İki sebebi var:
Buna da ben gülüyorumİki sebebi var:
1. Fasulye olduğu için
2. Yuvalama birinci olacağı için.
Ama bu sefer farklı.Buna da ben gülüyorum
Çünkü ne kadar iddialı tarif yaparsam yapayım, ben alamıyorum
Evet aysom öyle olsada olur yakışır haniBu “ye beni ye“ çorbası olMuşellerine sağlık bebişim
Evet bende onu soracaktım niye güldün hemsoİki sebebi var:
1. Fasulye olduğu için
Can yaso çok teşekkür ederim allah razı olsunEllerine sağlık canım, yarışmada başarılar diliyorum
Geçen yıl labnede yuvalama 1. olmadıİki sebebi var:
1. Fasulye olduğu için
Hemen bakıyorum, alamıyorsun ama iki tane madalyan var yasiBuna da ben gülüyorum
Nasip bakalımBuna da ben gülüyorum
Rica ederim hemsomLebeniyenin lafı olmaz hemsomcok tesekkür ederim ❤
Yasi madalyaları nasıl aldi nevoşNasip bakalım
O 2 yıl önce aldı.Şimdi kriterler değiştiYasi madalyaları nasıl oldu nevoş
Ne gibi değişti nevosumO 2 yıl önce aldı.Şimdi kriterler değişti
Sunum daha ön planda ve sunumu iyi yapanların sayısı arttı.Ne gibi değişti nevosum
Anladım nevosum, şimdi görsellik her yerde var . Ama kesinlikle yapiyor bence yasi kendine haksızlık ediyoSunum daha ön planda ve sunumu iyi yapanların sayısı arttı.
Canım yarışma tarif +sunumdur
Şimdi sunum yapamıyor demiyorum.Ama sunumu iyi olan çok var.Eskiden 3-5 bile olmazdı.
Perişkooomm balım çok teşekkür ederim allah razı olsunAmaninnn amaniiiiinlim sunum yikiliyooor ellerine saglikkkkkk
Ama bu sefer sunum da çok güzel Nevoş. Ben olsam hem çorba hem de fotoğraflar vs. güzel diye oy veririm.Geçen yıl labnede yuvalama 1. olmadıKk belli olmuyor.Kendinizi ezmeyin.Hatta 5-6 kez yapıldı.1 defa 1.oldu
Aynen gayet iyi yapıyor.Ama kk en çok beğendiğini ve bildiğine veriyor.Anladım nevosum, şimdi görsellik her yerde var . Ama kesinlikle yapiyor bence yasi kendine haksızlık ediyo