- 13 Nisan 2012
- 194
- 570
İnşallah Peki sevgili rakibim sen sadece yürüyüş mü yapıyorsun yoksa başka sporlar da yapıyor musun (rakibimi tanıyayım) vee cuma tartısında kaç kiloydun? Önümüzdeki Cuma Eksilerimize bakıcamİnşallah canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Peki sevgili rakibim sen sadece yürüyüş mü yapıyorsun yoksa başka sporlar da yapıyor musun (rakibimi tanıyayım) vee cuma tartısında kaç kiloydun? Önümüzdeki Cuma Eksilerimize bakıcamİnşallah canim
neden yok bu hafta adım
selam canımSelam kızlar
Merhaba canım kaptanımız şu anda biraz yoğun ben etiket yapayım Zipzip- ama tabi katılabilirsin :) Sadece şu anda masterfit yarışı cumaya kadar devam ediyor. Her cuma yeniden başlıyor. O zamana kadar burayı takip edip yazışabilirsin. Zipzip- kaptanımızın izniyle öğrendiğim kadarıyla ben yazayım. Taaaa en baştaki sayfaya gidip ordaki bilgileri oku.Merhaba bende katilabilirmiyim
Çok teşekkür ederimselam canım
Merhaba canım kaptanımız şu anda biraz yoğun ben etiket yapayım Zipzip- ama tabi katılabilirsin :) Sadece şu anda masterfit yarışı cumaya kadar devam ediyor. Her cuma yeniden başlıyor. O zamana kadar burayı takip edip yazışabilirsin. Zipzip- kaptanımızın izniyle öğrendiğim kadarıyla ben yazayım. Taaaa en baştaki sayfaya gidip ordaki bilgileri oku.
Katılım formu:
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Bunları cevaplaman gerekiyor (kaptanım bunu ben unuttum ben sadece kilomu yazdım )
Her gün akşam o gün yediğin şeyleri paylaşman gerek.
Yani kahvaltı ...
öğle...
akşam... ya da ara öğünler varsa.
Ve her gün minimum 8bin adım atman gerek. Bunu da paylaşman gerek. Haftanın sadece 2 günü adım yok ama ben her gün atıyorum.
Her cuma tartı fotoğrafı atılıyor. Tartı fotoğraflarından sonra takımlar belirleniyor. Kaptanlar belirliyor takımları, sana hangi takımda olduğunu söylerler etiketi görürsün. Yarış başlıyor. Her gün menü adım bildiriliyor, Pazartesi günü yeniden fotoğraflı veya fotoğrafsız kilo bildirimi yapılıyor. Sonra Cuma günü en çok kilo veren tüm bildirimlerini yapan takım kazanıyor. :) Tabi başka arkadaşların menülerini ve adımlarını görüp onlarla fikir alışverişi filan yapabiliyorsun bence en güzeli bu.
Benim de ilk masterfitim valla bildiğim kadarıyla anlattım kaptanlarımız eksik bir şey varsa görüp tamamlarlarsa sevinirim, ben yoğunlar diye yazdım kusuruma bakmasınlar <3
olsun canım bugunden takıli olsunGünaydın kızlar. Eksik bildirimi tamamlayım,
18 temmuz p.tesi menüler
Sabah 10.00
1 sebzeli tost
Öğlen 13.00
1 porsiyon taze fasülye yemeği,
1 kase yoğurt.
Akşam 18.00
1 porsiyon köfte,
Salata,
2 dilim tb ekmeği.
Yarım muz ve 1 bardak süt ile shake.
Su:2 lt Zipzip- @Kinoalihatun
Spor puanları hesaplanmayacak bildirimini gördüğüm için adım sayar saatimi çıkarttım
sagol sekerimGünaydın canım kolay gelsin
evett yagercekten oyle.. vucut harketleri yaparken her yerim yaniyo sonra diyorum yapma kendine yeme kalorili seylerO kadar zor gidiyor ki kilolarımız giderken resmen davul zurnayla ugurluyoruz inşallah cumaya kadar çok güzel hafiflerizz
spor yarışını görünce vazgeçtim zati
Herkese kolay gelsin
Tamam canım üçümüz
rica ederim canımHarikasın ellerine sağlık çok güzel düşünmüşsün
iyiyim bende kahvemi icip baslayacagim insaİyiym elhamdülillah yürüyüş için hazırlanıyorm sen nasılsın
rica ederimmcanim bizim video kardio tarzi 10 puandan hesaplayabiliriz canım yada hareket sayisindan puan hesaplayabiliriz ikiside olurTamamdir canim. Cok guzel dusunmussun. Super bir fikir
tabikiiiimavi takimmmmmm nasıl gidiyorrrr bu hafta alıyor muyuz birinciliği
sadece mavi ve kırmizi takımı eşlestirdim mecburi spor ve menuden dolayı ama cumaya kadar zaten bu yarisma sonrasinda sonuclar ve etkilesimlere gore diger hafta masterfit ve isteyenlere yapabiliriz canimBen yokuuumm
haydiii bakalim patlat cumaayaa bombayıBu hafta kendime büyük bi eksi hedefledim Kaptanım , inşallah başarılı olurum
harikaaaaİnşallah Peki sevgili rakibim sen sadece yürüyüş mü yapıyorsun yoksa başka sporlar da yapıyor musun (rakibimi tanıyayım) vee cuma tartısında kaç kiloydun? Önümüzdeki Cuma Eksilerimize bakıcam
selaaammm hosgeldinnn nasilsin canimmSelam kızlar
bestnur tatlım liste burda bak rakibinePazartesi avantajini kazanan mavi takim kaptani @hllgkchl tebrik ediyorum kaptanim
@hllgkchl Kırmızı takimdan bir kişiyi takimina almani ,mavi takimdan bir kisiyide kirmizi takima göndermeni bekliyoruz
Masterfit Yarışması 41.Etap Cuma Pazartesi Fark Yüzde Kırmızı Takım @Kinoalihatun Kırmızı Kaptan 76.75 76.70 0.05 0.09 @Ayyulduz Kırmızı 86.9 84.1 2.8 3.22 pastelfit Kırmızı 56.4 56.7 +0.30 -0.53 @DeryaOnDiet Kırmızı 72.85 73.8 +0.95 -1.30 @DombiliKus Kırmızı 85.5 84.9 0.6 0.7 @erenmothers Kırmızı 69.15 68.45 0.7 1.01 Begonya2 Kırmızı 81.6 80.8 0.8 0.98 bestnur Kırmızı 75.5 75.3 0.2 0.26 Zipzip- Kırmızı-Sarı @Baklavali_Cheesecake Kırmızı-Sarı Mavi Takım @hllgkchl Mavi Kaptan 60.4 60.1 0.3 0.50 Tutku44 Mavi 83.5 82.9 0.6 0.72 @North River Mavi 79.8 80.15 +0.35 -0.44 @_ASTRAL_ Mavi 72.3 71.9 0.4 0.55 @60kiloyum Mavi 90.1 90.3 +0.2 -0.22 @UcurtmaAvcisii Mavi 89.6 89.0 0.6 0.67 zeyneppk Mavi 79.3 78.7 0.6 0.76 @She-Raa Mavi-Sarı Elhan Mavi-Sarı 65.5 Yeşil Takım @Mehfam Yeşil 69.8 70.1 +0.3 -0.43 @minerva1988 Yeşil 58.6 @Kendinin en iyi hali ol 63.5 @Bmsh 61.1 60.3 0.8 1.31 @HanimKelesimiGetir 50.5 @pacman 67.3
Hayırlısıyla verirsin canım inşallah.ADINIZ: lotus
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:110.8
HEDEF KİLONUZ:75
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğumlar ve yanlış beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:artık çok sıkıldım kıyafet sorunundan ve beni her görenin çok güzelsin yüzün bebek gibi ama biraz kilo versem keşke demeleri ve merdiven çıktığım zaman artık 5 dakika boyunca nefes nefese cebellesmek istemiyorum en önemlisi sağlığım
Hoş geldin Lotus.ADINIZ: lotus
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:artık çok sıkıldım kıyafet sorunundan ve beni her görenin çok güzelsin yüzün bebek gibi ama biraz kilo versem keşke demeleri ve merdiven çıktığım zaman artık 5 dakika boyunca nefes nefese cebellesmek istemiyorum en önemlisi sağlığım
hosgeldin lotus burda hep beraber 75 lere geldigini gorebiliriz insa kısa hedefler ile once 9 lar sonra 8 ler sonra 7 ler insaADINIZ: lotus
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim bu şekilde daha çok motive olacağıma inaniyorum fazlasıyla zaten suanki hedefim 90 hatta 100 10 ar 10 ar inşallah hedefime ulaşacağım tekrardan hoşbuldum canımhosgeldin lotus burda hep beraber 75 lere geldigini gorebiliriz insa kısa hedefler ile once 9 lar sonra 8 ler sonra 7 ler insa
Hoşbuldum canım çok teşekkür ederimHoş geldin Lotus.
Günaydın herkese.
Günaydın tatlışlar
Günaydınlar kızlar :) reglim başladı umarım cuma gününe ekşi gelir :))
2 gündür insan gibi yiyince aç uyanmayi özlemişim :)
Günaydınlar şekerlerim
Tatilde guzel korumussun canim1 temmuz cuma 62.35
Bugun 62.25 -100 Gr sabit gelmek sevindirdi hiç dikkat etmeden yemiştim çünkü
Zipzip-
Afiyet olsun canim18 temmuz pazartesi menüsü
10.30 3 ctl sucuklu yumruta, 2 dlim peynir ,1 dilim ekmek ,2 zeytin domates slatalik
13.00 1 muz
16.00 3 yk et sote ,1 dilim ekmek ,1 bardak hosaf ,biraz yogurt
18.00 1 elma
su 2 lt
adim 6099 adım
chole 11 dk video
eva 25 dk
Zipzip-
Eki Görüntüle 3099303
Afiyet olsun canimGünaydın kızlar. Eksik bildirimi tamamlayım,
18 temmuz p.tesi menüler
Sabah 10.00
1 sebzeli tost
Öğlen 13.00
1 porsiyon taze fasülye yemeği,
1 kase yoğurt.
Akşam 18.00
1 porsiyon köfte,
Salata,
2 dilim tb ekmeği.
Yarım muz ve 1 bardak süt ile shake.
Su:2 lt Zipzip- @Kinoalihatun
Spor puanları hesaplanmayacak bildirimini gördüğüm için adım sayar saatimi çıkarttım
Sabah 63.2 yi gördüm şükürler olsun tatil ödemleri gidiyor dün 63.8 dim
Selamm fesangimSelamlar kızlarcım tatilin son günü cuma başlıyorum diyete Allah'ın izniyle
Günaydın a dostlar Yürüyüşümü yaptım biraz dinlenip kahvaltımı hazırlıyım