- 8 Eylül 2007
- 660
- 5
-
- Konu Sahibi Liberiangirl
cerrahi yöntemle aldırmanı öneririm. ben aldırdım 3, 4 ay önce hiç sorun olmadı, iz de kalmadı. 3, 4 gün önce lazele 5 tane aldırdım hiç canın yanmıyor ama lazeri pek tavsiye etmiyorlar. beni köküyle almak gerekiyormuş. parça kalırsa sorun olabiliyormuş. bunu bildiğim halde aldırdım.
cerrahi yöntemle aldırmanı öneririm. ben aldırdım 3, 4 ay önce hiç sorun olmadı, iz de kalmadı. 3, 4 gün önce lazele 5 tane aldırdım hiç canın yanmıyor ama lazeri pek tavsiye etmiyorlar. beni köküyle almak gerekiyormuş. parça kalırsa sorun olabiliyormuş. bunu bildiğim halde aldırdım.
arkadaşlar benim benlerim et beni değil. ve yüzümde birçok var ve sürekli büyümekte. doktorum yapacak bir şey yok cildin böyle diyor. ama sürekli büyüyor benlerim. bu gidişle kocaman olacak.
aldırmak için gün bile aldım ama gitmedim. kalacak izden korkuyorum. ve okul dersana vb. eğer iz büyük olursa kötü olur.
3 doktora gittim hepsi plastik cerrahi profösüörü. biri alalım hiç izi kalmaz dedi. diğerleride izi kalır tavsiye etmem falan dedi.
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
EĞER BEN ALDIRAN VARSA BANA TAVSİYEDE BULUNABİLİR Mİ?
ÇOK İZİ KALIYOR MU?
cnm şimdi ben burdan dırek isim vermek ıstemem cunku eger bı zararı olursa olmaz....dun tekrar konustuk bu meseleyı....kendısı de uygulamıs annesı de uygulamıs annesının burnunda kocaman et benı varmıs sımdı yok ama benlerın tamamını gtrmuyo kucucuk bı leke kalıyo nokta gıbı bu da benın kökune zarer vermedıgını gösterır ben öyle dusundum....bu ılacı veren adam da doktormus ama babasının arkadasıymıs galıba doktorlar zararı olur dıye rıske grmek ıstemıyolar anlamadım....ben denıcem ama korkuyorum:sinifsinif: cesaretımı toplayıp denersem yazıcam burdan...ama şimdi vermıym olur mu:kedi::kedi:tuhaf olan bısey daha var ki bu ılacın prospektusunde benlere ve tuylu sıgıller euygulamayın dıyo...benım erkek arkadasımın da dayısı göz doktoru o da erkek arkadasıma bı göz ılacı verdı kullan dıye sacına surdu sacları cogaldı mesela ama baska bı göz doktoruna srsan onaylamaz:)....belkı dıyorum bazı dktorlar ıyı olanlar(cnku erkek arkadasımın dayısı cok unlu bı doktor) bu ısın hılesını kullanarak yakınlarına mı önerıyolar
Ankarada yaşıyorsunuz galiba. Benlerinizi nerede aldırdınız acaba?
cumartesi günü yiğenimin yüzündeki benleri sildirdik
toplam da 23 taneydi.
çok şükür hiç problem olmadı
yaklaşık 40 dk. Kadar sürdü.
Dün pansumanı yapıldı
küçük olanların yeri bomboş
daha iri olanlarda hafiften kanama oldu.
1 hafta sonra doktor bey tekrar görmek istedi.
Güneş kremi sürülecek her dışarı çıkıldığında
sadece benlere iğne yaparken ağrıdı biraz
gözlerinden yaşlar geldi
ama lazerle silinirken zaten uyuştuğundan dolayı hissetmedi
haftaya göğüs bölgesi de silinecek
ya kızlar lazerle ben aldırdım bende yüzümden 2tane kabuk baglıyor soyuyorum sürekli her gün güneş kremi sürüyorum 20gün sonra bi kreme başlıcakmışım doktor bey öyle söyledisizin ek olarak tavsiye edebileceğiniz birşey varmı vitamin falan
arkadaşlar bu ben aldırma bir tek lazerle olmuor sanırım bnm bnlerm çok küçük nokta gibi siyah olanları düşünün sadece iz gibi çıkıklık yok sadece mink bir çıkntı olması gerekn gibi ama bu kçk şeyi yaktrmak mı, yoksa aldrmak mı (dikş atılıor ya), ya da lazerle mi onu blmiorm yardmcı olursanz sevnrm özelden yaptrdığınz yeride yazablrsnz ben ankaradayım
bir de lazere ücret ne kadr