Lazerle ben aldırma

bende bu gün aldırdım ignenin acısını hafif hissettim ama çok fazla acımadı doktorun eli çok hafifti ondan olsa gerek hiç iz kalmaz dedi iz yaranın iyileşmesine baglıymış hemde cildinle alakalı dedi umarım hiç bi izz kalmayacak cildiye genelcerraha yolladı cerrah yaptı plastik cerrah yaparsa iz kalabilir dedi bakalım ne olacak :)

meraba kızlar bnde koyu kahverengi leke tarzında hafif kabarık ve az büyüklükte bi ben var yanağımda onu aldırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum ameliyatla iz kalıyormuş lazerlede sağlıksızmış ve lazerle çukurluk kalıyormuş kafam çok karıştı lütfen bana yardımcı olun:Saruboceq:

meraba kızlar bnde koyu kahverengi leke tarzında hafif kabarık ve az büyüklükte bi ben var yanağımda onu aldırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum ameliyatla iz kalıyormuş lazerlede sağlıksızmış ve lazerle çukurluk kalıyormuş kafam çok karıştı lütfen bana yardımcı olun:Saruboceq:

benimi aldıralı 2 gün oldu cildiye doktoruyla konuştugumda iz kalmaz dedi cerrahta aynınsı dedi ama şunu söyledi uzaman doktor ve tecrübeli bi doktorun yapması gerekiyormuş o yüzden genel cerrah'a yaptırdı normalde plastik cerrahlar yapıyormuş ama o hastanedeki doktorun elini begenmedigi için cerrah yaptı bide doktorum tek dikiş attı ne kadar az dikiş o kadar iyi sonuc dedi.... erkek arkadaşımda doktor oda iz kalmaz dedi cerraha baglı yani onun dedigide.... bakalım bi hafta sonra belli olur ama iz kalacak gibi degil...... bide unutmadan şuda var cildiye doktoru güneş koruyu krem önerdi onu devamlı kullanman lazım dedi bunuda baya önemi varmış.......

nilaycım saol :) sanırm seninde leke tarzındaymış . doktora güvenemiyorum işte ben istanbuldayım ve hangi hastanede hangi bölümde ne doktoruna gidicem ? bunlar çok kafamı karıştıyor bide dediğin gibi doktora ve eline bağlı. sen lazerle aldırmamışsın sanırım bana birşey öner lütfen =)

cildiyeye gittim önce o genel cerreha yolladı, bence çok büyütecek bi durum yok bu gün dikişi aldı doktor hafif bi iz var çok önemli bi iz degil... devlet hastanesinden herhangi birine gidebilirsin ben ankaradayım bence para verip yaptırma hiç gerek yok bence boşuna para vermeye... lazer hakkında hiç bi bilgim yok umarım yardımcı olabilirim hemde unutmadan doktorun dedigi şu iyileşmesi ve iz kalıp kalmaması kişinin cildine baglıymış bence bian önce git benle mutsuzsan egerki hiçmi hiç düşünme :) :) aynadan bakınca kendimi çok daha güzel ve mutlu hissediyorum :) :):)

cildiyeye gittim önce o genel cerreha yolladı, bence çok büyütecek bi durum yok bu gün dikişi aldı doktor hafif bi iz var çok önemli bi iz degil... devlet hastanesinden herhangi birine gidebilirsin ben ankaradayım bence para verip yaptırma hiç gerek yok bence boşuna para vermeye... lazer hakkında hiç bi bilgim yok umarım yardımcı olabilirim hemde unutmadan doktorun dedigi şu iyileşmesi ve iz kalıp kalmaması kişinin cildine baglıymış bence bian önce git benle mutsuzsan egerki hiçmi hiç düşünme :) :) aynadan bakınca kendimi çok daha güzel ve mutlu hissediyorum :) :):)

peki ankarada hangi hastaneye gittin ? birde fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin ...

gövdemde yığınla vardı etbeni hele göğsümde nohuttan büyüklerdi benneyaptımki
küçükleri lazerle aldı
büyüklere cerrah işlem
sonuç süper ve çok az iz kimnde hiç yok :sm_cool:
dekoltemde çıktı ama bemki bi cilt hastalığı senağlama
finaller bitsin onlarıda aldırcm ben :eek:
ssk karşıladı özel bi hastanede yaptırdm sgk anlaşmalı bi hastaneydi
çok memnunum kızlar:1rolleyes:

hangi hastane burası acaba ? bende araştırma yapıyorum da cevaplarsanız çok sevinirim :)

saol nilaycım :) çok rahatsız edici bi bn değil ama ben aynaya bakınca güzelliğimi bozduğunu düşünüyorum ben lazerden yanayım aslında ama pek bilgim olmadığı için çünkü bu amelliyatla olanda tamamen doktorun eline bağlısın ya kötüsüne denk gelirsem .s

peki ankarada hangi hastaneye gittin ? birde fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin ...

€timesgut Devlet hastanesinde yaptırdım fiyat farkı yok bence özelede gitmeye gerek yok bu gün 3cü gün ve şuan bile rahatsız edici bi iz yok ben çok memnunum sonuçtan iz kalacagını sanmıyorum burda yazılanları okuyunca bende çok tedirgin olmuştum ama bence tedirgin olacakta bi durum yok hiç korkmayın ben ufacık bişi iz kalsa bile ne kadar kalabilirki bide buraya bi kaç resim eklenmiş onları gördüm benimki o şekilde degil bide dudagımın üstünde oldugu halde :) :)

ferdacım artık şansına kalmış ama doktorlarda dikkat ederler uzman doktor olsun bence yeter bide cesaret et benimkide kötü durmuyordu ama aynadan bakınca kendimi rahatsız hissediyordum estetik durmuyordu kısaca umarım yaptırır ve sonuçtan memnun olursun :KK66:

umarım nilaycım :) aldırmayı çok istiyorum istanbulda herhangi biryerde aldırıp bu durumdan memnun olan varmı arkadaşlar ? nilaycım sen ankarada aldırdın dimi

ewet ankarada aldırdım yarın bir hafta olacak belli belirsiz iz var şuan olsada önemli degil fondoten yada herhangi bi ürünle kapatırım kapanmasada benli halinden çok daha güzel :) :) en azından aynaya bakınca güzel görüyorum kendimi :) :)

ne güzel canım artık darısı başıma diyim :) ya bu amelliyat tarzında alınanların fotoğraflarına baktımda yarılmış gibi pembe pembe dikiş izleri var benm aklım laerde kaldı onda böyle olmaz sanırım dimi ama sağlıksız diolar başka yöntem varmı ben öyle dişik izi kalsında istemiyorm ki

ne güzel canım artık darısı başıma diyim :) ya bu amelliyat tarzında alınanların fotoğraflarına baktımda yarılmış gibi pembe pembe dikiş izleri var benm aklım laerde kaldı onda böyle olmaz sanırım dimi ama sağlıksız diolar başka yöntem varmı ben öyle dişik izi kalsında istemiyorm ki

ferdacım darısı başına :KK66: benimkinde var pembelik ama çok belli bile degil dikiş izi yok zaten tek dikiş vardı 2 veya 3 dikiş olursa nasıl olur bilmem ama doktora söylersin gerçi doktorunda atacagını sanmıyorum doktorum ne kadar az dikiş o kadar iyi sonuç dedi aklında olsun benimkinde hiç iz kalacagını sanmıyorum bakalım kalırsada önemli degil kapatıcı yada fondotenle kapatırım :) :) ama beni kapatamıyordum hiç bi şekilde gerçi devamlıda makyaj yapan birisi degilim.....saglık konusuna gelince herkes bişey söylüyor birisi lazer sakıncalı diyor digeri amaliyat sakıncalı diyor herkes kafasına göre bişeyler söylüyor bence bu kadar bu yazılanları takma bende de biraz deli cesareti var galiba aklıma koydum ertesi gün gittim yaptırdım kimseye bişey demeden erkek ark doktor o çok kızdı neden bana söylemedin diye artık düşün :):):):)hihoyyyt

ferdacım darısı başına :KK66: benimkinde var pembelik ama çok belli bile degil dikiş izi yok zaten tek dikiş vardı 2 veya 3 dikiş olursa nasıl olur bilmem ama doktora söylersin gerçi doktorunda atacagını sanmıyorum doktorum ne kadar az dikiş o kadar iyi sonuç dedi aklında olsun benimkinde hiç iz kalacagını sanmıyorum bakalım kalırsada önemli degil kapatıcı yada fondotenle kapatırım :) :) ama beni kapatamıyordum hiç bi şekilde gerçi devamlıda makyaj yapan birisi degilim.....saglık konusuna gelince herkes bişey söylüyor birisi lazer sakıncalı diyor digeri amaliyat sakıncalı diyor herkes kafasına göre bişeyler söylüyor bence bu kadar bu yazılanları takma bende de biraz deli cesareti var galiba aklıma koydum ertesi gün gittim yaptırdım kimseye bişey demeden erkek ark doktor o çok kızdı neden bana söylemedin diye artık düşün :):):):)hihoyyyt

cnm resım koyma gıbı bı sansın varmı malum yuzde olunca ınsan bı kere deıll bın kere dusunuor yaptırmadan oncee.......:bbo:

ah ah o cesaret bende olsa keşke nilaycım :):) seninde dediğin gibi herkes farklı birşey söylüyor hem korkuyorum cesaretim kırılıyo hemde iz kalırmı korkusu uyandırıyo bende. ben şöyle düşünüyorum önce bi cildiyiye doktoruna gidiyim hem biraz sivilvem var ama çok az sadece anlımda oradada benimi bi danışırım bakalım o ne diceyek zaten cildiye almıyo beni cerrah yada uzman gibi o yönlendirir sanırım :)

ferdacım çok dogru düşünüyorsun sen önce cildiyeye git o seni yönlendirir ben öyle yaptım.. dedigim gibi bende biraz deli cesareti var gidersen sonucu yaz lütfen.. iz konusunda erkek ark baktı 1 aya kadar hiç bi iz kalmaz dedi şuan hafif pembelik var oda çok önemli degil...

X