Masallah abla cok iyi gidiyorsunGünaydın kuzum,sağol hoş buldum ,kilom iyi bu ara sabah 50.5 geldim
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Günaydın canim gecmis olsunGunaydin kizlar dun yorgunluktan pertim cikmisti bakamadim. Bugunde dişci randevum var
Eksik menumu bildiriyim
Afiyet olsun canim17 Temmuz
Adimlar 5179 @Cordelia (kuzum iyilestin mi ? )
Sabah
1 yumurta yagda (1 tk zeutinyagi ile)
1 dlm peynir
Kapya
Domates
Ogle
Kahve
2 hurma
Aksam
(19:30)
1 lavasa 4yk tavukla tantuni
1 bardak ayran
Eki Görüntüle 3098611
Masallah abla cok iyi gidiyorsun
Günaydın canim gecmis olsun
Sagol tatliş kaptanimAfiyet olsun canim
Bayramda fazla madlen yedim,dikkat ettim gene bu aralar az yiyom geneMasallah abla cok iyi gidiyorsun
Günaydın canim gecmis olsun
Ablacım masallah formunu koruması:)Günaydın kuzum,sağol hoş buldum ,kilom iyi bu ara sabah 50.5 geldim
Döndükten sonra dikkat ettim azcık yemiyorum gene bide havada sıcak ya herhadlde ondan sen nasılsın ortimAblacım masallah formunu koruması:)
Teşekkür ederim kaptanımGünaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Ablacim hepsini geri aldım ahaha :) yedim yedim yedim aile evindeyim, 3 arti1 evde 5 yetişkin 1 bebek 1 çocuk ölüyorum anlasana modundayim:) çok şükür onun dışındaDöndükten sonra dikkat ettim azcık yemiyorum gene bide havada sıcak ya herhadlde ondan sen nasılsın ortim
Olsun ortim dert etme sakın,aynı evde kalabalık olunca yememek zaten mümkün değilki,verirsin sen bunu aziimlisinAblacim hepsini geri aldım ahaha :) yedim yedim yedim aile evindeyim, 3 arti1 evde 5 yetişkin 1 bebek 1 çocuk ölüyorum anlasana modundayim:) çok şükür onun dışında
Geçmiş olsun canım. Odemdir o bugün olmazsa yarın normale döner. Diyete girmeden karbonhidrat çılgınlığı yapayim dedim neyse beş altı kilonun bir aylık ömrü var.Günaydıııın
Çok fazla artı çıktım, kaslarım tutuldu, 2 gündür zor hareket adiyorum, ödem yapmış olabilir mi acaba
Şimdi pilatese gidiyorum, dönüşte bi daha tartılıcam
Oyyy oyyyyuyybayramda beni çağırmayıp, herşeyi kendin yersen böyle olur işte
Evet suyu unuttum hep, işe güce daldım. Bugün görümcem geliyor da
Kimler gelmişşşş gözüm hep seni aradı hoşgeldin canımmmmmGünaydınlar şekerler ancak gelebildim herkesler iyidir umarım
Harikasın
Günaydın kuzum,sağol hoş buldum ,kilom iyi bu ara sabah 50.5 geldim
Tebrikler canım
Günaydın geçmiş olsun tatlımGunaydin kizlar dun yorgunluktan pertim cikmisti bakamadim. Bugunde dişci randevum var
Eksik menumu bildiriyim
Allahım beni affet niye kilo alan arkadaşlarımı görünce kendimi iyi hissediyorumAblacim hepsini geri aldım ahaha :) yedim yedim yedim aile evindeyim, 3 arti1 evde 5 yetişkin 1 bebek 1 çocuk ölüyorum anlasana modundayim:) çok şükür onun dışında
İnşallah ablacım sabah kahvesinden yaptım yuriyuse çıktım şimdi :)Olsun ortim dert etme sakın,aynı evde kalabalık olunca yememek zaten mümkün değilki,verirsin sen bunu aziimlisin
Gunaydin babyKimler gelmişşşş gözüm hep seni aradı hoşgeldin canımmmmmgünaydın
maşallah canımmmm 49 ne kalmış süpersin
Tebrikler canım
Günaydın geçmiş olsun tatlım
Ahaha çünkü bu sene hava çok rüzgarlı ya rugzgarda ucmayacaklar diye seviniyorsunAllahım beni affet niye kilo alan arkadaşlarımı görünce kendimi iyi hissediyorum
Hoş geldin bitanemmmGünaydınlar şekerler ancak gelebildim herkesler iyidir umarım
Kesinlikle ondandırAhaha çünkü bu sene hava çok rüzgarlı ya rugzgarda ucmayacaklar diye seviniyorum
PuhaaaaaaAllahım beni affet niye kilo alan arkadaşlarımı görünce kendimi iyi hissediyorum
Ahaha canımsın simdi sen bugün emekli mi olacaksin hanimis hanimis. İnşallah ben de götürürüm o günleriKesinlikle ondandır
Kaç kilo aldın?Allahım beni affet niye kilo alan arkadaşlarımı görünce kendimi iyi hissediyorum