- 16 Mart 2008
- 45.443
- 220.808
İnşallah daha iyi hissediyorsundur şu anİyim kuzum öyle bı yorgunluk modu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah daha iyi hissediyorsundur şu anİyim kuzum öyle bı yorgunluk modu :)
Gofretleri boşadi mi şiracimPopkek e basmışsın nikahı abla
Canım bi tatlı kaşıgı kadar kahve bi kahve fincan boyuna dek suNasıl yapıyorsun canım? Ben bakır cezvede yaparken köpüğü çıkmıyor hiç
Yok abla, hanım abla gofrete resmî nikahı, popkeke imam nikahını basıyor HanimKelesimiGetirGofretleri boşadi mi şiracim
Püf noktası ocaktayken karıştırmamak o zaman. Ben karıştırıyordum ama artık karıştırmayacağım Teşekkür ederim canımCanım bi tatlı kaşıgı kadar kahve bi kahve fincan boyuna dek su
Önce iyice karıştirip ocaga koy üstünde köpügünü al tasmadan kapat bitti sürekli karıştirimiyorum önce ocaga koymadan iyice karıştirip koyuyorum ocaga hafif kaynamaya başlayimca üstteki köpügü alıp fincana koyuyorum tasmadan kapatiyorum bu kadar
Saçların insafına kalmış gibi düşünüyorum. Yine de cilt doktoruna sormak lazım.kızlar stresten dökülen saçlar nasıl geri çıkar bir bilginiz var mı
Yaa ben niye browni de kaldımGofretleri boşadi mi şiracim
kızlar stresten dökülen saçlar nasıl geri çıkar bir bilginiz var mı
Afiyet olsun kaptanimBugünde günü kapattım çok şükür....
Sabah 9
1 dilim TB ekmeği
Domates salatalık yesillik biber
Peynir 8 zeytin 1 yumurta
Ortaya karışık meyve tabağı birazda ondan yedim
Akşam 16
Bir tabak fırında pişmiş patlıcan yemeği
2 parça beyaz ekmek kabuk kısmı
Salata
Su 1 litreden fazla ödem çayı+2 litre su
Spor 1 saat yürüyüş...
Cordelia Zipzip-
Afiyet olsun canim23.06 Menüm
Sabah
1 haşlanmış patates, salatalık domates
Akşam
Yarım tabak kabak yemeği, 1 tane yumurta kırması, salatalık domates.
2 litre su
Zipzip- HanimKelesimiGetir
Afiyet olsun canimSabah yulaf lapası çilek 1 tk fıstık ezmesi
Ara
1 kayısı
2 kare bitter
2 eti form
Akşam
Patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
6 badem 2 ceviz
Zipzip- HanimKelesimiGetir Cordelia
Geçen yıl benimde çok dökülmüştü canımkızlar stresten dökülen saçlar nasıl geri çıkar bir bilginiz var mı
Yaa ben niye browni de kaldım
Canım multivitamin alabilirsin takviye, bir de saç derine detoks için değişik çaylarlarla durulama-yıkama suyu hazırlayabilirsin
Canım önerdiğin marka var mı multivitamin içinGeçen yıl benimde çok dökülmüştü canım
Kan tahlillerim normaldi
Doktor çinko verdi onu kullandım
Biotin kullandım
Birde bir kaç defa karışım uyguladım sürdüm
Klasik karışım ( evigen bepanten b12 vs eczacı veriyor içine 3 tane dogum kontrol hapı ezip koyuyorsun ben bunu hindisatan cevizi yagının içine yaptım haftada bir bundan yapıyordum 1 saat bekletiyordum. Şimdi bunların içinde b vitamini de olduğu için aşırı koku yapıyordu haftada bir defa da nane yağı (10 damla) + zeytinyağı yada hindistan cevizi yagıyla karışım yapıp onu saç diplerime sürüyordum bunları yaptım 1-2 ay sonra toparlandı çok kafaya takarsan çok daha fazla dökülüyor. Ben en son kendime şöyle olumlama yapmıştım dökülürse dökülsün peruk alırım onu takarım demiştim. Sende takmamaya çalış şampuanda ogx (biotin) kullanmıştım
Eline eldiven giyeceksin ve asla saç derin haricinde bir yere değdirmeyeceksin bu arada zeytinyağı + sarımsak + kuru lavanta ben karanlıkta bekletip bir dönem sürmüştüm gerçekten saç çıkarıyor ama kokusuna tahammül edemiyordum sorun degil dersen onu da yapabilirsinTeşekkür ederim canım doğru söylüyorsun kafaya taktığım için çok fazla döküldü. Bir ara zeytinyağı sürdüm o da çok döktü çoğu kişide fayda etmiş halbuki bende işe yaramadı. Doğum kontrol hapı için vücutta tüylenme yapar diyorlar onu da kullanmaya korkuyorum
tabi ki hadi çık gel akşam çayınaGünaydın cnm bi çayını alırım
Multivitamin degil canım güvendiğin bir eczaneden biotin al ve düzenli kullan ayrıcaTeşekkür ederim canım doğru söylüyorsun kafaya taktığım için çok fazla döküldü. Bir ara zeytinyağı sürdüm o da çok döktü çoğu kişide fayda etmiş halbuki bende işe yaramadı. Doğum kontrol hapı için vücutta tüylenme yapar diyorlar onu da kullanmaya korkuyorum
buyur gel içelimGünaydınlarr çayın güzelliğide gel beni iç diyor yani