- 3 Ocak 2020
- 5.710
- 31.688
canım benim bende cok bir ileri bir geri gittim gecmis gecmiste kaldi sen buguune ve yarinki beslenmeni düsün inan gerisi gelecek ben burda onceden cok guzel kilolar, 10 kilo kadar vermistim 80 kusurden 70lere inmistim ta cuma yarismalarinda sonrasinda aldım ama burda genelde sabit gibi kaldim 1 saat banyoda tarti yaninda oturdum agladim bosyere grupta duruyorum kilolu halimle sabitim..Cumartesi 80.5 ti bayram dönüşüm bugün 80.1 görünüyor başlıyoruz Allahin izniyle bu hafta 2 gider insallah Zipzip- @hllgkchl Kinoalihatun herhangi bir grupta yokum ama cuma masterfit olacağım insallah kızlar birde 10.gun online diyet vardı insta da 100 tl ye motivasyon olur bana diye çarşamba da ona başlayacağım 2 geri 1 ileri bi tam olamadı benim
ama iste kücücuk bir sey bile etkiliyor tek kacamak degil yani mesele.. fazla porsiyon,az su icme ,spor yapmama ...
simdi kendimi daha zinde hissediyorum gecmisi gecmiste bırak artık hic düsunme ben simdi senin mesajinda kendimi gordum diye boyle yazdim ama hakkini helal et