Lazerle ben aldırma

içinizde lazerle ben aldıran varmı? arkadaşlar bende aldırıdmm 3 hafta oldu ama kahverengi leke gibi yerleri bunların geçmesi ne kadar sürer ? lazerle ben aldıran arkadşalrdan cvb bekliyorum sizdede leke görünümü oldumu olduysa nekadar sürede geçti?mirmirmirmir

leke görünümü mü :| leke görünümünden kurtulmak için lazer yaptırıyoruz leke görünümü mü kalıyor yani..çok ilginç..

ve leke kalması riski varmış.cerahhi operasyonun daha iyi olduğu söyleniyor.

cerrahi operasyonda daha çk iz kalıyor ona bakarsan. ben yaptırdım 7 ay oldu yanağmda vardı aldırdm cerrahi olablrdi ancak çnkü büyüktü şuan eskisyle kıyaslayarak memnun oluyorum yoksa iz var yani kalmaması mümkün diil neşter izi her türlü kalır ama merhemi var sürüyorum gecene kdr yani kızarıklığı gidene kdr bırakmıycam :)zemuszemus

Herkese mi parasız oluyo yoksa ssk veya bağkurlulara mı?

kızlar benimde burnumun yanında var, lazerle aldırmayı düşünüyorum .. ama benimki et beni degil kabartı seklinde duruyor ama rengi beyaz .. anlamadım.. aranızda varmı böyle bişey olan ?

kusura bakma, sorunu gormemisim. gittigin herkes ister cerrahi alacak olsun, ister lazer olsun iz kalmayacak diyecektir. cerrahide nester deyiyor ve sonrasında dikis atılıyor; her dikiş izdir. hele çapı buyukse oraları buzusturecek, daha cok iz olacak.
lazerde ise orası once uyusturuluyor, sonra da yakılıyor. yani yanık kokusunu duyuyorsunuz. simdi lazerde daha ufak iz kalır, cunku sadece benin capı kadar bir alan yakılıyor. mumkun olan en ufak çapta lazerle yakıyor ben kaybolsun diye.
yalnız her 2 durumda da su var: benlerin kökü de olabiliyor. siz eger hastaneye giderseniz cerrahi olarak bu kökü de cıkartacaklardır, bu nedenle artı (+) seklinde kesi yeri acılacaktır.
ancak lazerde de bir baska durum sozkonusu; kökü varsa benin, daha derin dokuyu da yakacak, bu da ciltte cukur yaratacak. üzerinden alsın derseniz de beni olusturen koyuluk gitmeyecek, yani sadece beninizin ustu traslanmıs olacak. (acıkcası bunu siz rica etseniz yaparlar mı bilemiyorum)
yani sorun benin kökünün olup olmaması.
dermatologların kullandıgı dermatoskop diye bir arac var; buyuk bir buyutec. bu bolumde de fikir yurutuyorum; siz sorup ogrenin; belki bu alet benin kökünün olup olmadıgı konusunda fikir veriyordur doktorlara.
her 2sini de yaptırmıs biri olarak lazeri tercih ederim. benin alınması ve hatta kökünün deri içinde kalması kesinlikle kanser olusturmuyor deniyor. (internetten arastirdigim kadarıyla)
ama her 2 yontemle de beninizi aldırınca epey bir sure gunes koruyucusu kullanmanız gerek.
eger beniniz cidden sizi rahatsız etmiyorsa, tırnagınıza takılıp sık sık kanatmıyorsanız, olası izi sorun edecekseniz aman kalkısmayın.
ama ben aldırdıgıma cok memnunum.
gecmis olsun simdiden.

aslında 1 seansta oldu, ama ertesi gun de pansuman icin cagırdı. pansuman deyince korkutmasın seni. sonucta uzerını yaktıgından acık yara oluyor, uzerini az gazlı bez ve flasterliyor. ben eve gelince hemen attım, ertesi gun de pansumana gitmedim. benin buyuklugune gore ilk hafta dikkat cekiyor tabi ki. bir de biraz kırmızımsı oluyor, gun gectikce azalıyor.
burun kıkırdak doku ya, belki iyilesmesi daha gec surebilir.

ben yaptırcam lazeri yüzümde küçük ben var 3 tane. rahatsızım onlardan. sen nerde yaptdın lazeri. istanbulda mı? karar veremiyorum aslında. aldırınca da izi beni rahatsz eder mi dye... ben siyah renk. izi daha açık renk olursa buna değer aslında ama bilmediğim için..

kizlar beni lazerlemi keserekmi aldiricaz onu kendimiz karar verebiliyormuyuz? yani heralde bazi benler sadece keserek yada lazerle alinabiliyormus...ben doktora gitmistim benim icin bu benler keserek alinir sadece lazerle olmaz dedi.. yada tam tersini dedi.. unuttum yani ne dedigini.. ama bi daha gidip aldirmayi düsünüyorum.. hatirliyorum birde sey demisti aldirsanda sonradan cikma ihtimali var diye.. beni aldirip sonradan ayni yerde yeniden cikan varmi ?

ben yüzümdeki benimi aldırmıştım.keserek aldırdım..ve çok memnunum çok küçücük bi iz kaldı sadece o da bellı belırsız. 10 sene oldu benımı aldıralı. o zaman hatırlıyorum doktorum bida çıkma gıbı bi ihtımali yok demişti...çıkmıyor yanı merak etme

et beniyse kesi iyi ama çıkıntısız orta halli bi ben lazerle alınmalı bence alınabilmeli dikişsiz sorunsuz

Malatya gözde hastanesi-Hakan Aydoğan :hulya:

slm zhebani
Aldırdığın benlerin hepsinde mi iz kaldı? kaldıysa nasıl bir iz olduğunu söylermisin benimde yüzümde leke seklinde 0.5-1.5mm buyuklugunde benler var ve lazer yaptırmayı düşünüyorum yardım edersen sevinirim.

bende bugün şişli etfale gittim bi heves ama cildiyeye gidip alınabilir diye bir yazı getirmem gerekiyormuş.salı günü tekrar gitcem cildiyeye bakalım dr alınabilir derse alıncak artık olmadı özele giderim diorum ama fiyatlar konusunda bilen arkadaşlar rakam verebilirlermi acaba

naruto lazerle mi canım?
kesiyle (sağlık güvencesiz) 20-50 lira arası diye biliyorum ben. özel hastanelerde de böyle
özel dediğin özel doktoraysa 150lira dedi bana bi tanesi ama iz kalır dedi, en az 6 ay da geçmesini bekleme dedi, lazeri de o fiyatlara yapıyordu. Çok değişebiliyor yani fiyatlar.

ya bşey sorcam. lazerle leke seklındekı kucuk benleri aldırınca iz çukurluk kalıyor mu?? Kalıyorsa nasıl bir iz..yardm edersenız sevinirim

mesajını yeni gördüm kusura bakma cnm.bende dün anca gidebildim cildiye bölümüne iyi huylu ben dedi dr ama aldırmak istiyosan alınabilir diye bi yazı yazdı.plastik cerrahiye götürcem bu yazıyı.sağlık güvencem var ücretsiz aldırcam işallah.cilt dr una sordum keserek alıyoruz dedi.iz kalırmı dedim çizik şeklinde kalır çok belli olmaz falan dedi.tamda dudak kenarında benim ama çok büyük değil ama büyüyen bi ben önceden sadece leke şeklindeydi sora ben büyüdükçe oda benle büyüdü :)))ilerde dahada büyüycek kesin ozaman daha büyük iz olcak şimdiden aldırıyım gitsin diorum şu ankinden daha kötü durmaz zaten diye düşünüorum artık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…