- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Günaydın canimGünaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canimGünaydın kızlar
O boş kalan yeri bugün sağlıklı bir şeylerle doldurursun tatlım.Teşekkürler canısı,az yedimde midem boş kaldı gene
Güzelliğe bak ışıl ışılBoydan hiç fotoğraf çektirmedik kuzum.
Eki Görüntüle 3086016
GünaydınGünaydın kizlar
Eline sağlık canım.17-23 Haziran Menü Bildirimleri
Masterfit Yarışması 39.Etap Cuma Cumartesi Kırmızı Takım Lavinia_98 Kırmızı Kaptan 63.00 @Bar_na Kırmızı 77.80 @Bmsh Kırmızı 61.20 @sandriyon Kırmızı 65.10 ✖ ✖ @İceteavecheesecakelutfen Kırmızı-Sarı 72.70 @pikapi Kırmızı-Sarı 65.90 Mavi Takım @sulisim Mavi Kaptan 58.20 @DombiliKus Mavi 81.60 Tutku44 Mavi 83.80 @hllgkchl Mavi 63.60 Cordelia Mavi-Sarı @ugurbocuuu Mavi-Sarı 58.50 Yeşil Takım HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 50.70 ✖ ✖ @sara_28 Yeşil 89.20 @60kiloyum Yeşil 89.30 @minerva1988 Yeşil 55.60 pastelfit Yeşil 57.10 @She-Raa Yeşil 87.30 @Mehfam Yeşil 69.10 @Kendinin en iyi hali ol Yeşil 62.90 @Beklenen2 Yeşil 75.70 ✖ @busra ytez Yeşil 74.30 ✖ ✖ @Kmsl Hnd Yeşil 72.15 ✖ ✖ @karamelllim Yeşil ✖
Günaydın Kraliçem.Gelsin günaydınlar
Günaydın tatlı kaptanımGünaydın kızlar
Günaydın kortları kralicesiGünaydın kizlarr
Günaydın pastelimfitimbebegimGünaydın
Günaydın güzeller güzeli arkadaşımHayırlı sabahlar
Çok tatlılar cordiş yok mu
Günaydın su kraliçemGünaydın kızlar, çok iyi bir gün olsun
Günaydın magazin müdürüm şimdi girersinGÜNAYDIN...
hiç diyet modunda degilim...
Günaydın bitanecik ortimGünaydın günaydın
Çok iyi ya harikasın.Günaydın sular kraliçesi
Doldurdum bile hocam,kahvaltıyı yaptım şimdiO boş kalan yeri bugün sağlıklı bir şeylerle doldurursun tatlım.
Daha genç olsaydım atlardım kesin .üç kişiyiz kimsede katılmıyor
Günaydın canim
İpli atlamak daha keyifli olur,hızınıda ayarlarsın en azından.dün akşam kızımada ip atlamayi öğrettim ama hopluyo
taklit ediyor anne devamm edelimmm diyor.
100 kez atladim ara vere vere.. ilk defa olunca zorladi..
yağmur olmasaydi bahçede yapacaktım..
evde ara yerde atladim alt katta kimsede yok zemin kattayim zaten..
ilk zaman biraz zorlar tabi ama ipli daha iyi oluyor:)
Adım yarışmasında sadce cordelia etiket yapıyor sun aşkim
Afiyet olsun canim20 haziran pazartesi menü
07.30
1 bardak ayran
09.30
2 yumurta
Yarım simit
13.00
6 kaşık yoğurtlu kabak
16.30
2 elma
18.00
1 büyük kase cacık
21.30
1 avuç leblebi
3 litre su
40 dk saunalarla tempolu yürüyüş
Zipzip-
Cordelia
aypare ackerman
Eki Görüntüle 3087014
Günaydın canimGünaydın herkeseee…️
Zipzip- daha dün diyetimi bozmuyorum yazdığım mesajımı beğenmişsin çok ironik olmuş şu son 3-4 gündür resmen cozuttum zaten utancımdan menü de yazamadım. Aşırı yorucu bir hafta sonrası stresim çok yükseldi sanırım o yorgunlukla…karbonhidrata hiç bulaşmasam iyiydi. Ne zaman karbonhidrata bulaşsam depresif oluyorum bunu farkettim. Hormonal dengemi bozuyor sanki iç huzursuzluğum varmış gibi kaygılı stresli oluyorum çok enteresan şekilde…
Neyse önemli değil. Bu stresi de atlattıysak yola devam Ama önümüzde ki hafta yazlığa gidiyoruz, karbonhidratsız hayatıma yaz döneminde de devam edebilmeyi umuyorum.
Sizler nasılsınız, her şey yolunda mı? Tek tek okuyamadım sayfaları. Ama yaz dönemi herkes bir dönem bocalıyor genelde. Eylül’de hepimiz sıkı yapıyoruz sonra bu sayfaların yıllardır kaderidir değişmez Yaz dönemi kilo vermesekte kendimizi almadan koruyabilirsek süper olacak.
Günaydın BurcumGünaydınlar
Kolay gelsin ablacimDışarıya çıkacağım işlerim var geç gelirim biraz görüşürüz.
Aslında olacaktı, annemler geldi gitti derken unuttum. İlk fırsatta çekeyim bi fotoHoş buldum vermişsin kiloları varmı before after
Günaydın fitkaptanım, spor listelerinde bana yer aç GELİYORUUUUUUMGüzelliğe bak ışıl ışıl
Günaydın
Eline sağlık canım.
Günaydın Kraliçem.
Günaydın tatlı kaptanım
Günaydın kortları kralicesi
Günaydın pastelimfitimbebegim
Günaydın güzeller güzeli arkadaşım
Çok tatlılar cordiş yok mu
Günaydın su kraliçem
Günaydın magazin müdürüm şimdi girersin
Günaydın bitanecik ortim
Çok iyi ya harikasın.