-
- Konu Sahibi Liberiangirl
bende geçtiğimiz salı günü yüzümdeki benleri aldırdım.3 tane vardı plastik cerrahta aldırdım. şuanda bantlı bugün pansumana gittim,dr herşey yolunda dedi.çarşamba günüde dikişler alıncak.çok mutluyum sonunda kurtuldum
bende aldırmak istiyorum ama küçük bir şehirde olduğumuzdan 1 tane plastik cerrah var. güvenebilirmiyim bilmiyorum.
siz nasıl karar verdiniz doktorunuza??
siteye yeni üye oldum 1 hafta önce ankara gazi hastanesinde plastik cerraha gittim yüzümdeki benlerden dolayı mart ayına gün verdi ve en fazla 4 ben alırım dedi ancak iz kalır ve yüzümde çok sayıda normal ben var doktor alırsak daha çok iz kalacağını gerek olmadığını almaya söyledi moralim çok bozuldu ne yapcağımı bilmiyorum çok kararsızım yardımcı olurmusunz ankarada yaşayan ve ben aldıran arkadaşlar..
ben adana ortadoğu hastanesinde plastik cerrahi ye gittim. altında çıkanı gördüğümde iyiki lazerle aldırmamışım dedim. bence sende kesinlikle lazerle aldırma tabi eğer büyükse. altında bir dev yatıyor:) ve biz onun ne olacağını bilemeyiz. cilt kanseri çok daha kötü izlere neden oluyor. orta doğuda ben 85 ödedim karne %70 ini ödedi. banada 85 kaldı. umarım kurtulursun
kızlar benlerden buzla kurtulabilirsiniz buz tedavisi benleri cilt lekeleirni kurutuyormuş ayrıca başka birçok daha şeye iyi geliyormuş
Kızlar ben genital bölgemdeki beni aldırmak istiyorum, et beni değil, yani yüzeysel ben. Bunu ne şekilde aldırmamı önerirsiniz? Yaptıran varsa yardımcı olabilir mi?