- 8 Eylül 2016
- 103.190
- 437.770
- 35
Duzenledim mesaji teşekkür ederim canımKuzum ben kırmızı sarıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duzenledim mesaji teşekkür ederim canımKuzum ben kırmızı sarıyım
Tamam bebişim eline sağlıkDuzelteyim canim yaa o gun listeyi acele hazırlamıştim
Kaptanım kvdemlerdeydm yazamadım menüleri, ama bu gün itibariyle yazıcam inşaAllah evimdeyim artk15-21 Temmuz Menü Bildirimleri
t Yarışması 41.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım Kinoalihatun Kırmızı Kaptan 76.75 ✖ @Ayyulduz Kırmızı 86.9 @pastelfit Kırmızı 56.4 @DeryaOnDiet Kırmızı 72.85 ✖ @DombiliKus Kırmızı 85.5 erenmothers Kırmızı 69.15 Begonya2 Kırmızı 81.6 ✖ ✖ bestnur Kırmızı 75.5 Zipzip- Kırmızı-Sarı Hedef60kgolmak Kırmızı-Sarı Mavi Takım hllgkchl Mavi Kaptan 60.4 @Tutku44 Mavi 83.5 ✖ @North River Mavi 79.8 @_ASTRAL_ Mavi 72.3 60kiloyum Mavi 90.1 @UcurtmaAvcisii Mavi 89.6 @zeyneppk Mavi 79.3 @She-Raa Mavi-Sarı @Elhan Mavi-Sarı Yeşil Takım @Mehfam Yeşil 69.8 minerva1988 Yeşil ✖
Tamam canım hatırlıyorsan yazabilirsin menuleriKaptanım kvdemlerdeydm yazamadım menüleri, ama bu gün itibariyle yazıcam inşaAllah evimdeyim artk
geçmiş olsun canım. inşallah sana bulaşmamıştır, ailen de kolay geçirirSlm kızlar nasılsıniz iki gündür çok moralim bozuk bayram dönüşü covid sardi bizim aileyi herkes hasta bende temasli bekliyorum şimdilik bileyim yok ama olmaz inşallah annem de çocuğa bakacakti yine bu hafta izin alacağım bakamayacak valla şaka gibi herkes dikkat etsin hastalık çok arttı Zipzip- . Cordelia hllgkchl sizler nasılsınız bu arada Cordelia sen hastaydin bi ara test verdin mi ne çıkmıştı
Bu arada Sabah tartım 80.5 insallah odemdir diyorum bayram patlattı beni
çok geçmiş olsun ya rabbim şifa versin inşallah dikkat edin sizde kendinizeSlm kızlar nasılsıniz iki gündür çok moralim bozuk bayram dönüşü covid sardi bizim aileyi herkes hasta bende temasli bekliyorum şimdilik bileyim yok ama olmaz inşallah annem de çocuğa bakacakti yine bu hafta izin alacağım bakamayacak valla şaka gibi herkes dikkat etsin hastalık çok arttı Zipzip- . Cordelia hllgkchl sizler nasılsınız bu arada Cordelia sen hastaydin bi ara test verdin mi ne çıkmıştı
eline sağlık kaptanım15-21 Temmuz Menü Bildirimleri
t Yarışması 41.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım Kinoalihatun Kırmızı Kaptan 76.75 ✖ @Ayyulduz Kırmızı 86.9 @pastelfit Kırmızı 56.4 @DeryaOnDiet Kırmızı 72.85 ✖ @DombiliKus Kırmızı 85.5 erenmothers Kırmızı 69.15 Begonya2 Kırmızı 81.6 ✖ ✖ bestnur Kırmızı 75.5 Zipzip- Kırmızı-Sarı Hedef60kgolmak Kırmızı-Sarı Mavi Takım hllgkchl Mavi Kaptan 60.4 @Tutku44 Mavi 83.5 ✖ @North River Mavi 79.8 @_ASTRAL_ Mavi 72.3 60kiloyum Mavi 90.1 @UcurtmaAvcisii Mavi 89.6 @zeyneppk Mavi 79.3 @She-Raa Mavi-Sarı @Elhan Mavi-Sarı Yeşil Takım @Mehfam Yeşil 69.8 minerva1988 Yeşil ✖
Ateşim 38.5 oldu.
geçmiş olsun canım. inşallah sana bulaşmamıştır, ailen de kolay geçirir
Teşekkürler kızlar inşallah geçmemiştir ya oğlum da yeni ameliyat olmusyi zaten hiç sırası değil kısmet bakalımçok geçmiş olsun ya rabbim şifa versin inşallah dikkat edin sizde kendinize
Cok gecmis olsun canim insallah bulasmamistir sizlereSlm kızlar nasılsıniz iki gündür çok moralim bozuk bayram dönüşü covid sardi bizim aileyi herkes hasta bende temasli bekliyorum şimdilik bileyim yok ama olmaz inşallah annem de çocuğa bakacakti yine bu hafta izin alacağım bakamayacak valla şaka gibi herkes dikkat etsin hastalık çok arttı Zipzip- . Cordelia hllgkchl sizler nasılsınız bu arada Cordelia sen hastaydin bi ara test verdin mi ne çıkmıştı
Afiyet olsun canimArkadaşlar merhaba,
Bugün yediklerimi yazmaya geldimmmm.
Sabah 1 patates kızartması ama yağsız (airfryer), domates, salatalık, peynir yedimmm.
Öğle 1 nogger sandviç dondurma yedim. (Haftanın 1 günü sadece 1 öğün rafine şekerli küçük bir şeyi serbest bıraktım kendime)
Akşam tavuk ızgara 150 gr kadar, 1,5 servis kaşığı bulgur pilavı ve domates cacık yedim.
Çok az su içtim ama 2 ltye tamamlarım yatana kadar 1 bardak da şekersiz erik kompostosu içtim.
Zipzip- Kinoalihatun kaptanımmm
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canimCuma menüm
Sabah 1 küçük patates kızartması biber kızartma yoğurt
4 parmak kadar ekmek
Çay
Akşam
4 küçük dilim pizza
1 bardak kola
Cumartesi menüm
Eşimle limoniydk çok düzensiz oldu
Sabah 1 dilim kek
Ara 1 dilim kadayıf tatlı
Akşam yok
Su 2 lt
Zipzip-
Pazar yani bu gün ki menüm
3 yk kadar patates biber kızartma üstüne yoğurt 1 minik poğaça
Çay
2 dilim karpuz
Ara yok
Akşam
Fırında tavuk 5 kanat 2 but
3 dilim patates
Cacık
Su 2 lt
Spor 3 mil leslie
Adım şuan 6000 olmak üzere, yatana kadar 8000 yapmaya çalışacagm yazarım inşaAllah
Afiyet olsun canim17 temmuz
Adım: 10507
Spor: 45 dk leslie 3 mil
Menü
10:00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
7 zeytin
1 domates
14:30 ara
1 fincan sütlü zencefilli Türk kahvesi
1 paket eti form
17:30 akşam
1 tabak yoğurtlu haşlanmış tavuklu semiz otu salatası
1 dilim tam buğday ekmeği
3,5 litre su
Zipzip- Cordelia Kinoalihatun
ben de uzun zamandır böyleyim. neyin nesi bu kadar iştah açıklığı anlamadım gitti