- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Kolay gelsin canim11den beri mutfakta temizlik yapiyorum saatim hareket et diyor kafasina kafasina vuracagimasporatoru soktum taktimda keske firini sokmeseydim parca artti esimi bekliyor ama miss gibi oldu ne pismisim beee
yok canım diyetisyen listesi değil, Fulya listesiAfiyet olsun canım.Ben bir şeyi çok merak ettim. Liste diyetisyen listesi mi? Her öğünde az da olsa tatlı bir şey var. Bu sürekli insülin salgılanmasına ve insülin direncine sebep oluyor bildiğim kadarıyla. Miktar olarak çok fazla bir şey yok ama kaş yapalım derken insülin direnciyle uğraşma Allah korusun. Şimdi ben okuduğum kitaplardan yorum yapıyorum tabi diyetisyen listesiyse vardır bi bildiği dicem
Afiyet olsun canim16 temmuz cmt
Sabah 11
1 yumurta
Peynir zeytin
Az haşhaşlı ekmek
Salatalık domates
Saat 17.00
Kıymalı ve ıspanaklı pide
Üzüm
Aile evindeyim bir süre abimler de aynı evde olunca ev baya kalabalık olan yemeklerden az yemeğe çalışarak bı sure devam edecek evde spor yapacak boş alan bile yok :) tek başına hayattan 7 kişiliğe geçmek aşırı zormuş . Özledim burayı pzt tartilacagum büyük ihtimal 58 fln oldum baslangica döndüm hayırlısı . Sizlerin nasıl geçiyor
fesang bagzi kızlar çok seksi olmuş tatilde :))
Zipzip- Cordelia
Hahaha öyle mi diyosunnn16 temmuz cmt
Sabah 11
1 yumurta
Peynir zeytin
Az haşhaşlı ekmek
Salatalık domates
Saat 17.00
Kıymalı ve ıspanaklı pide
Üzüm
Aile evindeyim bir süre abimler de aynı evde olunca ev baya kalabalık olan yemeklerden az yemeğe çalışarak bı sure devam edecek evde spor yapacak boş alan bile yok :) tek başına hayattan 7 kişiliğe geçmek aşırı zormuş . Özledim burayı pzt tartilacagum büyük ihtimal 58 fln oldum baslangica döndüm hayırlısı . Sizlerin nasıl geçiyor
fesang bagzi kızlar çok seksi olmuş tatilde :))
Zipzip- Cordelia
Ahaha valla taş gibiydin bebeğim :)Hahaha öyle mi diyosunnn
Valla bende bilemedim . İlk hafta 1.5 kilo ödem 100 gr yağ gitmişti400 gr yagdan mı gitmis e nasıl 500 gr kilo alimi olmus kafamda deli sorularher halukarda yag vucuttan cikmis
alkışlar gitti senin kutu icine girdi neyse farkeden birsey yok
Afiyet olsun canim
cok güzel menü afiyet olsun canım
Kaçırmışım şarkını kesinlikle haklı bir sarkiymis gidip de bakayım geç olmadanelhan abla ben sarkı dokturdum bu gülüse sen kacırmıssın demek kisenden şiir yazmani beklerdim
Çok geçmiş olsun canım.Biricikim bu sabah Antalya'ya geldik lakin dayımın sağlık sorunundan dolayı yarın öğlen Manavgat'a geçeceğizsalı akşamı da İstanbul'a dönüyoruz bir daha bu tarafa geçmeye fırsatım olur mu bilmiyorum. Dayımın durumuna göre erken gelirsem seni arayacağım
Çok geçmiş olsun60kiloyum canım dayının neyi var diye sormuşsun, yarı yatalak ve yaşı baya var çok kolayca hasta olup oldukça zor atlatıyor
Allah şifa versin versin canım.60kiloyum canım dayının neyi var diye sormuşsun, yarı yatalak ve yaşı baya var çok kolayca hasta olup oldukça zor atlatıyor