- 3 Ocak 2020
- 5.710
- 31.688
nerelerde tur attın arkadaşim daha oglen saatleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerelerde tur attın arkadaşim daha oglen saatleri
sagol kaptanimharikaaaaa
ballı lokmam teşekkür ederim Ama aslında pek bı başarı sayilmaz bayram da yediğim bir dananın odemini atmışım işte
Akıllı hatunsun vesselam mavi renk bana daha çok yakışıyor aslında kaptancığım
Fitt_anne üzgünüm.
heyyy cuma birincisi daha belli olmadı belli olmaz o işlerballı lokmam teşekkür ederim Ama aslında pek bı başarı sayilmaz bayram da yediğim bir dananın odemini atmışım işte
haftaya kırmızi takimdasin hazırlıklara basla
Akıllı hatunsun vesselam mavi renk bana daha çok yakışıyor aslında kaptancığım
Bence iki gün ne yediğim değilde bayram da nasıl insan üstü yediysem garip bünyem normal yiyince gerçek ayarlarına donuverdihllgkchl güzel kaptanımız bugun gelinlik provasında vee eminim cumaya kadar 200 gr gitse 59 gorecek insa
sevincine ortak olucaz
North River küçük artin kesin odem cumaya insa eksi olursun eminim
@ _ASTRAL_ 6 lı rakamlara ne kaldı surda
YaparsinMinii 8 leri şoyle ucarak gecelim artık bol spor bool su bol spor bool suuuu
zeyneppk 7 ler tıkır tıkir gececek insa
Fitt_anne ahhh ahhh pazartesi rekoru kirmiş olabilirsinnn harikasin ne yedin ne ictin anacımmm
bende boool spor boool su bu hafta bol bol kendime soyleyecegim bu
Kırmızı takım kaptanı belli de mavi takım kaptanı sen olursun belkide kim bilir geçen yarışın rövanşini yapmak gerekheyyy cuma birincisi daha belli olmadı belli olmaz o işler
yuzdende pek bir yuksek ama
Kırmızı takım kaptanı belli de mavi takım kaptanı sen olursun belkide kim bilir geçen yarışın rövanşini yapmak gerek
cok guldumm yaaaBence iki gün ne yediğim değilde bayram da nasıl insan üstü yediysem garip bünyem normal yiyince gerçek ayarlarına donuverdi
Canım sabah yürüyüşe çıktım :)nerelerde tur attın arkadaşim daha oglen saatleri
aa ben eksi gormusum ya onuu , insallah cumaya eksiye donerCordisim Rabbim feraha cikarsin . Zor gunlerin yerini guzel gunler alsin tez zamanda . Buda gececek biliyorsun
Ahh tatlim eksi goren gozlerini seveyim ama 350g artidayim
Kolay gelsin abla
masallah canim ya ne guzel dikkat ediyorusun. Bugun ins chloeye katiolacagim yeniden baslangic gun 116 temmuz cumartesi menüsü
10.30 3 yk menmen ,maydonoz reyhan nane ve peynir karışımı 2 dilim ekmek ,2 zeytin
16.00 mangal ,koz sebze , 1 bardak hosaf
su 2 lt
adim 4242
chole 2.gün
17 temmuz pazar menüsü
10.30 peynirli yumurta ,4 zeytin ,domates salatalik
17.00 mangal ,koz sebze , 1 bardak ayran
18.00 kavun 5 dlim
su 2 lt
adim 10519
chole 3.gün
Zipzip-
Cordelia
hllgkchl
DeryaOnDiet
Eki Görüntüle 3098836 Eki Görüntüle 3098837
Pilav pahalıya patladı bebişim.reglimin de katkısı var sanırım4 kaşık pilav yimeyecedin be kaptanım
Hayırlısı be kaptan bi şişkoyu bin takım ister bı takım kapar demiş atalarımız
Kiz kaptirdin mi altin yumurtayiFitt_anne üzgünüm.
Evet canim mutfak bitti daha cok isim var cokah kiyamam canım benim derin temizlik mi yapmistin
Enerjin super tatlimhllgkchl güzel kaptanımız bugun gelinlik provasında vee eminim cumaya kadar 200 gr gitse 59 gorecek insa
sevincine ortak olucaz
YaparsinMinii 8 leri şoyle ucarak gecelim artık bol spor bool su bol spor bool suuuu
Fitt_anne ahhh ahhh pazartesi rekoru kirmiş olabilirsinnn harikasin ne yedin ne ictin anacımmm
gelecegi gormussun canimaa ben eksi gormusum ya onuu , insallah cumaya eksiye doner
allah kolaylik versin canım benimmm camlar dolaplar derin temizlik mi baciKiz kaptirdin mi altin yumurtayi
Evet canim mutfak bitti daha cok isim var cok
Enerjin super tatlim
gelecegi gormussun canim
Aynen canim ama en buyuk kisim mutfakti o bittoallah kolaylik versin canım benimmm camlar dolaplar derin temizlik mi baci
O kadar haklısın kii Ben de çok sıkıldım şu 8 lerden... Artık 7 leri görmek istiyorumhllgkchl güzel kaptanımız bugun gelinlik provasında vee eminim cumaya kadar 200 gr gitse 59 gorecek insa
sevincine ortak olucaz
Teşekkür ederim canimkolay gelsin kaptanım
2217