- 12 Haziran 2020
- 4
- 44
- 3
- 26
- Konu Sahibi fasulyegunaydin
-
bi bölgeyi kıllandırıp bi bölgenin saçını nasıl dökebilir? bu ürünü bu kadar karaladığınıza göre sizin önerdiğiniz ürün nedir?içeriğinde ki Chilean Boldo yağının yan etkilerini biliyor musunuz ?
işte saçı döken bu ! saçı döküp krem sürdüğünüz bölgeyi kıllandırıyor.
kısmet açar mı?
Bak buda sizden az önceki hatunlarbi bölgeyi kıllandırıp bi bölgenin saçını nasıl dökebilir? bu ürünü bu kadar karaladığınıza göre sizin önerdiğiniz ürün nedir?
bi bölgeyi kıllandırıp bi bölgenin saçını nasıl dökebilir? bu ürünü bu kadar karaladığınıza göre sizin önerdiğiniz ürün nedir?
ne oldugu belli işte. 1 hesapla konu acilmis. yeni birkac hesapla da ürün övülüyor. yersen tabi.. yani bana gore konuyu acanda ürünü kullandim memnunum diyenlerde ayni kişi..
https://giphy.com/l1J9Jzcs9OHXa310kne oldugu belli işte. 1 hesapla konu acilmis. yeni birkac hesapla da ürün övülüyor. yersen tabi.. yani bana gore konuyu acanda ürünü kullandim memnunum diyenlerde ayni kişi..
Bana ismini yazar mısınız kocamın saçları döküldü, uzun saçları olsun istiyorum yine eskisi gibi sırma saçlı keman kaşlı kocam demeyi çok özledim, acayip dertliyimBendede olmayan organları olduran krem var isterseniz
İhtiyacınız var gibide. Yardımcı olabilirim. Nerene sürersen sür etki ediyor.
Reklam yapanların hepsi de yeni üye yalnız hahshahshsbReklam yapmaya çalışmışlar, adminlerde ürünü gömüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?