- 30 Kasım 2014
- 28.515
- 125.751
Allah kalbine ve ruhuna ferahlık versin canımHastalık benim için çok arka planda.ateşim düştü burnum akıyor ve hapsiriyorum. Sorunlar çok farklı sanki beynim uyuştu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kalbine ve ruhuna ferahlık versin canımHastalık benim için çok arka planda.ateşim düştü burnum akıyor ve hapsiriyorum. Sorunlar çok farklı sanki beynim uyuştu.
Amin inşallah kuzum.sagol.Çok geçmiş olsun. sağlıkla görüşmek üzere inşallah
tostoparlak devam ediyoruz işte çok şükür diyelimDurum stabil kuzu....
çıtır babylik kalmadı ama eyi olur zaar senden naber tatlım
bir yere mi gideceksin canım?Simdi bu iki hafta bende cok aktif olamayacagim
Ne yapsak kimler yardımcı olmak ister
Yok hayir canim evdeyim hatta Ankaraya döndüm de sinava 2 hafta kaldi biraz sinav konularina bakacağımbir yere mi gideceksin canım?
Yazdm canımTakım arkadaşım yüzde 1lik avantaj için gecmis menülerini yazsan iyi olur
Dünle bu günün menülerini yazdım kaptanım.❤15-21 Temmuz Menü Bildirimleri
t Yarışması 41.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım Kinoalihatun Kırmızı Kaptan 76.75 ✖ Fitt_anne Kırmızı 86.9 pastelfit Kırmızı 56.4 @DeryaOnDiet Kırmızı 72.85 ✖ Hallederiz Kırmızı 85.5 erenmothers Kırmızı 69.15 Begonya2 Kırmızı 81.6 ✖ ✖ bestnur Kırmızı 75.5 Zipzip- Kırmızı-Sarı Hedef60kgolmak Kırmızı-Sarı Mavi Takım hllgkchl Mavi Kaptan 60.4 Tutku44 Mavi 83.5 ✖ North River Mavi 79.8 _ASTRAL_ Mavi 72.3 60kiloyum Mavi 90.1 YaparsinMinii Mavi 89.6 zeyneppk Mavi 79.3 She-Raa Mavi-Sarı Elhan Mavi-Sarı Yeşil Takım Mehfam Yeşil 69.8 minerva1988 Yeşil ✖
Ödülleri cumaya saklarsan daha iyi olur canım.afiyet olsunArkadaşlar merhaba,
Bugün yediklerimi yazmaya geldimmmm.
Sabah 1 patates kızartması ama yağsız (airfryer), domates, salatalık, peynir yedimmm.
Öğle 1 nogger sandviç dondurma yedim. (Haftanın 1 günü sadece 1 öğün rafine şekerli küçük bir şeyi serbest bıraktım kendime)
Akşam tavuk ızgara 150 gr kadar, 1,5 servis kaşığı bulgur pilavı ve domates cacık yedim.
Çok az su içtim ama 2 ltye tamamlarım yatana kadar 1 bardak da şekersiz erik kompostosu içtim.
Zipzip- Kinoalihatun kaptanımmm
Cuma menüm
Sabah 1 küçük patates kızartması biber kızartma yoğurt
4 parmak kadar ekmek
Çay
Akşam
4 küçük dilim pizza
1 bardak kola
Cumartesi menüm
Eşimle limoniydk çok düzensiz oldu
Sabah 1 dilim kek
Ara 1 dilim kadayıf tatlı
Akşam yok
Su 2 lt
Zipzip-
Pazar yani bu gün ki menüm
3 yk kadar patates biber kızartma üstüne yoğurt 1 minik poğaça
Çay
2 dilim karpuz
Ara yok
Akşam
Fırında tavuk 5 kanat 2 but
3 dilim patates
Cacık
Su 2 lt
Spor 3 mil leslie
Adım şuan 6000 olmak üzere, yatana kadar 8000 yapmaya çalışacagm yazarım inşaAllah
Afiyet olsun canım17 temmuz
Adım: 10507
Spor: 45 dk leslie 3 mil
Menü
10:00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
7 zeytin
1 domates
14:30 ara
1 fincan sütlü zencefilli Türk kahvesi
1 paket eti form
17:30 akşam
1 tabak yoğurtlu haşlanmış tavuklu semiz otu salatası
1 dilim tam buğday ekmeği
3,5 litre su
Zipzip- Cordelia Kinoalihatun
Ellerine sağlık kaptanımKinoalihatun
hllgkchl
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile fotografli ve nikli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Cordelia
Elhan
North River
HanimKelesimiGetir
Kmsl Hnd
Aijoo
60kiloyum
sara_28
fesang
pastelfit
Tutku44
ugurbocuuu
Zeynep_Nihal
gezegenfeza
Hallederiz
Kinoalihatun
Lavinia_98
She-Raa
_ASTRAL_
Wilma11
erenmothers
Kendinin en iyi hali ol
minerva1988
Hedef60kgolmak
kackaloribu
balpamuk
B Beklenen2
Mehfam
B Bmsh
Hedef65tir
YaparsinMinii
hllgkchl
Bar_na
nnurc
Fitt_anne
aypare ackerman
bestnur
zeyneppk
pacman
16 temmuz menüm
Kahvaltı:10.00
1 yumurta
Kk beyaz peynir
1ck bal
4 zeytin
2 dilim ekmek
Aksam:17.00
1kepçe mercimek çorbası
4yk kabak yemeği
Yogurt
Su:3 litre
Spor:8445 adımEki Görüntüle 3098475
Zipzip- Cordelia
Afiyet olsun kaptanim17 temmuz menüm
Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
4zeytin
Ara:1bardak süt+2 hurma
Aksam:17.00
4yk kabak yemeği
Yoğurt
Salata
Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3098478
8087 adım
Zipzip- Cordelia
Kaptanımmm doğru diyosun bak hiç öyle düşünmedim ilk haftanın acemiliğiiii teşekkür ederim yarın tartı için çok heyecanlıyım bi de ben her gün tartılmıyorum bana da süpriz olcakDünle bu günün menülerini yazdım kaptanım.❤
Ödülleri cumaya saklarsan daha iyi olur canım.afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Ellerine sağlık kaptanım
Teşekkür ederim canım benim Vitamin takviyesi alıyorum d vitamini c vitamini çinko kara mürver polen andız pekmezi ayva yapraklı karanfilli ıhlamur çayı ve doktorun verdiği ilaçlar bugün daha iyi gibiyim ama öksürük çok sıkıştırıyor bugün az daha hastanelik oluyordum nefesimi sıkıştırdı öksürük nöbet gibi iki kere geldi neyseki şimdi geçtiCanım çok geçmiş olsun. Ben resmen 2 ay sesimi kaybetmiştim, berbat bir durum. Beni toparlayan c vitaminli bir soğuk algınlığı ilacı oldu, takviye olduğunu düşünerek içtim. Akşam 2 tablet, sabah 2 tablet aldım ve sesim düzeldi. İstersen dışarıdan vitamin desteği yap vücuduna. Bende işe yaramamıştı ıhlamurlar, tereyağlı pekmezler, zencefil zerdeçallar…
Tabloları yapacak biri varsa menü ve spor takibi yaparım canım...Simdi bu iki hafta bende cok aktif olamayacagim
Ne yapsak kimler yardımcı olmak ister