- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün 19.30' da toplantımız bitti ebedi tatilim başladı. Tatil havası göndereyim kuzum sana beşten beri ayaktayım denize gittim girmeden geri döndüm. dalgalar korkutuyor napim.erken uyanmak iyidir metabolizman daha iyi çalışır.Sorma yahu erkenden uyanıyorum, tatil havasına giremedim
Günaydın canim iyiyim sen nasilsinGünaydın kızlar selamlar nasılsınız
Sağol canım hepimize inşallahGünaydın kızlar hepimize mutlu bir gün diliyorum
İyiyim masterfit e girmek için elimde geleni yapacağım ben burdan koparsam kopuyorum ya cumaya 78lerw gelirim inşallah Zipzip- imGünaydın canim iyiyim sen nasilsin
O piti pitiİyiyim masterfit e girmek için elimde geleni yapacağım ben burdan koparsam kopuyorum ya cumaya 78lerw gelirim inşallah Zipzip- im
Selam canimSelamlar enerjimiz bol olsun
Insallah canim masterfite gir sonrasında hedefine ulasana kadar devam etİyiyim masterfit e girmek için elimde geleni yapacağım ben burdan koparsam kopuyorum ya cumaya 78lerw gelirim inşallah Zipzip- im
Beraber ezelim aşkilopum.Ohhh hayırlı olsun aşkitom. Maaşını alınca ara beni
İnanmıyoruuum tek başına spora başlıyooooo
Abooow o nasıl oldu canım
Teşekkür ederim düzelttim
6 gün yaparsam iyi olur. Her gün çok yoğun olması gerekmez tabi
İnşallah canım
Çok teşekkür ederim bitanem . Devletten aylık Allah'tan sağlık daha ne olsun değil miHayırlı olsun canım Allahım güle güle yemeyi nasip etsin
Sağol inşallah bugün adım yarışması var dimi evde gezeleyim kac olursa artıkSelam canim
Insallah canim masterfite gir sonrasında hedefine ulasana kadar devam et
Gecen sene cok guzel ilerliyordun yine oyle devam et
Ayy unutmuşum seni ben aşkom ya tamamAynı zamanda kırmızıyım ya
Evet canım her sali ve çarşamba yapiyoruzSağol inşallah bugün adım yarışması var dimi evde gezeleyim kac olursa artık
Çok teşekkür ederim ❤çok geçmiş olsun
Sağol kuzum şimdi geldim eve havada sıcak bugünKolay gelsin ablacim
Sağol fastelcimBen yapmaya çalışacağım bugün, az dinleneyim de
Kolay gelsin ganımcım
Sağol hocam,senden keyiflisi yok şimdi, bol bol dinlen tatilinde keyfini çıkar bence yat uyu uzat ayaklarını gelsin çaylar kahveler ohhh sefan olsun bende iyiyyim sağol dışardaydım şimdi geldim eveAfiyet olsun tatlım nobetsiz bir salı geçiriyorum çok harika bir duygu
Kıpır kıpırim. sen nasılsın
SelamSelamın hellolar şekerler
Selam kaptanimSelamın hellolar şekerler