• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Lebeniye Çorbası

Aynen gayet iyi yapıyor.Ama kk en çok beğendiğini ve bildiğine veriyor.
Şahsen geçen yıl hünkar çorbası 1.olunca çok şaşırmıştım🤭Kendisine bile söylemiştim🤣
Görseli çok iyiydi çünkü 🤗

O nasıldı Nevoş merak ettim yollasanıza.

Tabağı çokzelmiş ama 🤩

Bak işte bakış açısı🤷🏼‍♀️Nasip ondan🤩
Bak ben mantı çorbası yapmıştım.mantıları nohut kadar yaptım.
Yayla çorbası benden çok oy aldı🤔
Tek bir fotoğrafa bakınca mantıları nohut büyüklüğünde yaparken verilen uğraş belli olmuyor ya da akla gelmiyor ama sunumun yine şahane. 🤷🏻‍♀️ Yayla çorbasının ortamı güzel. Melül melül bakan patili dosta kayıtsız kalamamıştır oy verenler 😁

Tek bir fotoğrafa bakınca mantıları nohut büyüklüğünde yaparken verilen uğraş belli olmuyor ya da akla gelmiyor ama sunumun yine şahane. 🤷🏻‍♀️ Yayla çorbasının ortamı güzel. Melül melül bakan patili dosta kayıtsız kalamamıştır oy verenler 😁
Yok aslında sunumumu beğenmefim.Çünkü o örtüyü kullanmayı çok kullanmak istediğim için kullandım.Yoksa hiç uygun olmadı😂İçimde kalmadı😂
Demek istediğim her kategori için geçerli ümidi kesmeyin elinizden geleni yapın.Buna oy mu gelir demeyin🤩🤷🏼‍♀️🤭

Yok aslında sunumumu beğenmefim.Çünkü o örtüyü kullanmayı çok kullanmak istediğim için kullandım.Yoksa hiç uygun olmadı😂İçimde kalmadı😂
Demek istediğim her kategori için geçerli ümidi kesmeyin elinizden geleni yapın.Buna oy mu gelir demeyin🤩🤷🏼‍♀️🤭
Benim geyikli peçeteler gibi olmuş ahsjjajsjaj. İçimde kalmadı oh.

Back