- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.504
- 698
- Konu Sahibi fasulyegunaydin
-
buEğlence anlayışımız artık buysa, izolasyon bizi mahvetmiş arkadaşlar. Azıcık müzik açın madem, elimiz boş dönmeyelim başlıktan.
Ayrıca bilmem nereye iyi gelen kremlerin birilerine gerçekten iyi geldiğini de, mucizeler yarattığını da hiç duymadım. Ne demiş atalarımız: Para tuzağı yavrım bunlar, aman beslenmene, uyku düzenine tikkat et, doktora git, durum değişmiyorsa da olduğu gibi kabullen.
Reklamı yapılan tüm leke kremleri adına yorum yapıyoruz. Nasılsa hepsi aynı.Arkadaşlar hangi kremden bahsediyorsunuz adı ne anlayamadım ben :)
:)Reklam yapanların hepsi de yeni üye yalnız hahshahshsb
Vıcıks vardı benim çocukluğumda her ne derdimiz olsa sürerdi annem . Aynı krem olabilir mi acababen Vıcık marka bir kremi kullanıyorum. Vıcık her yerime sürüyorum
Vıcık bir dünya markası ...
Bana ismini yazar mısınız kocamın saçları döküldü, uzun saçları olsun istiyorum yine eskisi gibi sırma saçlı keman kaşlı kocam demeyi çok özledim, acayip dertliyim
Her dakika insta da reklamlari olan .. herkese bedava yollanan reklam yapılsın diye normalde güya 140 TL olup da sadece takipcilere 50 liralık olan kremlerdense hiç umutlu olma .. güvenip de kullanma derim böyle şeylerde daha markalı dünya çapında tanınmış markaları kullanmaliyiz ben çay almıştım arkadasimin önerisiyle az daha ölüyordumKızlar uzun zamandır günlük kullanabileceğim bir ürün arıyordum bir kaç arkadasımın tavsiyesi ile leke kreminden sipariş verdim sivilcelerde de etkiliymiş onlar cok etkisini görmüş bende aldım sizede bir sormak istedim aranız da kullanan var mı?
Ay yok vıckse kurban olsunlar.Vıcıks vardı benim çocukluğumda her ne derdimiz olsa sürerdi annem . Aynı krem olabilir mi acaba
Eğlence bunun neresinde anlamadım.Kızlar uzun zamandır günlük kullanabileceğim bir ürün arıyordum bir kaç arkadasımın tavsiyesi ile leke kreminden sipariş verdim sivilcelerde de etkiliymiş onlar cok etkisini görmüş bende aldım sizede bir sormak istedim aranız da kullanan var mı?
Ben 31 yaşındayım ama 35 yıldır kullanıyorum canım senin de öyle yapman lazımdı35 yaşındayım, 30 yıldır bu kremi kullanıyorum. Kullanmakta geç kalmışım müthiş bir şey.
troll olduğunuz o kadar belli ki uğraşamayacağım.Bende size bunu soruyorum. Nasıl oluyor ?
Siz devrim niteliğinde bir ürün bulmuşsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?