- 16 Mart 2008
- 45.461
- 220.913
Bayram sonrası gelicim tabi ki...haberlesiriz canım. Köyde olmasa Ankara'da yakalarım ben seniYaa gelseydin görüşürduk neyse saglik olsun ablacim
Yaa sorma kazak ustune hirka giyiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayram sonrası gelicim tabi ki...haberlesiriz canım. Köyde olmasa Ankara'da yakalarım ben seniYaa gelseydin görüşürduk neyse saglik olsun ablacim
Yaa sorma kazak ustune hirka giyiyorum
Afiyet olsun canim....
Maşallah maşallahGünaydın kızlar bugun diyete başlıyalı 1 hafta oldu ne yürüyüşümü aksattım ne de diyetimi deldim kafa da bitirince oluyor kesinlikle
Kendine okunacaklar dinlenecek ler listesi yap....kendimi yenilemek istiyorum boş zihnim.. boş ruhumm boş beden.. sifir.. tertemiz... bunun için bişey ariyorum... nerden başlayabilirim nasıl yapabilirim... sağdan salaaa üstten alttaaaa önden arkayaa donattt
Afiyet olsun. İyi gayetSabah 9
2 haşlanmış yumurta
Salatalık biber 10 zeytin
Peynir
1 dilim TB ekmeği
Ara 13
Bir avuç leblebi 2 hurma
Akşam 15.30
1 kase mercimek çorbası içine kıtır ekmek koydum yarım dilim kadar
Kabak kavurma yoğurtlu
10-15 arası yaprak sarması
Su 2 litre
spor 30 dk eva
Zipzip-
Afiyet olsun canım 3 buçukta yemeği birakmissin biraz erken değilmi gerçi sarmalar ancak erirSabah 9
2 haşlanmış yumurta
Peynir
1 dilim TB ekmeği
Ara 13
Bir avuç leblebi 2 hurma
Akşam 15.30
Kabak kavurma yoğurtlu
Su 2 litre
spor 30 dk eva
Zipzip-
Oh mis ne güzel koltuklarını da mutlu günlerde kullan canım eşya evin çehresini değiştiriyor iyi oluyor değişiklikYaz temizliği bayram temizliği telaşına girmiş bulunmaktayım koridoru resım defterıne cevırdı benim kızlar babalarından yüz bularakheveslerını aldıklarına duşunerek boyamaya karar verdik bayrama pırıl pırıl gırelım
Boyama almaya gıtmışken koltuk takımı da aldık, köşeli takımdı şuan kullandığım hem yıprandı hemde acılmıuor kullanışlı degıldı ne zamandır istiyordum nasıp buguneymiş ..
Salonuda boyuyup güzel bir temizlik yapmayı düşünüyorum olmuşken tam olsun
Hayirli olsun, güle güle oturunYaz temizliği bayram temizliği telaşına girmiş bulunmaktayım koridoru resım defterıne cevırdı benim kızlar babalarından yüz bularakheveslerını aldıklarına duşunerek boyamaya karar verdik bayrama pırıl pırıl gırelım
Boyama almaya gıtmışken koltuk takımı da aldık, köşeli takımdı şuan kullandığım hem yıprandı hemde acılmıuor kullanışlı degıldı ne zamandır istiyordum nasıp buguneymiş ..
Günaydın canimgünaydin:)
Bende 4200 deyim bahçede adimda atılmıyorOturdum kaldım 400 adimdayim daha
6110 dayım, banyodan ciktimGünaydın canim
Bende 4200 deyim bahçede adimda atılmıyor
Afiyet olsun kaptanimSabah 9
2 haşlanmış yumurta
Peynir
1 dilim TB ekmeği
Ara 13
Bir avuç leblebi 2 hurma
Akşam 15.30
Kabak kavurma yoğurtlu
Su 2 litre
spor 30 dk eva
Zipzip-
Kolay gelsin kaptanimYaz temizliği bayram temizliği telaşına girmiş bulunmaktayım koridoru resım defterıne cevırdı benim kızlar babalarından yüz bularakheveslerını aldıklarına duşunerek boyamaya karar verdik bayrama pırıl pırıl gırelım
Kolay gelsin canimOğlum uyursa pazara gideceğim yürüyerek hem adımlarımı atmış olurum iyi olur .
Bu ara wc problemi yaşıyorum gün içinde form çayı icicem inşallah faydası olur
Bide bunu deniyim dedim...tartıda eksi görebilmek içinAfiyet olsun canım 3 buçukta yemeği birakmissin biraz erken değilmi gerçi sarmalar ancak erir
Oh mis ne güzel koltuklarını da mutlu günlerde kullan canım eşya evin çehresini değiştiriyor iyi oluyor değişiklik
Aldım canım ne yazık kiİkizim,sen 58 falan miydin? İbrede 60.1 diyo