- 17 Ekim 2021
- 11.329
- 37.591
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hos geldinOh ya çok şükür gelebildim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanimKahvaltı 12.oo
Bir haşlanmış yumurta bir yağda yumurta ( kız haşlanmış yumurtasını yemeyince onu da yemek zorunda kaldım)
Bir dilim süzme peynir 5 zeytin salata domates salatalık
Bir avuç fıstık
Birkaç biber 1 tatlı kaşığı kayısı reçeli
4-5 dilim karpuz 10 tane kiraz
Akşam 18.00
Tavuklu salata ayran
2,5 lt su Eki Görüntüle 3091036 @Zipzip- Cordelia
Hosgeldin canimOh ya çok şükür gelebildim
Yaa kötü olmus canim yeniden gelebilmene sevindim
Sizi üzdüm diye çok üzüldüm kaptanım yaptığınız iş ciddi takip gerektiren, emek harcatan bir iş. Ben ertesi güne bile aksatmamaya çalışacağımCanim sonucta bildirim yapıyorsun böyle düşünme
Bende adimlarimi hep sabaha bırakıyorum burdan ciktiktan sonrada adim atabiliyorum
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Üzülme canimSizi üzdüm diye çok üzüldüm kaptanım yaptığınız iş ciddi takip gerektiren, emek harcatan bir iş. Ben ertesi güne bile aksatmamaya çalışacağım
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim
Aksamda birseyler yeseydin canim gec olmadan ara ogun yap istersen
Afiyet olsun canim
Çok iyi yaptın canım. Şahsen bana çok iyi geldi fırçan, pardon siteminGünaydın cicikuşum. bir konuya dikkat çekmek istedim canim. Bakalım inşallah daha düzenli bildirim yapılır. Sonuçta insanız tabi ki gecikmeler olur. Ben sadece bu mazeretler ne kadar geçerli gerçekten gelip bildirilemezmiydi konularının tekrar düşünülmesini rica ettim.
Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim28 Haziran menüm
Kahvaltı:10.30
1yumurta
Kk beyaz peynir
Domates salatalık biber
1tk tahin pekmez
Yesillik
Ara::1orta boy mısır
Ara:1bardak süt
Aksam:17.00
Haşlanmış tavuk
Salata
Ara:19.00
1 mor erik
4ceviz
Su:2 olur
Spor:10032 adım
Eki Görüntüle 3091055
Zipzip- Cordelia Fitt_anne
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın. Bayram öncesi çok iyi olmuş.Yaz temizliği bayram temizliği telaşına girmiş bulunmaktayım koridoru resım defterıne cevırdı benim kızlar babalarından yüz bularakheveslerını aldıklarına duşunerek boyamaya karar verdik bayrama pırıl pırıl gırelım
Boyama almaya gıtmışken koltuk takımı da aldık, köşeli takımdı şuan kullandığım hem yıprandı hemde acılmıuor kullanışlı degıldı ne zamandır istiyordum nasıp buguneymiş ..
Salonuda boyuyup güzel bir temizlik yapmayı düşünüyorum olmuşken tam olsun
Geçmiş olsun canım. Basit bir soğuk algınlığıdir inşallah.Sağlam koşturmacalı bir gün atlattım. Kendimi pek dinleyememiş olacağım ki arabaya binmemle boğazımın yandığını hissettim. Burnum da tıkalı sanki biraz da üşüyorum. Bizim binada covid salgını var yine, acaba mı diyorum ama… tylolhot yaptım şimdi kendime, bakalım yarına nasıl uyanacağım şimdiden adımlarımı ve sporlarımı paylaşayım.
28 haziran salı
Eki Görüntüle 3091057
15 dk video,
3x15 crunch,
3x15 leg raises,
3x15 heel touch,
3x30 sn plank yaptım.
Eki Görüntüle 3091059
Spor puanı: 150+45+45+45+90=375.
Adım puanı: 13.355 Cordelia S sulisim