- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Günaydın canim bugun nasılsınGünaydın kızlar sağlıklı güzel günler olsun hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canim bugun nasılsınGünaydın kızlar sağlıklı güzel günler olsun hepimize
Kaptancııım günaydın, biz de pazartesi günü tartı paylaşcak mıyızzz Merak ettim öyle bişi gördüm sankiFitt_anne ❤
@pastelfit ❤
DeryaOnDiet ❤
@DombiliKus ❤
erenmothers ❤
@diyetcigeldihanim ❤
bestnur ❤
Zipzip- ❤
@Baklavali_Cheesecake ❤
Kırmızı hatunlar
Günaydın ,yürüyüşlerimizi yapalım.sağlıklı beslenelim.menüleri yazmayı unutmayalım.yeni baslayan güne bismillah diyelim.❤❤❤❤
Evde eliptik mi var Fitt_anne Ben de almayı düşünüyorum hangi marka kullanıyorsunnnnGünaydın kaptancığım misafirim gelıcek kahvaltıya yuruyuse çıkamadım amma yarım saatte olsa eliptik yaptım adımları tamamlarım günün ilerleyen saatlerinde
Sağol bitanemAfiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun canım15 temmuz menum
12:00- 2 yumrtadan sucuklu yumurta, 2 dilim kasar, 1 avuc kadar fistik
17:00- 4 yk kadar karabugday, 1 tabak tavuk
19:00- 1 tabak karpuz
Spor: 11 dk chole karin
Su:2 lt
Zipzip- Kinoalihatun
Harikasın canımGünaydın kaptancığım misafirim gelıcek kahvaltıya yuruyuse çıkamadım amma yarım saatte olsa eliptik yaptım adımları tamamlarım günün ilerleyen saatlerinde
Evet canım.fotoğrafa gerek yok.herkes tartı sonucunu paylasacak.Kaptancııım günaydın, biz de pazartesi günü tartı paylaşcak mıyızzz Merak ettim öyle bişi gördüm sanki
Hayırlı olsun kaptancim.Evet en sevdiğim rengin kaptanı olarak sizlerde takımıma hoş geldiniz
Tutku44
@North River
@_ASTRAL_
@60kiloyum
YaparsinMinii
zeyneppk
@She-Raa
Elhan
Bol eksili, bol adımlı güzel menülü bir hafta dilerim
Hepimizin hayalleri gerçek olsun tatlım. yaş 26.5 olunca sessizlik, huzur arıyorsun.Haftasonu icin cok guzel ama uzun sureli benkm icin zir. Insallah hayalin gercek olur canim
Ne güzel gülmüşsün bestnurEvet canım takım arkadaşım Bi de hissetmiş gibi kırmızı giydim bugün en çok kiloyu biz vercez bak gaza geldim Eki Görüntüle 3097781
Evet canim pazartesi tartıliyoruzKaptancııım günaydın, biz de pazartesi günü tartı paylaşcak mıyızzz Merak ettim öyle bişi gördüm sanki
Tamam canim
Almak için elimden geleni yaptım desem kimse inanmaz hatta beli lastikli ketenimsi pantalon aldımTeşekkür ederim
Geçmiş olsun fitkaptanım, vitamin ile destekle.
Almamışsındır sen
Günaydın saracımgeçmiş olsun tatlım nasıl oldun canımGünaydın kızlar sağlıklı güzel günler olsun hepimize
Sagol canimAfiyet olsun canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Afiyet olsun canim
Sagol canim. Dikkat etmeye calisiyorum ama su siralar asiri aclik hissediyotum aksamlariSağol bitanem
Afiyet olsun canım
Harikasın canım
Evet canım.fotoğrafa gerek yok.herkes tartı sonucunu paylasacak.
Insallah canim. Yasla degil de karakterle alakali galiba benim esimin de yillardir hayali sessiz bir yerde evHepimizin hayalleri gerçek olsun tatlım. yaş 26.5 olunca sessizlik, huzur arıyorsun.
15 temmuz menum
12:00- 2 yumrtadan sucuklu yumurta, 2 dilim kasar, 1 avuc kadar fistik
17:00- 4 yk kadar karabugday, 1 tabak tavuk
19:00- 1 tabak karpuz
Spor: 11 dk chole karin
Su:2 lt
Zipzip- Kinoalihatun