- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
Bu hafta tam gaz gidiyoruz hepberaber canım olumlama yapalım evrene pozitif enerjimizi yollayalım konsantre olalım ben yine olumlamaya bağladım kendimiben de artık tam konsantre menüler yazmalıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta tam gaz gidiyoruz hepberaber canım olumlama yapalım evrene pozitif enerjimizi yollayalım konsantre olalım ben yine olumlamaya bağladım kendimiben de artık tam konsantre menüler yazmalıyım
Afiyet olsun canim16 Temmuz 2022
sabah 11.00
sucuklu omlet
süzme peynir
5 zeytin
1 tk vişne reçelinin meyvesinden
söğüş salata
2 dilim tbe
öğlen 14.30
2 yk etli patlıcan yemeği
1 servis kaşığı basmati pirinç pilavı
salatalık
ara
soğuk latte
akşam 19.45
tava mezgit balığı (deriler yok)
yeşil salata
1 dilim tbe
1 çay bardağı acılı şalgam suyu
yatana kadar 2 lt su Zipzip- Cordelia hllgkchl
Afiyet olsun canim16 temmuz
Adım:14.039
Spor: Leslie 3 mil 45 dk
Eve fitness 15 dk
Menü
Kahvaltı 11:30
1 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 tane domates
1 tane salatalık
2 tane köz kapya biber
4 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 fincan çay
Ara 15:30
1 fincan sütlü zencefilli filtre kahve
Akşam 17:30
1 tabak kıymalı kabak yemeği
1 kase yoğurt
Ara 18:30 3 incir
3,5 litre su
Zipzip- Cordelia Kinoalihatun
Reformer yapanlara pizza serbest mi şekerimZipzip- Cordelia Kinoalihatun Elhan
15 Temmuz Cuma
Kahvaltı 13.15
3 kk kadar hamur kızartması
1 h yumurta 4 zeytin
1 kk karışık peynir
Domates salatalık biber
Akşam 19.00
3 d pizza
1 yulaf bar
Su 1,5 lt
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
İnşallah kuzum daha iyi olur zamanla zaten. Aynısını ben yaşadım ondan farkedince diyeyim dedim. İnsülin direnciyle uğraşmak gerçekten zor kilo verince o da düzelecek inşallahyok canım diyetisyen listesi değil, Fulya listesi evet aslında yememem lazım ama evde olunca yedim. menülerim henüz çok güzel değil biliyorum. daha iyi olacak inşallah.
Olumlama bi insanın kendine yapabileceği en iyi şeyBu hafta tam gaz gidiyoruz hepberaber canım olumlama yapalım evrene pozitif enerjimizi yollayalım konsantre olalım ben yine olumlamaya bağladım kendimi
Ooo hem de ne hareket şu an 9.768 adımSevgili takım arkadaşım merhaba iyiyim sen nasılsın Temizlik de hiç sıcakta çekilmiyor ama olsun hareket olur hem
Teşekkür ederimKolay gelsin pastelfitim
Biraz bugün yaptım, biraz da yarın yaparım. Teşekkür ederim.Hoşgeldiniz
Geçmiş olsun kuzum rabbim şifa versin
Selammmm kuzum iyiyizz çok şükür sıcakta çekilmiyor valla temizlik kolay gelsin canooomm
Akşama doğru serin oluyo , ama gündüz mümkün değil. Ev full güneş alıyo bütün gün.Al canim al . Cocuklar markette bir suru ondan bundan secti sonuc bayramda kapiyi calan cocuk yok hep kendimiz zikkimlandik
Hicc sorma kiz kim bulmussa bu sekeri
Gecmis olsun tatlim
Buralar henuz cok sicak degil mutfaga giristim bende .
Allah iyiliğini versino bende de olmuştu bi kerekolay gelsin canım11den beri mutfakta temizlik yapiyorum saatim hareket et diyor kafasina kafasina vuracagim asporatoru soktum taktimda keske firini sokmeseydim parca artti esimi bekliyor ama miss gibi oldu ne pismisim beee
Pizza depolarım boşalmıştı o yüzden yedimgüç toplamalıyımReformer yapanlara pizza serbest mi şekerim
Ayağına sağlık canım
Afiyet olsun canımArkadaşlaaaar ben de menümü atayımmm
Kahvaltı yokkk. Sabah sade türk kahvesi içtim.
Öğle (12:30) aşağıdaki resimdekiler ama üzeri çizik olanları ben yemedim eşim yedi onun tepsinine koymadan çektiğim için üstünü çizdim ben kırmızı eti nispeten daha az yiyorum. Pilavı da az yedim.
Eki Görüntüle 3098182
Akşam da (6:00) aşağıdakilerin hepsini yedim.
Eki Görüntüle 3098184
Evde de 1 bardak şekersiz erik kompostosu içtim Bütün gün 2 lt su içtim.
Şimdi sporumu tamamlıcam onu da atarım bu gece
Zipzip- Cordelia Kinoalihatun kaptanımmm
KesinlikleOlumlama bi insanın kendine yapabileceği en iyi şey
İyi geceler canımIyi geceler kizlar
İyi geceler canımIyi geceler kizlar
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
Allahim ya şu üslubun güzelliğine bakcanımmm 25 temmuza daha gelmedik ama dünün menusu tabiki takıliyorum ama menudekk kizartma kek meyve suyu seni baya rahatsiz eder sonra canım coook acıktırirr bugun neler planladın ne yemek yaptın
Teşekkür ederim canımAyağına sağlık canım