Lazerle ben aldırma

halen hastane arayışındayım et ben değil, leke benler lütfen ankarada hanği hastanede özeldemi yoksa devlette benlerini aldıranlar bana yardımcı olsnlar,benler alındıktan sonra dikişler ne zaman alınıyo..

Benimde yüzümde hem et beni hem de leke benler var. Aldırmak istiyorum aslında bir taraftandan da korktuğum için tecrübeli bir doktor arıyorum. Ankarada doktor tavsiye edecek arkadaşlar olursa ben de çok memnun olacağım...

cerrahi yöntemle aldırmanı öneririm. ben aldırdım 3, 4 ay önce hiç sorun olmadı, iz de kalmadı. 3, 4 gün önce lazele 5 tane aldırdım hiç canın yanmıyor ama lazeri pek tavsiye etmiyorlar. beni köküyle almak gerekiyormuş. parça kalırsa sorun olabiliyormuş. bunu bildiğim halde aldırdım.

Ankarada yaşıyorsunuz galiba. Benlerinizi nerede aldırdınız acaba?

cerrahi yöntemle aldırmanı öneririm. ben aldırdım 3, 4 ay önce hiç sorun olmadı, iz de kalmadı. 3, 4 gün önce lazele 5 tane aldırdım hiç canın yanmıyor ama lazeri pek tavsiye etmiyorlar. beni köküyle almak gerekiyormuş. parça kalırsa sorun olabiliyormuş. bunu bildiğim halde aldırdım.

arkadaşlar benimde gözümün altında ben var ama leke şeklinde koyu kahverengi.et beni diil yani..bu nasıl alınacak.lazerle aldırsam göz altı biraz zor ve nette okudum kırmızı şeklinde leke kalma ihtimalide varmış.ne yapmam gerekiyor ?

mersinde bildiğiniz bi yer varmı veya nasıl olucak yöntemi nedir ?

arkadaşlar benim benlerim et beni değil. ve yüzümde birçok var ve sürekli büyümekte. doktorum yapacak bir şey yok cildin böyle diyor. ama sürekli büyüyor benlerim. bu gidişle kocaman olacak.
aldırmak için gün bile aldım ama gitmedim. kalacak izden korkuyorum. ve okul dersana vb. eğer iz büyük olursa kötü olur.
3 doktora gittim hepsi plastik cerrahi profösüörü. biri alalım hiç izi kalmaz dedi. diğerleride izi kalır tavsiye etmem falan dedi.
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
EĞER BEN ALDIRAN VARSA BANA TAVSİYEDE BULUNABİLİR Mİ?
ÇOK İZİ KALIYOR MU?

arkadaşlar benim benlerim et beni değil. ve yüzümde birçok var ve sürekli büyümekte. doktorum yapacak bir şey yok cildin böyle diyor. ama sürekli büyüyor benlerim. bu gidişle kocaman olacak.
aldırmak için gün bile aldım ama gitmedim. kalacak izden korkuyorum. ve okul dersana vb. eğer iz büyük olursa kötü olur.
3 doktora gittim hepsi plastik cerrahi profösüörü. biri alalım hiç izi kalmaz dedi. diğerleride izi kalır tavsiye etmem falan dedi.
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
EĞER BEN ALDIRAN VARSA BANA TAVSİYEDE BULUNABİLİR Mİ?
ÇOK İZİ KALIYOR MU?

ben iki tane ben aldırdım biri burnumun tam ucundan diğeri göz altımdan büyüdükleri için aldırdım .. ilksene bende şeker oldundan geç iyileştiği için baya bi izi belli oluyordu 3 sene oldu şimdi ben aldırdım dediğimde nerden diyolar okadar belirsiz ki izler yok gibi bişey çok dikkatli bakmaları gerekiyo görmek için.. hiç tereddüt etme git aldır benim psikolojim bozulmuştu o benlerden kendimi beğenmiyodum okadar iyiymki şimdi kendimi süper hissediyorum onlar olmadan aynaya bakmak çok güzel bi duygu

kızlar lütfen yardım benim tam gözümün altında kahverengi hatta koyu kahverengi bi leke var.doğum lekesi bu.bunu aldırmaya çok korkuyorum..iz kalırmı kötü iz kalırmı yada kabuk tutarsa cildim ne hale gelir gibi şeyler yüzünden tereddütteyim sürekli.benim ne yapmam gerekiyor.tam göz altı olduğu için tehlike varmı sizce.yada tedavi olurmu lazerle alınırmı.naapmam gerek benim yaaaaaaa

cnm şimdi ben burdan dırek isim vermek ıstemem cunku eger bı zararı olursa olmaz:KK43::-)....dun tekrar konustuk bu meseleyı....kendısı de uygulamıs annesı de uygulamıs annesının burnunda kocaman et benı varmıs sımdı yok ama benlerın tamamını gtrmuyo kucucuk bı leke kalıyo nokta gıbı bu da benın kökune zarer vermedıgını gösterır ben öyle dusundum....bu ılacı veren adam da doktormus ama babasının arkadasıymıs galıba doktorlar zararı olur dıye rıske grmek ıstemıyolar anlamadım....ben denıcem ama korkuyorum:sinifsinif: cesaretımı toplayıp denersem yazıcam burdan...ama şimdi vermıym olur mu:kedi::kedi:tuhaf olan bısey daha var ki bu ılacın prospektusunde benlere ve tuylu sıgıller euygulamayın dıyo...benım erkek arkadasımın da dayısı göz doktoru o da erkek arkadasıma bı göz ılacı verdı kullan dıye sacına surdu sacları cogaldı mesela ama baska bı göz doktoruna srsan onaylamaz:)....belkı dıyorum bazı dktorlar ıyı olanlar(cnku erkek arkadasımın dayısı cok unlu bı doktor) bu ısın hılesını kullanarak yakınlarına mı önerıyolar:p:p:p:p

ARkadaşlar aklınızı peynir ekmekle yemeyin lütfen bu arkadaşın bahsettiği ilacı ben biliyorum porspektüsden bir anekdot düşünce anladım zaten. Vücudumda çıkan siğiller için kullandığım xxxxxisimli bir ilaç. İçerisinde yoğun asit bulundurmakte ve siğilleri soyarak yok etmektedir. T
Öncelikle yara yapar sonrasında geçeer sürdüğünüz bölgenin derisine cilt tipinize göre belli belirsiz bir iz ya kalır y kalmaz. Ama asla ve asla benlere kullanılmaz. Bunu benine kullananan aklı yarım arkadaşa da ayrıca tebrikler nasıl bir cesarettir o ya. Sonuçta asittir sürerseniz illa ki yok eder ama o benlerden daha kötü izler bırakabileceği gibi kanser riskini de tetikleyeblir sakın ha sakın öyle bir saçmalığa düşmeyin arkadaşlar cildiniz oyuncak değil....

Son düzenleyen: Moderatör:

Kusura bakma, ne zamandır giremiyorum. atatürk araştırmada aldırdım cerrahi yöntemiyle 3 ay önce. 2 hafta önce de özel bi klinikte lazerle aldırdım biraz pahalı oldu. aldıracaksan devlette aldır cerrahi yöntemiyle.

cumartesi günü yiğenimin yüzündeki benleri sildirdik
toplam da 23 taneydi.

çok şükür hiç problem olmadı
yaklaşık 40 dk. Kadar sürdü.
Dün pansumanı yapıldı
küçük olanların yeri bomboş
daha iri olanlarda hafiften kanama oldu.

1 hafta sonra doktor bey tekrar görmek istedi.
Güneş kremi sürülecek her dışarı çıkıldığında

sadece benlere iğne yaparken ağrıdı biraz
gözlerinden yaşlar geldi
ama lazerle silinirken zaten uyuştuğundan dolayı hissetmedi

haftaya göğüs bölgesi de silinecek

nerede aldırdın acaba benlerını nolur soylermısın kac zamandır arastırıyorum izmirde ama bulamıyorum iz kalma durumu nasıl lazerın lutfen anlatırmısın bıraz

Ben de boyun bölgesindeki et benlerimden yıllardır çok şikayetçiydim, nihayet geçen hafta bi dermatoloji uzmanına gittim ve benlerimin bozulmuş hücre olduklarnı lazerle alınamayacağını lazerle alınırsa ilerde kanser riski taşıyabileceğini söyledi. Benlerin farklı çeşitleri varmış, bazılarını 'bendekiler gibi' kazıyarak alabiliyorlarmış ve büyüklüğüne göre dikiş atılması gerekiyormuş. Benim benlerim küçük fakat deri üstünden çıkık baya. Bunlar koloni halinde yaşıyormuş üstteki kısmı aldırdığında içten devam ettirip kolonileşmeye kansere zemin oluşturuyormuş. Demem o ki mutlaka plastik cerrahın yanında bir dermatolağa da danışmanızı tavsiye ederim. Benler gözüktüğü kadar küçük dertler olmayabilir.:KK50::KK50:

ya kızlar lazerle ben aldırdım bende yüzümden 2tane kabuk baglıyor soyuyorum sürekli her gün güneş kremi sürüyorum 20gün sonra bi kreme başlıcakmışım doktor bey öyle söyledi :KK66:sizin ek olarak tavsiye edebileceğiniz birşey varmı vitamin falan

ya kızlar lazerle ben aldırdım bende yüzümden 2tane kabuk baglıyor soyuyorum sürekli her gün güneş kremi sürüyorum 20gün sonra bi kreme başlıcakmışım doktor bey öyle söyledi :KK66:sizin ek olarak tavsiye edebileceğiniz birşey varmı vitamin falan

Benim yüzümde de nokta nokta böyle çıkıntı olmayan minik 10-12 tane ben var bunların hepsi aldırılabilir mi lazerle bir zararı olur mu acaba?

Son düzenleme:
arkadaşlar bu ben aldırma bir tek lazerle olmuor sanırım bnm bnlerm çok küçük nokta gibi siyah olanları düşünün sadece iz gibi çıkıklık yok sadece mink bir çıkntı olması gerekn gibi ama bu kçk şeyi yaktrmak mı, yoksa aldrmak mı (dikş atılıor ya), ya da lazerle mi onu blmiorm yardmcı olursanz sevnrm özelden yaptrdığınz yeride yazablrsnz ben ankaradayım
bir de lazere ücret ne kadr

arkadaşlar bu ben aldırma bir tek lazerle olmuor sanırım bnm bnlerm çok küçük nokta gibi siyah olanları düşünün sadece iz gibi çıkıklık yok sadece mink bir çıkntı olması gerekn gibi ama bu kçk şeyi yaktrmak mı, yoksa aldrmak mı (dikş atılıor ya), ya da lazerle mi onu blmiorm yardmcı olursanz sevnrm özelden yaptrdığınz yeride yazablrsnz ben ankaradayım
bir de lazere ücret ne kadr

Benim de aynen öyle canım et beni değiller.

evet siyh gıcık gelio durduğu yer dierlerine dokndurtmicm zaten snradan çıktı ya bnde tiksinti var tiksinnce bir şey bende çıkıyor bu da ondan çıktı arkdşmn o kısımda ben vardı

ben kolumdan lazerle yüzeysel deri altındaki benleri aldırdım.3 gün oldu aldıralı ama alındığı gün doktordan çıktıktan snra gördümki hafif çukurluklar oluşmuş alınan benlerin yerinde.bu çukurluklar lazer işlem uygulatanlarda oluştumu yada bi bilginiz varmı? bu çukurluklar geçmez die çok tedirginim :KK43: bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim...

ben kolumdan lazerle yüzeysel deri altındaki benleri aldırdım.3 gün oldu aldıralı ama alındığı gün doktordan çıktıktan snra gördümki hafif çukurluklar oluşmuş alınan benlerin yerinde.bu çukurluklar lazer işlem uygulatanlarda oluştumu yada bi bilginiz varmı? bu çukurluklar geçmez die çok tedirginim :KK43: bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim...

X