Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok yapma kıyamisu yetecekten biraz az yemek gerek sen zaten zayıflamışsın baya sanırımpsikolojim bozuldu ya ne yesem çok yemişim gibi hissediyorum valla
Ay içim açıldı Günaydın canım sana daa
böyle bir ortamda kahve veya çay içmeye çok ihtiyacım varAy içim açıldı Günaydın canım sana daa
canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.Gunaydinnn bayanlarr 7 gunluk karantina surecim basladi insallah bu surede kilo almam korona oldum maleseff spor falan hak getire ilk oldugumda hic boyle olmamistim bukez sirt agrisi eklem agrisi beni bitiriyo
Günaydın canimGünaydın kızlar
Hosgeldin canimZipzip- günaydın balım daha evime yeni gelebildim hiç vaktim olmadı buralara girmek için birazda ara verdik psikolojisi ile girmedim sanırım annemin tartısı biraz eksik tartıyor ilk bir kaç gün kontrollü gidiyordum son günler iyice saldım dün gece de yolda acıkıp döneri yedikten sonra bitiş çizgisine ulaştım ve sabahıma evde tartıldım ama yol şişkinliği vs 64.3 ü gördüm neyse diyorum bayramda herkes dedi çok zayıflamışın filan diye keyfim yerinde inş cumaya kadar en azından bıraktığım kilolara geri dönerim
Sizleri çok özledim umarım herkesin keyfi yerindedir
Cordelia
Günaydın pastelfitimGünaydın hanımlar
Günaydın canim
Hoşbulduk balımmGünaydın canim
Hosgeldin canim
Günaydın pastelfitim
Günaydın canim
Hoşbulduk birtanemGünaydın
Geçmiş olsun canım
Hoşgeldin canım
evetttt evet zayıfladım çok şükür geri almam inşallahYok yok yapma kıyamisu yetecekten biraz az yemek gerek sen zaten zayıflamışsın baya sanırım
En son kedilerle ilgileniyordu canim ama nasil bilmiyorum bende konusmadimCordelia dan haberi olan var mı? nasılmış merak ettim sesi çıkmadı
Haklsın canım artık yemek yok.Kaptancığım o pilav fazla olmuş benden demesi pazartesi iyi bir eksi bekliyorum mavi kaptan pazartesi alırsa beni sana bırakmaz ona göre götür pilavı
Süt ve ayran içebilirsin canım.tarçın çayı da etki ediyor.Sagol canim. Dikkat etmeye calisiyorum ama su siralar asiri aclik hissediyotum aksamlari
❤❤❤❤Tamamdır kaptanım teşekkürler
Harikasın canımArkadaşlar temizlik yürüyüş filan derken yılmadan yapacam diye inat ettiğim 8800 adımımı şuraya bırakayım çok değerli benim için
Eki Görüntüle 3098223
Zipzip- Kinoalihatun
Harikasın canım
Afiyet olsun canım.sporda var süper16 Temmuz cumartesi
Zipzip- Cordelia Kinoalihatun @Elhan
08.30 spor öncesi kahve
Kahvaltı 12.00
Tambuğday dürüm
Peynir marul sucuk
Domates salatalık biber zeytin
Öğle 15.00
Yarım simit
Peynir domates salatalık biber
Yulaf bar
Akşam 20.00
Semizotundan yeşil salata 1 tabak
1 tavuk göğsünden şiş
2 kaşık pilav yarım d ekmek
Su 2 lt
Spor
60 dk reformer pilates
adım 10.086
Harikasın kaptanım
İnşallah canım ben de bu sefer hırsla başladım bakalım. Kuaföre spor kıyafetimle geldim çıkışta yürüyüşe devam edicem düşünnnevetttt evet zayıfladım çok şükür geri almam inşallah
Buralar o kadar isinmadi henuz. Bu mevsimde camlar kapali uyumazdik . Aksam balkonda usuyoruz bileGeçmiş olsun canım. Yürüyüş planını gerçekleştir imkan bulmuşken. Dün akşam eksik adımlarım için sahile indim yaprak kimildamiyordu su içinde kaldım. Bu sabah da aynısı çok sıcak. Mayisip kaldım. Hareket etmeye korkuyorum. Klima migreni tetikliyor. Oturup sonbaharın gelmesini bekliyorum.
Sabah kotuydu ama simdi hareket ettikce isindi canimAyağı iylestirip yurusen balım iyce kötü olmasin bu sefer
Biliyor ev yok. Kiracilar ciksa pahali oldugundan kimse cikmiyor . Arkadas bize yakin ev almisti krexiyi odeyemediler hayat sartlari cok degisti alim gucu dibe vurunca evi satti, kiralik bulamadi baska bir yerden daha makul ev aldi . Sabah tasindilar cok uzgundu okul vs de degisti tabi. Allah kolaylik versin herkrseKız tutanlar bilmiyor mu peki
Ya da bedava da olsa tasinilir mi hayret gerçekten
Bizim site de 125o,15oo ken kiralar şimdi 35oo 4ooo çıkardılar kiracılara mücadele edin çıkmayın diyoruz kanun onlardan yana.. nasıl bir hale geldi ekonomi ya gerçekten paramız pul oldu resmen
Bence de Keşke yiyip yiyip hiç kilo almasaydıkVerdiklerini geri almaktan nefret ediyorum, keşke bu kadar iştahlı birisi olmasaydım, yemek yemek aşırı güzel bişi :)