- 30 Kasım 2014
- 28.345
- 124.663
yeşilçay iç canım ödemi atarsın.Ya benim vucudum suyu tutuyor bazen neden 2.5 lt su içtm daha 2 kere wc gittim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeşilçay iç canım ödemi atarsın.Ya benim vucudum suyu tutuyor bazen neden 2.5 lt su içtm daha 2 kere wc gittim
afiyet olsun17 Temmuz 2022
sabah 12.00
çıtır yulaflı omlet (az sucuk ve dil peyniri vardı)
5 zeytin
4 küçük parça karpuz
söğüş salata
ara 14.45
150 mlt sütle meyveli fındık ezmeli yulaf lapası
akşam 18.45
4 küçük köfte
2 yk soğanlı mantar kavurma
1 servis kaşığı noodle
domates+ salatalık turşusu
yatana kadar 2 lt den fazla su Zipzip- hllgkchl
İçeyim inşaAllah, yarına ödem çayı hazrlaym hattayeşilçay iç canım ödemi atarsın.
Takım arkadaşım yüzde 1lik avantaj için gecmis menülerini yazsan iyi olurKaptanım kvdemlerdeydm yazamadım menüleri, ama bu gün itibariyle yazıcam inşaAllah evimdeyim artk
İnşallah kuzum hep birliktebugünkü menüm bir tık daha iyi sanki de mi? yavaş yavaş daha iyi olacak Allahın izniyle
Afiyet olsun canim17 Temmuz 2022
sabah 12.00
çıtır yulaflı omlet (az sucuk ve dil peyniri vardı)
5 zeytin
4 küçük parça karpuz
söğüş salata
ara 14.45
150 mlt sütle meyveli fındık ezmeli yulaf lapası
akşam 18.45
4 küçük köfte
2 yk soğanlı mantar kavurma
1 servis kaşığı noodle
domates+ salatalık turşusu
yatana kadar 2 lt den fazla su Zipzip- hllgkchl
Afiyet olsun canim
Kizlar zor günler geçiriyorum. Gelemiyorum üzgünüm.
tatlım hastalığın dışında başka birşey yok değil mi?Kizlar zor günler geçiriyorum. Gelemiyorum üzgünüm.
Teşekkürler canımAfiyet olsun canim
Tatilde gunlerde karışmış sende bugun pazar
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Canım rabbim yardımcın olsunKizlar zor günler geçiriyorum. Gelemiyorum üzgünüm.
Durum stabil kuzu....naber çıtır baby
Canım kordişim Allah sıkıntılarını gidersin. Bir de gelememeyi dert etme. Her şey düzelir inşallah.Kizlar zor günler geçiriyorum. Gelemiyorum üzgünüm.
Amin inşallah elhanim inşallahCanım kordişim Allah sıkıntılarını gidersin. Bir de gelememeyi dert etme. Her şey düzelir inşallah.
İyiyim tatlım...İyi demenin frekansına güveniyorum artık biraz yorgun olabilirim ama her şey yolunda bitanem. Sen de iyisin değil miElhan abla iyi misin
Çok sağol canım inşallah.Teşekkürler canım
Canım rabbim yardımcın olsun
Amin inşallah elhanim inşallah
Hastalık benim için çok arka planda.ateşim düştü burnum akıyor ve hapsiriyorum. Sorunlar çok farklı sanki beynim uyuştu.tatlım hastalığın dışında başka birşey yok değil mi?
test oldun mu?
Çok geçmiş olsun. sağlıkla görüşmek üzere inşallahKizlar zor günler geçiriyorum. Gelemiyorum üzgünüm.