Oyy çok canım çok mutlu oldum yaa ,ne güzel şeyler söyledin öyleEveeet 2. Oyumun sahibi de belli olduuu
Ülen babaannem ne güzel yapardı lebeniye miss gibi içerdik
Nefis görünüyor canım vallahi has anteplilerden eksik kalan yanın yok ne güzel olmuş ya
25 çorba gelirse sen 3.yü seç
Emeğine sağlık miss gibi olmuş inanOyy çok canım çok mutlu oldum yaa ,ne güzel şeyler söyledin öyletadi gerçekten muazzam çok çok teşekkür ederim çok incesin ❤
Kız minnoş lebeniye desene ne köfteli çorbası
25 çorba gelirse sen 3.yü seç
Ooo miokumdan kaptim gene oyu ,aferin bana
Kız minnoş lebeniye desene ne köfteli çorbası
Icerkrn bende aynı şeyi düşündüm, vay be diye diye içtim canımEmeğine sağlık miss gibi olmuş inanolaydı varya ben onun hepsini bi oturuşta hiç ederdim
Ooo miokumdan kaptim gene oyu ,aferin banaçok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun ❤
Hele hele antepliO artık benim için köfteli çorba
Hangi yöreye aitse bayıldım. Tam bebelere yapmalık
Neyse hamiş seni mi kıralım köfteli çorba olsunO artık benim için köfteli çorba
Hangi yöreye aitse bayıldım. Tam bebelere yapmalık
Hele hele antepli
Yaaaa çok tatlısın kuzucuk, yirim seniElin demek ki sevdiğim bir ele benziyorNe yapsan gönlümü çeliyosun
Başka birine veresim gelmiyor
Bende bi tura yazilcam, yicem yicem ne varsa döncem beybiBöyle habire Antep çıkıyor güzel şeylerBen yazdıracam tayini oraya yettiyse yetti
Bende bi tura yazilcam, yicem yicem ne varsa döncem beybi
Ben sarmalı çorba yapacağımDaha sarma mı yapmadın abla sarmayı 1 oyla değiştirsek olmaz mı
Bayaaa güzel hepsi napcamı şaşırdım
Bu arada, aslen Elazığlıyım. Doğma-büyüme SakaryaSen de anca laf yarıştır gelinantebi de elazığlı bursalı bilmem nereli temsil ediyor