapacagiz 2 serli .. kişiler tamamen birbirini takip yapacak partnerinizi etiketlemyi unutmayin gun ici spor puanları ilk sayfadaki puanlaama sistemine gore muhakkak yazilacak ve partnerler dort gozle rakibinin menusunu sporunu bekleyecek acaba kendisinden cok mu az mi ve o gun puani fazla olan 1 -0 kazanmis olacak hafta bitiminde kendileri ilan edicek .. bugun pazartesi hatta 12 yi gecti sabah umarim herkes bu mesaji okur ve sali carsamba persembe uygulariz hemde bir deneme yapmis oluruz .. eslestirmeleri karsılikli ve kilo yakinligına gore yapmaya calistim umarim coook zevkli olur .. gun ivi yapilan sporlar paylasilabilir gaza getirebiliriz boylelikle birbirimizi .. sicak havalarda totoyu yerinden kaldirmak zor olabiliyor ..
eskiden minnosumuz @Cordelia etiketliyorduk ama şimdi rakibimizi etiketleyecez degisen hicbir sey yok .. adımlar yine fotografli paylasalim insa haydi hayirli ugurlu olsun
@Kinoalihatun @North River
@DombiliKus Fitt_anne
pastelfit hllgkchl
Begonya2 @Tutku44
bestnur zeyneppk
DeryaOnDiet @erenmothers @_ASTRAL_
Tamam canım üçümüz