- 16 Mart 2008
- 45.443
- 220.808
Maşallah yıkmış gecmişsin ortalığıTeşekkür ederim ablacım bugun dayanamayıp tartıldım 2.200 eksideyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah yıkmış gecmişsin ortalığıTeşekkür ederim ablacım bugun dayanamayıp tartıldım 2.200 eksideyım
Ya şöyle ki doktordan doktora farkediyor ve insandan insanada farkediyor bazı bünyelerde takviyeye gerek olmuyor canım eksikliklerin vücuda etkisi olmuyor ama doktoruna yaşadıklarından bahsedersen ve takviye istediğini söylersen mutlaka yardımcı olur. Bana kalırsa bi dahiliye doktoruna git saç dökülmen olduğunu ve tam kan tahlili istediğini söyle saçı etkileyen çok fazla şey var hatta doktora bütün değerlerine baktırmak istediğini söyle hastanede yapılabilen tüm tahlilleri istiyor o zaman doktorAile hekimim normal olduğunu söyledi canım bende anlamadım aslında ilaç vermesi gerekiyor o değere
Sen gel bu başlıga hem grubumuzun kilo ortalamasını düşürürsünBenimde 175 boy kilom 49 bir türlü kilo alamıyorum
Tamam canım çok teşekkür ederim en kısa zamanda doktora tekrar gozukeyimYa şöyle ki doktordan doktora farkediyor ve insandan insanada farkediyor bazı bünyelerde takviyeye gerek olmuyor canım eksikliklerin vücuda etkisi olmuyor ama doktoruna yaşadıklarından bahsedersen ve takviye istediğini söylersen mutlaka yardımcı olur. Bana kalırsa bi dahiliye doktoruna git saç dökülmen olduğunu ve tam kan tahlili istediğini söyle saçı etkileyen çok fazla şey var hatta doktora bütün değerlerine baktırmak istediğini söyle hastanede yapılabilen tüm tahlilleri istiyor o zaman doktor
Tabiiki canım tavsiyeleriniz için de teşekkürlerSen gel bu başlıga hem grubumuzun kilo ortalamasını düşürürsün
Anladım canım , besleyici olan yumurta ve yoğurt olmuş ama yetişkin bir insana yetmez hem kalori hem vitamin mineral olarak bu menü tahmin edersinCanım bugün ne yediğimi söyleyeyim istersen sabah bir yumurta bir bardak çay
Öğlen sütlaç
Ara öğün karpuz akşam bir tabak makarna bir kase yoğurt
Kuzu daha ne anlatıcaksın valla ağzına vaktine sağlık
Kuzum hiç bulaşma derim o neymiş2 gündür midemi acayip bozmuşum kızlar
Isırgan otlu bulgur çorbası yedim ondan mı oldu bilmiyorum
Bana biri bir kolanın içine bir aspirin at iç bişeciğin kalmaz dedi
Doğru mudur
Hedef60kgolmak sen bu konuda ne dersin
Evet canım kesinlikle haklısın çok yetersiz besleniyorum ama evde bulunan şeyleri yiyorum mecbur. Hayır canım alerjim yok vejeteryan değilimAnladım canım , besleyici olan yumurta ve yoğurt olmuş ama yetişkin bir insana yetmez hem kalori hem vitamin mineral olarak bu menü tahmin edersin
Alerjin olan besin var mı? Vejetaryen misin canım
Bal arkadaşım benimKuzu daha ne anlatıcaksın valla ağzına vaktine sağlık
Kesinlikle doğru yerdesin. Biz kilo alma ustalarıyız her birimiz.Benimde 175 boy kilom 49 bir türlü kilo alamıyorum
Gerçekten kilo almaya çok ihtiyacım varKesinlikle doğru yerdesin. Biz kilo alma ustalarıyız her birimiz.
Midem bulanıyor ishalde varKuzum hiç bulaşma derim o neymiş
İshal var mı miden yaniyor reflü mü oluyor canım
Hayda rinna rinna rinna rinanayyyyyyy❤Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kizlar yarin bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak...
NOT: takim belirtmeyen kisilere tekrar hangi takima gireceksiniz diye sormayacagim....
Cordelia
Elhan
@North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@Kmsl Hnd
@busra ytez
@60kiloyum
@sara_28
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@pastelfit
@Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@gezegenfeza
@DombiliKus
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@sandriyon
@She-Raa
@_ASTRAL_
@Migim
@Chedarice
@erenmothers
Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@minerva1988
Hedef60kgolmak
@kackaloribu
@balpamuk
@Beklenen2
@Mehfam
@Bmsh
@karamelllim
@UcurtmaAvcisii
@hllgkchl
Bar_na
@nnurc
@pikapi
@Birevet
S sulisim
@kumsal68
@Ayyulduz
@aypare ackerman
O zaman her gün minik bir iyileştirme yap derim örneğin yarın aynı ya da benzer menü ama sabah yumurtanın yanına 1 dilim peynir 1 dilim ekmekEvet canım kesinlikle haklısın çok yetersiz besleniyorum ama evde bulunan şeyleri yiyorum mecbur. Hayır canım alerjim yok vejeteryan değilim
Harikasın canımBal arkadaşım benim
Aynı şeyleri yaşadım canım çok zor bir süreç bu süreçte çok araştırdım çok doktor degiştirdim birde senden tatlı olmasın aile hekimim çok tatlı bir kadın o da beni çok bilgilendirdi bu arada kolajen bana iyi geldi canım cildimi çok daha gergin hissediyorum sadece tadı kötü 1 yk yogurt ile karıştırıp yutuyorum
Evet yaa çok iyi fikir böyle daha süperrrGerçekten kilo almaya çok ihtiyacım var
Oyy canım sen de bizim geçirdiğimizden mi oldun acaba? Ateşin de var mıMidem bulanıyor ishalde var
Hastaneye falanda gitmedim
Bulaşmayayım değil mi geçer umarım
Gene ne varsa suda var