Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canimZipzip- Cordelia @hllgkchl
17 Temmuz
Sabah 9
Yumurtalı tava tostu, sövüş domates ve salatalık ve çay
Öğle 13.30
1 mısır (fırınlanmış)
Sade Türk kahvesi
Akşam 18.30
Kıymalı patlıcan ve cacık
Sütlü nescafe
Su 3 litre
17 Temmuz Adım 8142 Cordelia
Eki Görüntüle 3098492
Teşekkür ederim ElhoşummTabloları yapacak biri varsa menü ve spor takibi yaparım canım...
Tamam canim izinli ol bu hafta insallah iyilesirsin cumayaYarın sabah unutmazsam tartılırım Zipzip- kaptanım çünkü sabah erkenden uyanıp ilaç içiyorum bunun içinde kahvaltıyı erken yapıyorum olmazsa ben bu haftada izinli takılayım cuma günü tartılıp masterfite başlarım o zamana kadar iyileşmeyi umuyorum
Teşekkür ederim canimAllah zihin açıklığı versin canım
Afiyet olsun canimKahvaltı 12.oo
1 kase menemen
Salata
1 dilim süzme peynir
1 avuç fıstık
5 zeytin
1lokma ekmekle reçel
Ara 1 dilim kavun 1 avuç fıstık 2,3 çatal bisküvili pasta
Akşam 19.3o
1 tabak sebze yemeği
5 tane köfte
Salata yoğurt
2,5lt su yeşil çay
Zipzip- Cordelia Kinoalihatun Eki Görüntüle 3098515
3 lahmacun cok olmus canim
Burda paylasim yapıyorsun canim kaptanlara bildirim atmıyorsunSevgili kaptanım Zipzip- ben hangi kaptana atmalıyım bildirimi?
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun pastelfitim17 Temmuz pazar
Zipzip- Cordelia Kinoalihatun Elhan
Kahvaltı 10.30
Peynirli omlet
2 zeytin az peynir
Salatalık
1 d ekmek
Ara13.00
1 avuç kabak çekirdeği
1 kayısı
Akşam 16.30
Yoğurtlu salçalı tambuğday makarna 1 tabak
Su 1.5 lt
Adım 8.062
Günaydın canimGünaydın kızlar. Berbat bir haftasonu geçirdim. Dün, önceki günden bile fena geçti. Uzun zamandır beklediğim regl fena geldi, sanırım ondan oldu. Modum çok düşüktü, sinirlerim fena gergindi… evde dünyanın işi birikmişti ve ben isyan modunda ordan oraya yaprak gibi sürüklenip durdum. Bir düzen istiyorum artık, günlük rutinlerim olsun ve onlara uyayım istiyorum dün yatmaya hazırlanırken temizlediğim cildime krem sürmeyi bile unutmuşum
En kötü ihtimal spor yarışmasını bir süre tatil etsek olmaz mı canimAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim Elhoşumm
Menu takibi kolay da spor takibi biraz zor hesaplama kısmı bakalim bir cozum bulacağız
Tamam canim izinli ol bu hafta insallah iyilesirsin cumaya
Teşekkür ederim canim
Geçmiş olsun kuşum. İstediğin düzen oluşur inşallah. Bunlar geçici şeyler canını sıkma.Günaydın kızlar. Berbat bir haftasonu geçirdim. Dün, önceki günden bile fena geçti. Uzun zamandır beklediğim regl fena geldi, sanırım ondan oldu. Modum çok düşüktü, sinirlerim fena gergindi… evde dünyanın işi birikmişti ve ben isyan modunda ordan oraya yaprak gibi sürüklenip durdum. Bir düzen istiyorum artık, günlük rutinlerim olsun ve onlara uyayım istiyorum dün yatmaya hazırlanırken temizlediğim cildime krem sürmeyi bile unutmuşum
Afiyet olsun canim17 temmuz menülerim
Sabah 10.00
Peynirli tost,
Domates, salatalık.
Öğlen 14.00
1 kase çorba,
1 tabak taze fasülye yemeği,
1 kase yoğurt.
Akşam 18.00
Balık+salata.
Saat 20.00 gibi
1 tane çiko gofret
Su:2 lt Zipzip-
Kinoalihatun
Eki Görüntüle 3098577
Adım sayısı:8.075 Cordelia
Guzel eksi tebrik ederim canim
Mantıklı bence sadece verilen kilolari hesaplayalimEn kötü ihtimal spor yarışmasını bir süre tatil etsek olmaz mı canim
Baslangicin hayirli olsun Elhosum
Teşekkür ederim bitanem her şey kontrol altına alındı.Afiyet olsun canim
Guzel eksi tebrik ederim canim
Mantıklı bence sadece verilen kilolari hesaplayalim
Baslangicin hayirli olsun Elhosum
Afiyet olsun tatlım.17 Temmuz pazar
Zipzip- Cordelia Kinoalihatun Elhan
Kahvaltı 10.30
Peynirli omlet
2 zeytin az peynir
Salatalık
1 d ekmek
Ara13.00
1 avuç kabak çekirdeği
1 kayısı
Akşam 16.30
Yoğurtlu salçalı tambuğday makarna 1 tabak
Su 1.5 lt
Adım 8.062
Anladıım. Pardon ben yanlış anladım. O da değişti sandım.Burda paylasim yapıyorsun canim kaptanlara bildirim atmıyorsun
Pazartesi avantaji icin mavi ve Kırmızı kaptanlar bana ozelden atiyorlar sadece
Her hafta yeniden olusturuyoruz mavi ve kirmizi takimlari cuma gunu takimin belli olur
Günaydın canim ekside olman guzel tebrik ederimGünaydın kızlarrrr75,3 / -200 gr ile bende burdayım aslında daha fazladır dün yediklerim hala benleler bugün kendimi lifli yiyeceklere vurcam
Eki Görüntüle 3098581
Zipzip- Kinoalihatun kaptanım daha iyi olcam sözz
Anladıım. Pardon ben yanlış anladım. O da değişti sandım.
O zaman birazdan atayım hemencik. Teşekkür ederim.