- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
- Konu Sahibi fasulyegunaydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dökmez dökmez licapeden iyidir, biz yandık siz de yanmayın, benim adam licape kullandı kel kaldı, eskiden sırma saçlı kocam diye seviyordum şimdi keltoşum diyorumsaçları döküyor mu ?
şimdi sende cilt kremi saçla ne alakası var deme bana...
alnıma sürüyorum !
alın nerede biliyorsun değil ?
bi bölgeyi kıllandırıp bi bölgenin saçını nasıl dökebilir? bu ürünü bu kadar karaladığınıza göre sizin önerdiğiniz krem nedir?içeriğinde ki Chilean Boldo yağının yan etkilerini biliyor musunuz ?
işte saçı döken bu ! saçı döküp krem sürdüğünüz bölgeyi kıllandırıyor.
bi bölgeyi kıllandırıp bi bölgenin saçını nasıl dökebilir? bu ürünü bu kadar karaladığınıza göre sizin önerdiğiniz krem nedir?
Reklam yapmaya çalışmışlar, adminlerde ürünü gömüyor :)hmmmm
konuyu anlamayan daha doğrusu eğlencesini göremeyen bbi ben miyim
Reklam yapmaya çalışmışlar, adminlerde ürünü gömüyor :)
Bu yorumu okuyunca aklıma vizontele filminde bir kisim geldi ..bi bölgeyi kıllandırıp bi bölgenin saçını nasıl dökebilir?
bu ihtimal geldi aklıma ama eski bi üyenin kremle ilgili olumlu yorumunu okuyunca ne oluyor acaba dedimReklam yapmaya çalışmışlar, adminlerde ürünü gömüyor :)
kısmet açar mı?ben içeriğini okuyarak aldım baya iyi içeriği vardı kutusu gelincede arkasındanda yazıyor içeriği ordanda bakmıştım
bu ihtimal geldi aklıma ama eski bi üyenin kremle ilgili olumlu yorumunu okuyunca ne oluyor acaba dedim
teşekkürler açıklama için :)