Çorbalar Lebeniye Çorbası

O nasıldı Nevoş merak ettim yollasanıza.

Tabağı çokzelmiş ama 🤩

Bak işte bakış açısı🤷🏼‍♀️Nasip ondan🤩
Bak ben mantı çorbası yapmıştım.mantıları nohut kadar yaptım.
Yayla çorbası benden çok oy aldı🤔
Tek bir fotoğrafa bakınca mantıları nohut büyüklüğünde yaparken verilen uğraş belli olmuyor ya da akla gelmiyor ama sunumun yine şahane. 🤷🏻‍♀️ Yayla çorbasının ortamı güzel. Melül melül bakan patili dosta kayıtsız kalamamıştır oy verenler 😁

Tek bir fotoğrafa bakınca mantıları nohut büyüklüğünde yaparken verilen uğraş belli olmuyor ya da akla gelmiyor ama sunumun yine şahane. 🤷🏻‍♀️ Yayla çorbasının ortamı güzel. Melül melül bakan patili dosta kayıtsız kalamamıştır oy verenler 😁
Yok aslında sunumumu beğenmefim.Çünkü o örtüyü kullanmayı çok kullanmak istediğim için kullandım.Yoksa hiç uygun olmadı😂İçimde kalmadı😂
Demek istediğim her kategori için geçerli ümidi kesmeyin elinizden geleni yapın.Buna oy mu gelir demeyin🤩🤷🏼‍♀️🤭

Yok aslında sunumumu beğenmefim.Çünkü o örtüyü kullanmayı çok kullanmak istediğim için kullandım.Yoksa hiç uygun olmadı😂İçimde kalmadı😂
Demek istediğim her kategori için geçerli ümidi kesmeyin elinizden geleni yapın.Buna oy mu gelir demeyin🤩🤷🏼‍♀️🤭
Benim geyikli peçeteler gibi olmuş ahsjjajsjaj. İçimde kalmadı oh.

Eveeet 2. Oyumun sahibi de belli olduuu En Büyük KK :KK9: :KK200:

Ülen babaannem ne güzel yapardı lebeniye miss gibi içerdik 😢😢

Nefis görünüyor canım vallahi has anteplilerden eksik kalan yanın yok ne güzel olmuş ya 😋😋

X