- 3 Ocak 2020
- 5.708
- 31.673
ne yapcan misafireGünaydın kaptancığım misafirim gelıcek kahvaltıya yuruyuse çıkamadım amma yarım saatte olsa eliptik yaptım adımları tamamlarım günün ilerleyen saatlerinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yapcan misafireGünaydın kaptancığım misafirim gelıcek kahvaltıya yuruyuse çıkamadım amma yarım saatte olsa eliptik yaptım adımları tamamlarım günün ilerleyen saatlerinde
canımmm 25 temmuza daha gelmedik ama dünün menusu tabiki takıliyorum ama menudekk kizartma kek meyve suyu seni baya rahatsiz eder sonra canım coook acıktırirr bugun neler planladın ne yemek yaptın
baya geç uyumussun kaptanımAllah'ım ne zor işlermissss yorgunluktan uyuyamıyorum enerciiiiiiii hayırlı geceler kızlar
Hoşbulduum. Tabii ki doldurayım ama tam kilomu bilmiyorum. Şimdilik en son ölçtüğümü yazayım. Yarın sabah en güncelini yazarım. Olur değil mi?Hosgeldin canim aramiza
Ilk sayfadaki kurallari okuyarak formu doldurabilir misin
Bizde 6.takimin devami olarak devam ediyoruz genelde ama 5.takim ve diger takimlardan da katilanlar oldu aramiza
maalesef canım kollarım tutmuyor ütü yapmaktanbaya geç uyumussun kaptanım
Canım nasıl unuturum hoşgeldin long time no seeHedef60kgolmak Beni hatırladın mıı? Çook uzun zaman oldu girmeyeli. Bir gireyim dedim. Bir baktım ki her şey değişmiş. Çok üzüldüm. Senin de nick değişmiş ama hala burada olmana sevindim. Artık işler nasıl yürüyor buralarda?
Canım daha çoğuz aslında ama kaçaklar var@DeryaOnDiet Aa sen de buradaymışsın. En azından bir kısmınızı burada bulabildiğime çok sevindim. Nasıl gidiyor sağlıklı yaşam?
Merhaba canim
Olur tabi ki canimHoşbulduum. Tabii ki doldurayım ama tam kilomu bilmiyorum. Şimdilik en son ölçtüğümü yazayım. Yarın sabah en güncelini yazarım. Olur değil mi?
Hosgeldin tekrardan aramizaADINIZ: Paco
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 156
KİLONUZ: 68(?) (Yarın en güncel halini yazacağım.)
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Öğrenci
ÇOCUK SAYISI: 0
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Çok yemek.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı olmak ve fit gözükmek
Biricikim bu sabah Antalya'ya geldik lakin dayımın sağlık sorunundan dolayı yarın öğlen Manavgat'a geçeceğiz salı akşamı da İstanbul'a dönüyoruz bir daha bu tarafa geçmeye fırsatım olur mu bilmiyorum. Dayımın durumuna göre erken gelirsem seni arayacağımTatlım geldin mi Antalya'ya Az önce misafirleri yolcu ettik. Evin kumunu taşını temizleyeyim geldiysen beklerim...
Cok gecmis olsun canimBiricikim bu sabah Antalya'ya geldik lakin dayımın sağlık sorunundan dolayı yarın öğlen Manavgat'a geçeceğiz salı akşamı da İstanbul'a dönüyoruz bir daha bu tarafa geçmeye fırsatım olur mu bilmiyorum. Dayımın durumuna göre erken gelirsem seni arayacağım
Teşekkür ederim zıpzıpımCok gecmis olsun canim
geçmiş olsun canım. neyi var dayının?Biricikim bu sabah Antalya'ya geldik lakin dayımın sağlık sorunundan dolayı yarın öğlen Manavgat'a geçeceğiz salı akşamı da İstanbul'a dönüyoruz bir daha bu tarafa geçmeye fırsatım olur mu bilmiyorum. Dayımın durumuna göre erken gelirsem seni arayacağım
Tamam kaptanım@Ayyulduz ❤
pastelfit ❤
@DeryaOnDiet ❤
@DombiliKus ❤
erenmothers ❤
@diyetcigeldihanim ❤
bestnur ❤
Zipzip- ❤
Hedef60kgolmak ❤
Kırmızı hatunlar
Günaydın ,yürüyüşlerimizi yapalım.sağlıklı beslenelim.menüleri yazmayı unutmayalım.yeni baslayan güne bismillah diyelim.❤❤❤❤
Sakın haa aşofman tarzı kıyafetlere çok yanaşmıyoruzAlmak için elimden geleni yaptım desem kimse inanmaz hatta beli lastikli ketenimsi pantalon aldım
Geçmiş olsun canımBiricikim bu sabah Antalya'ya geldik lakin dayımın sağlık sorunundan dolayı yarın öğlen Manavgat'a geçeceğiz salı akşamı da İstanbul'a dönüyoruz bir daha bu tarafa geçmeye fırsatım olur mu bilmiyorum. Dayımın durumuna göre erken gelirsem seni arayacağım
Sevgili takım arkadaşım merhaba iyiyim sen nasılsın Temizlik de hiç sıcakta çekilmiyor ama olsun hareket olur hemNasılsınız hanımlar azcık iş yapayım dedim ama sıcakta çok zor oluyor. Biraz dinlenip ara ara yatana kadar yapayım dedim amapazartesi görümcemler gelecek kalmaya
Kolay gelsin pastelfitimNasılsınız hanımlar azcık iş yapayım dedim ama sıcakta çok zor oluyor. Biraz dinlenip ara ara yatana kadar yapayım dedim amapazartesi görümcemler gelecek kalmaya
HoşgeldinizBu arada ben de takımınızın bir parçası olmak istiyorum. Eski 5. Takımın bir parçasıydım. Yenilenme olmuş belli ki. Nereye müracaat edebilirim katılmak için?
Geçmiş olsun kuzum rabbim şifa versinBiricikim bu sabah Antalya'ya geldik lakin dayımın sağlık sorunundan dolayı yarın öğlen Manavgat'a geçeceğiz salı akşamı da İstanbul'a dönüyoruz bir daha bu tarafa geçmeye fırsatım olur mu bilmiyorum. Dayımın durumuna göre erken gelirsem seni arayacağım
Selammmm kuzum iyiyizz çok şükür sıcakta çekilmiyor valla temizlik kolay gelsin canooommNasılsınız hanımlar azcık iş yapayım dedim ama sıcakta çok zor oluyor. Biraz dinlenip ara ara yatana kadar yapayım dedim amapazartesi görümcemler gelecek kalmaya
Al canim al . Cocuklar markette bir suru ondan bundan secti sonuc bayramda kapiyi calan cocuk yok hep kendimiz zikkimlandikAfiyet olsun canim
Selam canim
Ben alabilirim
Hosgeldin canim aramiza
Ilk sayfadaki kurallari okuyarak formu doldurabilir misin
Bizde 6.takimin devami olarak devam ediyoruz genelde ama 5.takim ve diger takimlardan da katilanlar oldu aramiza
Hicc sorma kiz kim bulmussa bu sekeriayyyy ayyyy bas belası
Gecmis olsun tatlimBiricikim bu sabah Antalya'ya geldik lakin dayımın sağlık sorunundan dolayı yarın öğlen Manavgat'a geçeceğiz salı akşamı da İstanbul'a dönüyoruz bir daha bu tarafa geçmeye fırsatım olur mu bilmiyorum. Dayımın durumuna göre erken gelirsem seni arayacağım
Buralar henuz cok sicak degil mutfaga giristim bende .Nasılsınız hanımlar azcık iş yapayım dedim ama sıcakta çok zor oluyor. Biraz dinlenip ara ara yatana kadar yapayım dedim amapazartesi görümcemler gelecek kalmaya