- 8 Haziran 2022
- 11
- 2
- 33
Ne şikayetleriniz varKızlar sağlık ocağı kan da magnezyuma bakıyormu.internette şikayetlerimi yazınca magnezyum eksikliği gösteriyor.gidip baktırmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne şikayetleriniz varKızlar sağlık ocağı kan da magnezyuma bakıyormu.internette şikayetlerimi yazınca magnezyum eksikliği gösteriyor.gidip baktırmak istiyorum
Günaydın canim
Günaydın canim
Afiyet olsun kaptanim
Günaydın canim
Günaydın k
Yaaaa kuzum çok teşekkür ederim, hep birlikte güzel şeylere gülelim inşallahNe güzel gülmüşsün bestnur
Tamamdır kaptanım teşekkürlerSağol bitanem
Afiyet olsun canım
Harikasın canım
Evet canım.fotoğrafa gerek yok.herkes tartı sonucunu paylasacak.
Ay inşallah kilo vermiş çıkarım tamamdır atarım ben de kilomu pazartesi sabahhhEvet canim pazartesi tartıliyoruz
Tamam canim
teşekkür ederimHayırlı olsun kaptancim.
afiyet olsun canım15 temmuz cuma menüsü
10.30 maydonoz reyhan nane ve peynir karışımı 2 dilim ekmek ,2 zeytin 1 catl tahin pkmez
15.00 1 muz 4 badem 1 bitter
18.00 ayranli corba,3 yk makarna
su 1.5 lt
adim 7715 adım
chole 1.gün
Zipzip-
Cordelia
hllgkchl
DeryaOnDiet
Eki Görüntüle 3098006
Kas oranin artmis olabilir, odem tutmus olabilirsin canim ondandir artisDiyetisyen randevum vardı
500 gr almışım 400 gr yağ vermişim diyetisyenim tebrik etti ☺
Evt ödem tutmuşum elimde yüzümde hissediyorum zatenKas oranin artmis olabilir, odem tutmus olabilirsin canim ondandir artis
Afiyet olsun canim15 temmuz cuma menüsü
10.30 maydonoz reyhan nane ve peynir karışımı 2 dilim ekmek ,2 zeytin 1 catl tahin pkmez
15.00 1 muz 4 badem 1 bitter
18.00 ayranli corba,3 yk makarna
su 1.5 lt
adim 7715 adım
chole 1.gün
Zipzip-
Cordelia
hllgkchl
DeryaOnDiet
Eki Görüntüle 3098006
Selam canimSelam iyi haftasonları
Ben alabilirimEvdeki çikolari bagislamak istiyorum Müracaat Ankara
Hosgeldin canim aramizaBu arada ben de takımınızın bir parçası olmak istiyorum. Eski 5. Takımın bir parçasıydım. Yenilenme olmuş belli ki. Nereye müracaat edebilirim katılmak için?
sagol kaptanimafiyet olsun canım
ayyyy ayyyy bas belasıEvdeki çikolari bagislamak istiyorum Müracaat Ankara
400 gr yagdan mı gitmis e nasıl 500 gr kilo alimi olmus kafamda deli sorular her halukarda yag vucuttan cikmisDiyetisyen randevum vardı
500 gr almışım 400 gr yağ vermişim diyetisyenim tebrik etti ☺
sanadaSelam iyi haftasonları
elhan abla ben sarkı dokturdum bu gülüse sen kacırmıssın demek ki senden şiir yazmani beklerdimNe güzel gülmüşsün bestnur