- 25 Ağustos 2009
- 215
- 1
- Konu Sahibi Liberiangirl
haydi bakalım hayırlısı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içinizde lazerle ben aldıran varmı? arkadaşlar bende aldırıdmm 3 hafta oldu ama kahverengi leke gibi yerleri bunların geçmesi ne kadar sürer ? lazerle ben aldıran arkadşalrdan cvb bekliyorum sizdede leke görünümü oldumu olduysa nekadar sürede geçti?mirmirmirmir
ve leke kalması riski varmış.cerahhi operasyonun daha iyi olduğu söyleniyor.
cildiyeye gittim önce o genel cerreha yolladı, bence çok büyütecek bi durum yok bu gün dikişi aldı doktor hafif bi iz var çok önemli bi iz degil... devlet hastanesinden herhangi birine gidebilirsin ben ankaradayım bence para verip yaptırma hiç gerek yok bence boşuna para vermeye... lazer hakkında hiç bi bilgim yok umarım yardımcı olabilirim hemde unutmadan doktorun dedigi şu iyileşmesi ve iz kalıp kalmaması kişinin cildine baglıymış bence bian önce git benle mutsuzsan egerki hiçmi hiç düşünme :) :) aynadan bakınca kendimi çok daha güzel ve mutlu hissediyorum :) :):)
cerenm acaba kaç seans sürmüştü lazer işlemi ve iyileşme süreci nasıl olmuştu biraz bilgi verebilirmisin. Benimde burnumun ucunda çok açık renkli bir ben var aslında yüzümün başka bir yerinde olsa hiç dert etmem ama burnumun ucunda olduğu için çok rahatsız oluyorum sanki çok dikkat çekiyormuş gibi geliyor bana ve ondan kurtulmak istiyorum. Cerrahi yöntemle aldırmak için plastik cerrahla görüştüm ama burun ucunda izler çok belirgin olacağı için şu anki halinden çok daha fazla rahatsız olursun dedi bana bende lazer yöntemini düşünüyorum ama okuduğum yorumlardan çok kafam karıştı memnun olan var olmayan var, sağlıklı bir bilgiye ihtiyacım var lütfen...şimdiden teşekkürler
aslında 1 seansta oldu, ama ertesi gun de pansuman icin cagırdı. pansuman deyince korkutmasın seni. sonucta uzerını yaktıgından acık yara oluyor, uzerini az gazlı bez ve flasterliyor. ben eve gelince hemen attım, ertesi gun de pansumana gitmedim. benin buyuklugune gore ilk hafta dikkat cekiyor tabi ki. bir de biraz kırmızımsı oluyor, gun gectikce azalıyor.
burun kıkırdak doku ya, belki iyilesmesi daha gec surebilir.
Malatya gözde hastanesi-Hakan Aydoğan :hulya:
kızlar benimde burnumun yanında var, lazerle aldırmayı düşünüyorum .. ama benimki et beni degil kabartı seklinde duruyor ama rengi beyaz .. anlamadım.. aranızda varmı böyle bişey olan ?
naruto lazerle mi canım?
kesiyle (sağlık güvencesiz) 20-50 lira arası diye biliyorum ben. özel hastanelerde de böyle
özel dediğin özel doktoraysa 150lira dedi bana bi tanesi ama iz kalır dedi, en az 6 ay da geçmesini bekleme dedi, lazeri de o fiyatlara yapıyordu. Çok değişebiliyor yani fiyatlar.