- 2 Mayıs 2021
- 368
- 1.270
- 28
çok teşekkür ederimmmmmmişlerin rast gitsin guzel gelin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederimmmmmmişlerin rast gitsin guzel gelin
canım benim güzel kalbini severim senin çok tatlısın rabbim gönlüne göre versin her şeyihllgkchl güzel kaptanımız bugun gelinlik provasında vee eminim cumaya kadar 200 gr gitse 59 gorecek insa
sevincine ortak olucaz
North River küçük artin kesin odem cumaya insa eksi olursun eminim
@ _ASTRAL_ 6 lı rakamlara ne kaldı surda
YaparsinMinii 8 leri şoyle ucarak gecelim artık bol spor bool su bol spor bool suuuu
zeyneppk 7 ler tıkır tıkir gececek insa
Fitt_anne ahhh ahhh pazartesi rekoru kirmiş olabilirsinnn harikasin ne yedin ne ictin anacımmm
bende boool spor boool su bu hafta bol bol kendime soyleyecegim bu
gözüm kalmıştı sende canım şimdi bize taktik ver bizde o kadar eksiye ulaşalımballı lokmam teşekkür ederim Ama aslında pek bı başarı sayilmaz bayram da yediğim bir dananın odemini atmışım işte
haftaya kırmızi takimdasin hazırlıklara basla
Akıllı hatunsun vesselam mavi renk bana daha çok yakışıyor aslında kaptancığım
Tamam canım gerek yok zati :)Spor puanlari disinda sıkıntı yok simdilik canim
Onada ara verelim agustosa kadar
Takip etme imkanım yok o kadar
Süpersin bu azimle hemencik görürsün canimeveettt tatlımmm ayyy 4 gozle bende bekliyorumm cocugu okula biraktim eve gidip biraz yemek yapayim sonra biraz spor insa
aynı kuzum hepimiz aynıyız ama aramizda cook iyi koruyanlar var guzel kilolar verdikten sonra..
neyse o zaman pes etmek yok beraber 69 gorelimm
Ay inşallah hedefim 70hllgkchl güzel kaptanımız bugun gelinlik provasında vee eminim cumaya kadar 200 gr gitse 59 gorecek insa
sevincine ortak olucaz
North River küçük artin kesin odem cumaya insa eksi olursun eminim
@ _ASTRAL_ 6 lı rakamlara ne kaldı surda
YaparsinMinii 8 leri şoyle ucarak gecelim artık bol spor bool su bol spor bool suuuu
zeyneppk 7 ler tıkır tıkir gececek insa
Fitt_anne ahhh ahhh pazartesi rekoru kirmiş olabilirsinnn harikasin ne yedin ne ictin anacımmm
bende boool spor boool su bu hafta bol bol kendime soyleyecegim bu
Cumaya kadar kilonu korumani yada dahada eksiltmeni temenni ediyorum canim süpersinballı lokmam teşekkür ederim Ama aslında pek bı başarı sayilmaz bayram da yediğim bir dananın odemini atmışım işte
haftaya kırmızi takimdasin hazırlıklara basla
Akıllı hatunsun vesselam mavi renk bana daha çok yakışıyor aslında kaptancığım
Napiyoruz şimdi sporlar sayilmayacakmi ona göre yuruycemSpor puanlari disinda sıkıntı yok simdilik canim
Onada ara verelim agustosa kadar
Takip etme imkanım yok o kadar
Hayirlisiyla heyecanina yakisir bir dugun gecir canim insallahkızlar bugün gelinliğin son provasina gittim harika ilerliyor gerçekten sizlerin sayesinde kilo verdim o kadar güzel oldu ki herkes şoka girdi bileklerim bile nasıl incelmiş şimdi sırada 25 temmuz da uzun yolculuk var nişanlıma kavuşucam birde kuzenimin düğününe katılacağız 21 Ağustos da kendi düğünüm var kilomu kontrol haline almam lazım bir kilo iki kilo versem bir şey olmaz ya da sabit olsamda iyi bakalimmmmmmmm çok heyecanlıyım anlamsız derecede
Bir iki hafta sayılmayacak canimSüpersin bu azimle hemencik görürsün canim
Ay inşallah hedefim 70
Cumaya kadar kilonu korumani yada dahada eksiltmeni temenni ediyorum canim süpersin
Napiyoruz şimdi sporlar sayilmayacakmi ona göre yuruycem
Afiyet olsun canimArkadaşlar merhabaaa Günlük yemek bildirimimi yapmaya geldim detoks gibi bişiler denedim bugün
Sabah : Sade Türk kahvesi
Öğle : 3 yk yulaf, 1 bardak yağsız süt, 1/2 yk keten tohumu, 1 anamur muz, tarçın karışımı içtim.
Eki Görüntüle 3099020
Akşam: 3 yk ev yoğurdu, 3 yk haşlanmış nohut, 3 yk haşlanmış bulgur, 3 yk haşlanmış yeşil mercimek, nane, köz biber.
Eki Görüntüle 3099022
Bugünlük yediğim içtiğim bu kadar.
Zipzip- Kinoalihatun kaptanım
Şimdi spora
Merhaba katilabilirsin tabi ki ilk sayfadaki kurallari okuyarak formu doldurabilir misinMerhaba katilim acik miii
Valla niyetim bı 6oo Gr daha eksilmek teşekkür ederim cnmSüpersin bu azimle hemencik görürsün canim
Ay inşallah hedefim 70
Cumaya kadar kilonu korumani yada dahada eksiltmeni temenni ediyorum canim süpersin
Napiyoruz şimdi sporlar sayilmayacakmi ona göre yuruycem