- 7 Mart 2010
- 20.701
- 100.222
Özledim seniAnd biricikin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özledim seniAnd biricikin
8bin bitti benim bir saat yürüyüş yaptım bu sıcakta hiç sevmiyorum yazıGünaydın canim
Bende 4200 deyim bahçede adimda atılmıyor
İnşallah inşallahYarin sabah 73.50 gelsin
3 te yemek kesinlikle eksi getirirBide bunu deniyim dedim...tartıda eksi görebilmek için
Ankarada bulusursaniz mesai saatlerim dışında bende tanışmak isterim kızlarBayram sonrası gelicim tabi ki...haberlesiriz canım. Köyde olmasa Ankara'da yakalarım ben seni
Hayırlı olsun canım güle güle oturun temizle kolay gelsin ayrıcaYaz temizliği bayram temizliği telaşına girmiş bulunmaktayım koridoru resım defterıne cevırdı benim kızlar babalarından yüz bularakheveslerını aldıklarına duşunerek boyamaya karar verdik bayrama pırıl pırıl gırelım
Boyama almaya gıtmışken koltuk takımı da aldık, köşeli takımdı şuan kullandığım hem yıprandı hemde acılmıuor kullanışlı degıldı ne zamandır istiyordum nasıp buguneymiş ..
Salonuda boyuyup güzel bir temizlik yapmayı düşünüyorum olmuşken tam olsun
Biz burdayız canım o grup aktif değil şuan Zipzip- ve Cordelia Kaptanliginda burdan devamkızlar selamlar bende bu gruba dahil olmak istiyorum
Canım YouTube Tuncay Yeşilpınar var bi bak istersen çok faydalı meditasyonlar fln paylaşıyor 10 dakikalık fln harika etkilikendimi yenilemek istiyorum boş zihnim.. boş ruhumm boş beden.. sifir.. tertemiz... bunun için bişey ariyorum... nerden başlayabilirim nasıl yapabilirim... sağdan salaaa üstten alttaaaa önden arkayaa donattt
Afiyet olsun kaptanim
Kolay gelsin kaptanim
Güle güle kullan
Tesekkur ederimHayirli olsun, güle güle oturun