A Asdfhjjk Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2016 95 89 7 Ocak 2017 Konu Sahibi Liberiangirl #341 pinkgeranium .!.: Malesef gidemedim henüz.Gidersem direk olarak fikirlerimi paylaşırım. Genişletmek için tıkla... Tamam çok teşekkürler:))
pinkgeranium .!.: Malesef gidemedim henüz.Gidersem direk olarak fikirlerimi paylaşırım. Genişletmek için tıkla... Tamam çok teşekkürler:))
esekaf Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2016 611 509 10 Ocak 2017 Konu Sahibi Liberiangirl #342 Bir kaç yıl önce 10 benime lazer yaptırdım. Hepsi kayboldu. Öneririm
A Asdfhjjk Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2016 95 89 10 Ocak 2017 Konu Sahibi Liberiangirl #343 esekaf .!.: Bir kaç yıl önce 10 benime lazer yaptırdım. Hepsi kayboldu. Öneririm Genişletmek için tıkla... Nasıldı benleriniz küçük büyük et beni mi normal düz ben mi. Bi de nerde ne kadara yaptırdınız çok sordum ama cevaplarsanız sevinirim
esekaf .!.: Bir kaç yıl önce 10 benime lazer yaptırdım. Hepsi kayboldu. Öneririm Genişletmek için tıkla... Nasıldı benleriniz küçük büyük et beni mi normal düz ben mi. Bi de nerde ne kadara yaptırdınız çok sordum ama cevaplarsanız sevinirim
esekaf Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2016 611 509 10 Ocak 2017 Konu Sahibi Liberiangirl #344 Asdfhjjk .!.: Nasıldı benleriniz küçük büyük et beni mi normal düz ben mi. Bi de nerde ne kadara yaptırdınız çok sordum ama cevaplarsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Normal düz bendi. Normal de tanesi 250 demişti ama 10 tane yaptırırsan toplamda 1000 tl ye geliyordu sanırım. En az üç yıl olmuştur. Birinde çok az bir görünürlük kaldı. Diğer hepsi geçti. Kızılay'da dermatologa yaptırmıştım. Adını hatırlamıyorum
Asdfhjjk .!.: Nasıldı benleriniz küçük büyük et beni mi normal düz ben mi. Bi de nerde ne kadara yaptırdınız çok sordum ama cevaplarsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Normal düz bendi. Normal de tanesi 250 demişti ama 10 tane yaptırırsan toplamda 1000 tl ye geliyordu sanırım. En az üç yıl olmuştur. Birinde çok az bir görünürlük kaldı. Diğer hepsi geçti. Kızılay'da dermatologa yaptırmıştım. Adını hatırlamıyorum
D denizumudum Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2015 518 263 34 15 Ocak 2017 Konu Sahibi Liberiangirl #345 Lazerle değil ama plasma diye bir cihazla Mehmet Akgün e benimi aldırdım geçen sene hiçbir izim kalmadı memnunum öneririm.
Lazerle değil ama plasma diye bir cihazla Mehmet Akgün e benimi aldırdım geçen sene hiçbir izim kalmadı memnunum öneririm.
ruyasnck Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2017 143 26 27 25 Şubat 2017 Konu Sahibi Liberiangirl #346 denizumudum .!.: Lazerle değil ama plasma diye bir cihazla Mehmet Akgün e benimi aldırdım geçen sene hiçbir izim kalmadı memnunum öneririm. Genişletmek için tıkla... hangi sehir canm
denizumudum .!.: Lazerle değil ama plasma diye bir cihazla Mehmet Akgün e benimi aldırdım geçen sene hiçbir izim kalmadı memnunum öneririm. Genişletmek için tıkla... hangi sehir canm