- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
- Konu Sahibi fasulyegunaydin
Ozaman ben bi koli alayım işlem hızlansın ama bebişim yok saçlı bol kaşlı doğarsa babasına ne cevap vericem benValla benden bi tane zor çıktı 3 yılda azar azar sür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman ben bi koli alayım işlem hızlansın ama bebişim yok saçlı bol kaşlı doğarsa babasına ne cevap vericem benValla benden bi tane zor çıktı 3 yılda azar azar sür
Galiba birde benhmmmm
konuyu anlamayan daha doğrusu eğlencesini göremeyen bbi ben miyim
Hiç duymadım. İçeriği nedir yazabilir misiniz? Lekeyi açan hangi madde varmış bakalım.
Sorun değil patron gelişine vurduk bizdeAslında Minerva golü atacakmış pas istemiş ama pas vermemiş uyanıklar....
ben içeriğini okuyarak aldım baya iyi içeriği vardı kutusu gelincede arkasındanda yazıyor içeriği ordanda bakmıştım
Sorun değil patron gelişine vurduk bizde
İçeriği patates dese daha sevimli olacakmış ama onu bile becerememişler :)Bu nasıl bir açıklamadır? Uğrasmıs çesit çesit hesap açmissiniz. O kadar emeğe yazık oldu
markası ne acaba fotoğraf atabilirmisşnHanimlar bende bir çok krem denedim cogunuda reklamlardan gorerek aldim ama etkisini bu kadar hızlı sonuç almaya başladığım bir ürünü buldum nihayet. Yuzumdeki sivilcem icin almıştım 2 gunde söndür du vallahi cok seçici birisi olmama ragmen tavsiyemdir hanimlar...
Güçlü kadınlar bahanelerin arkasına saklanmaz Siz boşanmazsınız buraya yazıyorumAma özünde iyi bir insandır bir gıl için yuva yıkmak istemiyorum
Mune abla bizi banladiginda bizde aynen böyle oluyoruz abiBurası kalabalıkken yeniden duygularımı paylaşayım ;
Hileli takım arkadaşı ile oynadığım için beni pubG'den banlayan kıl pubG admini sana sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Dakikalar sonra cezam bitecek ve sahalara döneceğim.
Cilt kremi saç kremi değil. Saçla ne ilgisi var?
sivilce nerede olur ?
alında
alın nerede olur ?
saç ile burun arasında
alına sürdüm benimde saçım döküldü.
yalancı mı diyorsun sen bana ?
bi bölgeyi kıllandırıp bi bölgenin saçını nasıl dökebilir?
Mune abla bizi banladiginda bizde aynen böyle oluyoruz abi
Şimdi bütün sirma saçlı erkek sanatçılar isimleri lazım değil hepsi zan altında adamların karizmasını çizdin resmenSaç
Aman saçı olan adamların da libidosu düşük oluyor, bende ki sırma saçlı ki ne saç...
Aynı biz üyelerde böyle oluyoruz işte abi ilk saatler üyelik sildirmeyi düşünüyoruz sonra KK siz olmayacagini anlayınca vazgeçiyoruz paşa paşa cezamı çekip geliyoruzçok fena yahu 1 haftadır saat saydım...
ama ben hak etmedim....
valla haketmedim....
takımımda hile kullanan biri varmış ben nereden bileyim biri hile kullanıyor.
silin dedim üyeliğimi, 3 gün sonra yok açın dedim
Onların çoğu ektiriyormuş zaten :) Henry hariç hepsi tırt Cavill olan. Lülelerini sevdiğimŞimdi bütün sirma saçlı erkek sanatçılar isimleri lazım değil hepsi zan altında adamların karizmasını çizdin resmen
Bu devirde babana bile güvenme diye boşuna demiyorlar.. kaç yıllık admin bile troll çıktı iyi mitroll olduğunuz o kadar belli ki uğraşamayacağım.
başıma bir şey gelmeyecekseçok fena yahu 1 haftadır saat saydım...
ama ben hak etmedim....
valla haketmedim....
takımımda hile kullanan biri varmış ben nereden bileyim biri hile kullanıyor.
silin dedim üyeliğimi, 3 gün sonra yok açın dedim