- 21 Kasım 2013
- 22.887
- 71.660
Benim de zayıf cok dökülüyor du bittim sabunu kullanıyorum 1 yıldır iyi geldiğini düşünüyorumSaçlarım aşırı azaldı geri çıkacağına umudum kalmadı resmen moralim de çok bozuluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de zayıf cok dökülüyor du bittim sabunu kullanıyorum 1 yıldır iyi geldiğini düşünüyorumSaçlarım aşırı azaldı geri çıkacağına umudum kalmadı resmen moralim de çok bozuluyor
İnşallah kuzumTeşekkür ederim canım uymaya çalışacağım bu diyete. İnşallah saçlarıma geri kavusurum
Teşekkür ederim ablacım bugun dayanamayıp tartıldım 2.200 eksideyımMuhteşemsin
Onu da çok duydum ama memnun kalmayanlar da çokmuş. Sığır iliğini çok öneriyorlar yeni saç çıkarıyor diye okudum ama denemeye de korkuyorumBenim de zayıf cok dökülüyor du bittim sabunu kullanıyorum 1 yıldır iyi geldiğini düşünüyorum
Daha yeni kayıt oldum ama konu falan açmıştım ordan belki haberlesebilirizİnşallah kuzum
Sayfan var mı burda? Nerden haberleşelim
Tiroit hormonun çok çalışıyor olabilir mi canım? Ya da iştahsız mısınBenimde 175 boy kilom 49 bir türlü kilo alamıyorum
Sabunla yıkayınca gercek temizlenme durulanma hissi için bile kullanmaya deger cnmOnu da çok duydum ama memnun kalmayanlar da çokmuş. Sığır iliğini çok öneriyorlar yeni saç çıkarıyor diye okudum ama denemeye de korkuyorum
Masterfitteyim canım❤Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kizlar yarin bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak...
NOT: takim belirtmeyen kisilere tekrar hangi takima gireceksiniz diye sormayacagim....
@Cordelia
@Elhan
@North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@Kmsl Hnd
@busra ytez
@60kiloyum
@sara_28
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@pastelfit
@Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@gezegenfeza
@DombiliKus
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@sandriyon
@She-Raa
@_ASTRAL_
@Migim
@Chedarice
@erenmothers
Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@minerva1988
Hedef60kgolmak
@kackaloribu
@balpamuk
@Beklenen2
@Mehfam
@Bmsh
@karamelllim
@UcurtmaAvcisii
@hllgkchl
Bar_na
@nnurc
@pikapi
@Birevet
@sulisim
@kumsal68
Fitt_anne
@aypare ackerman
Tiroit hormonun çok çalışıyor olabilir mi canım? Ya da iştahsız mısın
Bu ara çok zayıfladım canım normalde 53 kiloydum aslında o bile az boyuma gore ama yediğim yiyeceklerde çok kalorili değil ondan dolayı sanırımTiroit hormonun çok çalışıyor olabilir mi canım? Ya da iştahsız mısın
Kuzum saf karbonhidrat yani beyaz unlu şeyler, şeker vs tansiyonu oynatıyorHiç zebze tuketmedim bu hafta tansiyonumda genelde düşer hep
Peki nerden alabilirim canım bildiğin güvenilir bir yer var mıSabunla yıkayınca gercek temizlenme durulanma hissi için bile kullanmaya deger cnm
Masterfitteyim canım
Yine de kan tahlillerini yaptır istersen kuzumBu ara çok zayıfladım canım normalde 53 kiloydum aslında o bile az boyuma gore ama yediğim yiyeceklerde çok kalorili değil ondan dolayı sanırım
Mutlaka ilaç al canım Canan Karatay kadınlarda demir degerlerinin orta aralıkta olması çok önemli diyorduD vitamini damlası kullanıyorum canım b12 değerinde iyiydi ama ferritin değerim 12 çıkmıştı normalde 50 üstü olmaliymis doktorda ilaç vs vermemişti en iyisi tekrar kontrol ettirmek
Canım bugün ne yediğimi söyleyeyim istersen sabah bir yumurta bir bardak çayYine de kan tahlillerini yaptır istersen kuzum
Günlük menü örneğini de bizle paylaşır mısın yarın mesela beni etiketleyip
İlk kullandığında dökülüyor gibi oluyor ama çıkarıyor canım haklısınSadece sarımsak sürmeyi denemiştim canım zeytinyağı ile denemeye de korkuyorum zeytinyağı saçımı döktüğü için
Evet canım sürerken bile baya döküldü saçımın hacminde azalma oldu moralim çok bozulduİlk kullandığında dökülüyor gibi oluyor ama çıkarıyor canım haklısın
Aile hekimim normal olduğunu söyledi canım bende anlamadım aslında ilaç vermesi gerekiyor o değereMutlaka ilaç al canım Canan Karatay kadınlarda demir degerlerinin orta aralıkta olması çok önemli diyordu
Doktorcum daha iyi bilirKendinin en iyi hali ol daha ayrıntılı açıklamış canım
Multivitamin kullanmak daha basit ☺ piyasadakiler güzel