Görseli çok iyiydi çünküAynen gayet iyi yapıyor.Ama kk en çok beğendiğini ve bildiğine veriyor.
Şahsen geçen yıl hünkar çorbası 1.olunca çok şaşırmıştımKendisine bile söylemiştim
Herkesin bakışı farklıGörseli çok iyiydi çünkü
Aynen nevoşum herkesin gözünden bakamıyoruzHerkesin bakışı farklı
Ben farklı bakıyorumAynen nevoşum herkesin gözünden bakamıyoruz
Senden ogrenmeye calisiyorum benfe NevoşBen farklı bakıyorum
O nasıldı Nevoş merak ettim yollasanıza.Ben farklı bakıyorum
Efendim hemşocum
Konuşalım uzun uzun.Ya konusamadik ne zamandır
O nasıldı Nevoş merak ettim yollasanıza.
Tabağı çokzelmiş amaÇorbalar - Pratik İftar Çorba Tarifleri II
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
Bak işte bakış açısıTabağı çokzelmiş ama
Tek bir fotoğrafa bakınca mantıları nohut büyüklüğünde yaparken verilen uğraş belli olmuyor ya da akla gelmiyor ama sunumun yine şahane.Bak işte bakış açısıNasip ondan
Bak ben mantı çorbası yapmıştım.mantıları nohut kadar yaptım.
Yayla çorbası benden çok oy aldı
Yok aslında sunumumu beğenmefim.Çünkü o örtüyü kullanmayı çok kullanmak istediğim için kullandım.Yoksa hiç uygun olmadıTek bir fotoğrafa bakınca mantıları nohut büyüklüğünde yaparken verilen uğraş belli olmuyor ya da akla gelmiyor ama sunumun yine şahane.Yayla çorbasının ortamı güzel. Melül melül bakan patili dosta kayıtsız kalamamıştır oy verenler
Benim geyikli peçeteler gibi olmuş ahsjjajsjaj. İçimde kalmadı oh.Yok aslında sunumumu beğenmefim.Çünkü o örtüyü kullanmayı çok kullanmak istediğim için kullandım.Yoksa hiç uygun olmadıİçimde kalmadı
Demek istediğim her kategori için geçerli ümidi kesmeyin elinizden geleni yapın.Buna oy mu gelir demeyin
Bir daha mı hayırBenim geyikli peçeteler gibi olmuş ahsjjajsjaj. İçimde kalmadı oh.
Kesinlikle hayır.Bir daha mı hayır
Sen de anca laf yarıştır gelinKesinlikle hayır.