- 12 Mayıs 2010
- 89
- 0
-
- Konu Sahibi Liberiangirl
ben lazerle yaktırdım hiçte canım yanmadı çok kolay oldu.
meraba kızlar bnde koyu kahverengi leke tarzında hafif kabarık ve az büyüklükte bi ben var yanağımda onu aldırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum ameliyatla iz kalıyormuş lazerlede sağlıksızmış ve lazerle çukurluk kalıyormuş kafam çok karıştı lütfen bana yardımcı olun:Saruboceq:
cildiyeye gittim önce o genel cerreha yolladı, bence çok büyütecek bi durum yok bu gün dikişi aldı doktor hafif bi iz var çok önemli bi iz degil... devlet hastanesinden herhangi birine gidebilirsin ben ankaradayım bence para verip yaptırma hiç gerek yok bence boşuna para vermeye... lazer hakkında hiç bi bilgim yok umarım yardımcı olabilirim hemde unutmadan doktorun dedigi şu iyileşmesi ve iz kalıp kalmaması kişinin cildine baglıymış bence bian önce git benle mutsuzsan egerki hiçmi hiç düşünme :) :) aynadan bakınca kendimi çok daha güzel ve mutlu hissediyorum :) :):)
gövdemde yığınla vardı etbeni hele göğsümde nohuttan büyüklerdi benneyaptımki
küçükleri lazerle aldı
büyüklere cerrah işlem
sonuç süper ve çok az iz kimnde hiç yok :sm_cool:
dekoltemde çıktı ama bemki bi cilt hastalığı senağlama
finaller bitsin onlarıda aldırcm ben
ssk karşıladı özel bi hastanede yaptırdm sgk anlaşmalı bi hastaneydi
çok memnunum kızlar:1rolleyes:
peki ankarada hangi hastaneye gittin ? birde fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin ...
hangi hastane burası acaba ? bende araştırma yapıyorum da cevaplarsanız çok sevinirim :)
ne güzel canım artık darısı başıma diyim :) ya bu amelliyat tarzında alınanların fotoğraflarına baktımda yarılmış gibi pembe pembe dikiş izleri var benm aklım laerde kaldı onda böyle olmaz sanırım dimi ama sağlıksız diolar başka yöntem varmı ben öyle dişik izi kalsında istemiyorm ki
ferdacım darısı başınabenimkinde var pembelik ama çok belli bile degil dikiş izi yok zaten tek dikiş vardı 2 veya 3 dikiş olursa nasıl olur bilmem ama doktora söylersin gerçi doktorunda atacagını sanmıyorum doktorum ne kadar az dikiş o kadar iyi sonuç dedi aklında olsun benimkinde hiç iz kalacagını sanmıyorum bakalım kalırsada önemli degil kapatıcı yada fondotenle kapatırım :) :) ama beni kapatamıyordum hiç bi şekilde gerçi devamlıda makyaj yapan birisi degilim.....saglık konusuna gelince herkes bişey söylüyor birisi lazer sakıncalı diyor digeri amaliyat sakıncalı diyor herkes kafasına göre bişeyler söylüyor bence bu kadar bu yazılanları takma bende de biraz deli cesareti var galiba aklıma koydum ertesi gün gittim yaptırdım kimseye bişey demeden erkek ark doktor o çok kızdı neden bana söylemedin diye artık düşün :):):):)hihoyyyt