- 16 Mart 2008
- 45.740
- 223.183
Sen de mi eppeğimPuhaaaaaa Allahim tovbeler tovbesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de mi eppeğimPuhaaaaaa Allahim tovbeler tovbesi
Teşekkürler ederim canımTebrikler canım
Evet bebeğim...sabah okulu aradım geleyim mi diye sen gelme biz yazını yaziyoruz dediler...sanırım artık resmen emekliyim. elime bir karton kutu alıp dolabımi boşaltmak kaldı...Ahaha canımsın simdi sen bugün emekli mi olacaksin hanimis hanimis. İnşallah ben de götürürüm o günleri
En son kaç kiloydum hatırlamıyorum kuzum. Tek bildiğim 5.5 kilo vermem gerektiği.
Kaç kilo aldın?
Hayirli olsun canim 26.5 da da emekli olmak ne guzel olsa gerekEvet bebeğim...sabah okulu aradım geleyim mi diye sen gelme biz yazını yaziyoruz dediler...sanırım artık resmen emekliyim. elime bir karton kutu alıp dolabımi boşaltmak kaldı...
Zaman çabuk geçiyor o günleri görürsün kuzum...sağlıkla kal güzel anılar biriktir bol bol...
Ay canım ne güzel anısı yoruldum ben dert dinlemedikten çok olumsuz besleniyoruz maalesef dertler derya modu . Çok sevindim canım enişte beyler ile gelsin gezmelerEvet bebeğim...sabah okulu aradım geleyim mi diye sen gelme biz yazını yaziyoruz dediler...sanırım artık resmen emekliyim. elime bir karton kutu alıp dolabımi boşaltmak kaldı...
Zaman çabuk geçiyor o günleri görürsün kuzum...sağlıkla kal güzel anılar biriktir bol bol...
Hayırlı olsun canım inşallah bizde görebiliriz o günleriEvet bebeğim...sabah okulu aradım geleyim mi diye sen gelme biz yazını yaziyoruz dediler...sanırım artık resmen emekliyim. elime bir karton kutu alıp dolabımi boşaltmak kaldı...
Cuma günü halledersin şeker
Ayy inşallah güzelimm agzın bal yesinGünaydın kaptanım
Günaydın canım içindeki sıkıntı yel gibi dağılsın inşallah
Tebrikler kuzum eksin çok güzel
Günaydın Elhoşşşş başlangıcın hayırlı olsun canım
Günaydın tatlım Tebrikler canım eksin çok güzel
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Günaydın
Günaydın şeker kız
Günaydın tatlım Cuma’ya gider hepsi
Günaydın canım 1 haftada halledersin sen kuzum
Günaydın ortaaaaammmmaşallah harikasın tebrikler
Günaydın pastelfitim
Tabi kiHayırlı olsun canım inşallah bizde görebiliriz o günleri
Cuma günü halledersin şeker
İnşallah zıpzıpımGünaydın canim
Sorun olmaz canim
Günaydın canim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim
Cumaya eksiye dusersin canim
Günaydın canim
Atarsın canim cogu ödemdir
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim
Günaydın pastelfitim
İnsanlara şifa oluyorsun bu da ayrı güzel. Tabi etkiliyor dertler. Rehber öğretmenlerin kaderi bu dertlerini yerim senin biraz azalır Enişte beyle çok hayallerimiz vardı yakıt fiyatları hepsini yaktı bitirdi ben de ne edeceyük modundayim bebem yaAy canım ne güzel anısı yoruldum ben dert dinlemedikten çok olumsuz besleniyoruz maalesef dertler derya modu . Çok sevindim canım enişte beyler ile gelsin gezmeler
Teşekkür ederim bitanem erken emeklilik iyi oluyor. enerji lazım bizeHayirli olsun canim 26.5 da da emekli olmak ne guzel olsa gerek
sagol canim, haftaici fena degildi ama hafta sonu cok kotu yedim.Cok kiziyorum bugun yine kendimeAfiyet olsun
Tşk
hemenm yaziyorum kaptanim. Cok kotu yeyince yazmaya da yuzum olmadi15-21 Temmuz Menü Bildirimleri
t Yarışması 41.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım Kinoalihatun Kırmızı Kaptan 76.75 ✖ @Ayyulduz Kırmızı 86.9 @pastelfit Kırmızı 56.4 DeryaOnDiet Kırmızı 72.85 ✖ @DombiliKus Kırmızı 85.5 erenmothers Kırmızı 69.15 Begonya2 Kırmızı 81.6 ✖ ✖ @bestnur Kırmızı 75.5 Zipzip- Kırmızı-Sarı @Baklavali_Cheesecake Kırmızı-Sarı Mavi Takım hllgkchl Mavi Kaptan 60.4 @Tutku44 Mavi 83.5 ✖ North River Mavi 79.8 @_ASTRAL_ Mavi 72.3 @60kiloyum Mavi 90.1 YaparsinMinii Mavi 89.6 @zeyneppk Mavi 79.3 @She-Raa Mavi-Sarı Elhan Mavi-Sarı Yeşil Takım @Mehfam Yeşil 69.8 minerva1988 Yeşil ✖
çok bir artış yok cumaya eksi ile gelirsin canım
Cumays eksiye dusersin canim
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim
Günaydın canim cumaya eksiye düşersinGunaydin kizlar.
Benim icin cumartesi pazar biraz kotu gecti cok yedim ve bugubn tartida artioyi da gordum 73,8im ( Zipzip- Kinoalihatun