Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yapmaya çalışacağım bugün, az dinleneyim deüç kişiyiz kimsede katılmıyor
Kolay gelsin ganımcımDışarıya çıkacağım işlerim var geç gelirim biraz görüşürüz.
Aynı zamanda kırmızıyım yaAdım yarışmasında sadce cordelia etiket yapıyor sun aşkim
Mutlu da olamıyorum zatenkıyafet almak gezmek bile ıstemıyorum Ama artık gecmıse mazi diyorum ve önüme bakıyorumBugün itibariyle buyuk bir motivasyonla aralıklı oruc seklınde beslenmeye başlıyorum 3 ay ıcınde tatmin olucagım kıloya kesinlikle gelıcem ablacığımO zaman hep gül güller açılsın yüzünde
Yağ yakmadikca mutlu olamayız bunu da aklından çıkarma bak
Günaydın melek hemsiremizGünaydın kızlar
Günaydın your name is ti ti titi titi titiGünaydınlar
Günaydın yulduzumGünaydın kızlar
Günaydın canimGünaydın melek hemsiremiz
Günaydın your name is ti ti titi titi titi
Günaydın yulduzum
Hem korudum.hem korumadım. Yakında katılacağım aranıza.Günaydın canim
Senin nasıl gıdıyor kilo işi koruyabıldın mı
Koruduysan sırrın nedır kaptancıgım
Buralardan kopmamak diyet kafasından da çıkmamak çok önemli ablacığımDestek olmadan çok zor Dilekcim. Kendimize bir sınır koyalım. Oraya yaklaşinca sıkı bir diyetle kendimizi kontrol altına alabiliriz.
Kilo ile mutsuzuz gerçekten. Yemeklerin cazibesine kapılmamak keşkeMutlu da olamıyorum zatenkıyafet almak gezmek bile ıstemıyorum Ama artık gecmıse mazi diyorum ve önüme bakıyorumBugün itibariyle buyuk bir motivasyonla aralıklı oruc seklınde beslenmeye başlıyorum 3 ay ıcınde tatmin olucagım kıloya kesinlikle gelıcem ablacığım
Düşüncelerine katılıyorum balım. hadi vakit kaybetmeden bir şeyler yapalım.Buralardan kopmamak diyet kafasından da çıkmamak çok önemli ablacığım
Eskisi kadar iradeli hızlı kılo veremiyorum yaş aldıkca sanlı Son kez elimden gelenin en iyisini yapıp hedef kıloma dusuyum ıstıyorum.Asıl zor olan koruma için de bırbırımıze destekle, rehavete kapılıp burdan kopmadan basarabılırız diye düşünüyorum
Önümüze bakalım tatlım. Bozulabilir biz de düzeltiriz zor deme darilirim sonra da sarılırım sanaElhan ablam mümkün mü moral bozmadan yaşamak
Bu süreci atlatacağız tatlım. Hep yaşadık. Allah sağlık versin ne yapacağımızı yapmayacagimizi biliyoruz. hayırlısı olsun.Mutlu da olamıyorum zatenkıyafet almak gezmek bile ıstemıyorum Ama artık gecmıse mazi diyorum ve önüme bakıyorumBugün itibariyle buyuk bir motivasyonla aralıklı oruc seklınde beslenmeye başlıyorum 3 ay ıcınde tatmin olucagım kıloya kesinlikle gelıcem ablacığım
Günaydın kaptanimGünaydın......guzel bı gün olsun....mavi takım nasıl gidiyor cuma hazirliklari
Günaydın canimGünaydın kızlar
Baslangicin hayirli olsun canim
Günaydın kaptanimGünaydın bebişler Eki Görüntüle 3087051
Beni örnek alin dermisimBuralardan kopmamak diyet kafasından da çıkmamak çok önemli ablacığım
Eskisi kadar iradeli hızlı kılo veremiyorum yaş aldıkca sanlı Son kez elimden gelenin en iyisini yapıp hedef kıloma dusuyum ıstıyorum.Asıl zor olan koruma için de bırbırımıze destekle, rehavete kapılıp burdan kopmadan basarabılırız diye düşünüyorum