- 24 Ocak 2021
- 504
- 1.813
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canimMerhaba Hanımlar
Az önce sınav görevinden geldim. Okul kayinvalidemlere yakin olunca onlara geçtim. Uzun zamandır çalışmayınca özlemişim okul ortamını
doğrudur canım. tatil istiyoruz ama sonra işi de özlüyoruz. çalışmaya alışmışızMerhaba Hanımlar
Az önce sınav görevinden geldim. Okul kayinvalidemlere yakin olunca onlara geçtim. Uzun zamandır çalışmayınca özlemişim okul ortamını
Ben de çok iyiyim. Hala kilolarla başım dertte o ayrı. Bi alıyorum bi veriyorum. Bu sene mezun olucam artık. O yüzden çeki düzen vermem şart diyip yuvaya geri döndüm inşallah. Burası da aynı 5. Takım gibi.Canım nasıl unuturum hoşgeldin long time no see
Takımlar arası yarışlar bitti ama en aktif bu sayfa kuzum
Evet 2 kere değiştirdim
Sen nasılsın
Canım daha çoğuz aslında ama kaçaklar var
Hoşbulduum. Bugünden itibaren mi yazayım. Yoksa pazartesi kilo ölçümüyle birlikte mi emin olamadım. Zıpzıp ismini de hep görüyordum o zamanlar. Tanışmak şimdiye kısmetmiş.Merhaba canim
Olur tabi ki canim
Hosgeldin tekrardan aramiza
Hoşbuldum.Hoşgeldiniz
Afiyet olsun15 temmuz menum
12:00- 2 yumrtadan sucuklu yumurta, 2 dilim kasar, 1 avuc kadar fistik
17:00- 4 yk kadar karabugday, 1 tabak tavuk
19:00- 1 tabak karpuz
Spor: 11 dk chole karin
Su:2 lt
Zipzip- Kinoalihatun
TşkSüt ve ayran içebilirsin canım.tarçın çayı da etki ediyor.
❤❤❤❤
Harikasın canım
Harikasın canım
Afiyet olsun canım.sporda var süper
Harikasın kaptanım
Yaklaşık 4 yildir buralardayim canim memnun oldum tanıştığımaBen de çok iyiyim. Hala kilolarla başım dertte o ayrı. Bi alıyorum bi veriyorum. Bu sene mezun olucam artık. O yüzden çeki düzen vermem şart diyip yuvaya geri döndüm inşallah. Burası da aynı 5. Takım gibi.
Hoşbulduum. Bugünden itibaren mi yazayım. Yoksa pazartesi kilo ölçümüyle birlikte mi emin olamadım. Zıpzıp ismini de hep görüyordum o zamanlar. Tanışmak şimdiye kısmetmiş.
Hoşbuldum.
Ben de çok iyiyim. Hala kilolarla başım dertte o ayrı. Bi alıyorum bi veriyorum. Bu sene mezun olucam artık. O yüzden çeki düzen vermem şart diyip yuvaya geri döndüm inşallah. Burası da aynı 5. Takım gibi.
Tamamdır. Çok heyecanlıyım hahahaha. Burasının ortamı gerçekten çok daha farklı. Vallahi kıymetini bilmek lazım. Hiçbir zaman burada olduğum gibi kararlı olamamıştım.Yaklaşık 4 yildir buralardayim canim memnun oldum tanıştığıma
Yarin bildirebilirsin o zaman karismasin günler
67 falan oldum tekrar. Bu sefer spora da başlıycam inşallah çizkekciğim. Sen kilo mu koruyorsun hala?Oyy 4teydin en son
Tabi canım iyi yaptın yavaş yavaş verirsin
Evet evet öyle
Kötü anlamda koruyorum evet çok aldımmTamamdır. Çok heyecanlıyım hahahaha. Burasının ortamı gerçekten çok daha farklı. Vallahi kıymetini bilmek lazım. Hiçbir zaman burada olduğum gibi kararlı olamamıştım.
67 falan oldum tekrar. Bu sefer spora da başlıycam inşallah çizkekciğim. Sen kilo mu koruyorsun hala?
Süt ve ayran içebilirsin canım.tarçın çayı da etki ediyor.
❤❤❤❤
Harikasın canım
Harikasın canım
Afiyet olsun canım.sporda var süper
Harikasın kaptanım
harikasınİnşallah canım ben de bu sefer hırsla başladım bakalım. Kuaföre spor kıyafetimle geldim çıkışta yürüyüşe devam edicem düşünnn
Veririz inşallah merak etmee. Hahahaah beni baya iyi hatırlıyorsunKötü anlamda koruyorum evet çok aldımm
Spor ve senn hadi inşallah bebek
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Vaka sayıları artmaya başladı. Çabucak iyilesmeni dilerim. Kilo almayı dert etme bağışıklığın guclensin öncelikle.Gunaydinnn bayanlarr 7 gunluk karantina surecim basladi insallah bu surede kilo almam korona oldum maleseff spor falan hak getire ilk oldugumda hic boyle olmamistim bukez sirt agrisi eklem agrisi beni bitiriyo
Geçmiş olsun kuzumGunaydinnn bayanlarr 7 gunluk karantina surecim basladi insallah bu surede kilo almam korona oldum maleseff spor falan hak getire ilk oldugumda hic boyle olmamistim bukez sirt agrisi eklem agrisi beni bitiriyo
naber çıtır babyGeçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Vaka sayıları artmaya başladı. Çabucak iyilesmeni dilerim. Kilo almayı dert etme bağışıklığın guclensin öncelikle.
t Yarışması 41.Etap | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | |||||||||
Kinoalihatun | Kırmızı Kaptan | 76.75 | ✖ | ||||||
Fitt_anne | Kırmızı | 86.9 | |||||||
pastelfit | Kırmızı | 56.4 | |||||||
DeryaOnDiet | Kırmızı | 72.85 | ✖ | ||||||
Hallederiz | Kırmızı | 85.5 | |||||||
erenmothers | Kırmızı | 69.15 | |||||||
Begonya2 | Kırmızı | 81.6 | ✖ | ✖ | |||||
bestnur | Kırmızı | 75.5 | |||||||
Zipzip- | Kırmızı-Sarı | ||||||||
Hedef60kgolmak | Kırmızı-Sarı | ||||||||
Mavi Takım | |||||||||
hllgkchl | Mavi Kaptan | 60.4 | |||||||
Tutku44 | Mavi | 83.5 | ✖ | ||||||
North River | Mavi | 79.8 | |||||||
_ASTRAL_ | Mavi | 72.3 | |||||||
60kiloyum | Mavi | 90.1 | |||||||
YaparsinMinii | Mavi | 89.6 | |||||||
zeyneppk | Mavi | 79.3 | |||||||
She-Raa | Mavi-Sarı | ||||||||
Elhan | Mavi-Sarı | ||||||||
Yeşil Takım | |||||||||
Mehfam | Yeşil | 69.8 | |||||||
minerva1988 | Yeşil | ✖ | |||||||
Kuzum ben kırmızı sarıyım15-21 Temmuz Menü Bildirimleri
t Yarışması 41.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım Kinoalihatun Kırmızı Kaptan 76.75 ✖ Fitt_anne Kırmızı 86.9 pastelfit Kırmızı 56.4 DeryaOnDiet Kırmızı 72.85 ✖ Hallederiz Kırmızı 85.5 erenmothers Kırmızı 69.15 Begonya2 Kırmızı 81.6 ✖ ✖ bestnur Kırmızı 75.5 Zipzip- Kırmızı-Sarı Elhan Kırmızı-Sarı Mavi Takım hllgkchl Mavi Kaptan 60.4 Tutku44 Mavi 83.5 ✖ North River Mavi 79.8 _ASTRAL_ Mavi 72.3 60kiloyum Mavi 90.1 YaparsinMinii Mavi 89.6 zeyneppk Mavi 79.3 She-Raa Mavi-Sarı Hedef60kgolmak Mavi-Sarı Yeşil Takım Mehfam Yeşil 69.8 minerva1988 Yeşil ✖
Duzelteyim canim yaa o gun listeyi acele hazırlamıştimKuzum ben kırmızı sarıyım