Lazerle ben aldırma

sevgili arkadaşlar genelde bakıyorum ankarada yaşayan arkadaşlarımız sorunsuz gidip aldırabiliyorlar. sanırım ordaki devlet hastanlerinde daha az yoğunluk var ben bugün 3. kez plastik cerrahiye gittim ve bana aralıkda gelmemi söyledi bu ayda güneş var iz kalır dedi..tabi bunu söleyene kadar başka şeyleride sıkıştırdı araya bu kadar trafik kazası kanserli hasta varken sizinki biraz kozmetik amaçlı oluyor falan gibi bir ithamda bulundu açıkçası hem suçluluk hemde bi hasta ayrımı hissettim şimdi gidip aldırmya korkuyorum inadına büyük keser daha çok iz bırakır diye tamda dudağımın yanında çünkü ben.valla aralıkda bi gidicem bakalım bu sefer ne diyipde sallıcak merak ediorum.belkide hiç gitmem bilemiorum biraz kızgınım şu an belkide ssk anlaşmalı özel bi hastaheneye giderim.

benimde yüzümde aldırmak istediğim benler var. cildiyeye gittim plastik cerraha yönlendirdi. o da gün vereyim alalım dedi ama ben korkup biraz düşüneceğim dedim.
şimdi yüz bölgesi diye tereddüt ediyorum. hemde 4 5 tane irili ufaklı. çok kötü dururmuki acaba tam iğleşene yani 1 sene sonraya kadar??
2.si küçük bir ilde yaşıyorum. bitane plastik cerrah var. ona güvenebilirmiyim. yani tecrübesi varmıdır acaba??
2 hafta iznim var. bu arada yaptırsammı acaba. lütfen cevap verin arkadaşlar

merhaba arkadaslar, benim de yüzümde leke seklinde küçük küçük benler var. sayıları az olsa rahatsız etmiyecekler belki beni ama 14-15 tane olduklarından hoşuma gitmiyorlar. renkleri de koyu kahverengi. bu şekilde beni olup da lazerle aldıran var mı , aldırdıktan sonra her hangi bir problem yaşadı mı? devlet hastanesinde bir plastik cerraha bu konuyu sordum ama o da benlerin gidip tekrar daha koyu olarak cıkabileceğini, böyle bir ihtimalin oldugunu söyledi. bunun yanında 3 farklı hastanede cildiye bölümlerine gidip konuyu danıstım, hepsi de lazerle ben aldırma olayının saglıklı olmadığını, bu yöntemi kabul etmediklerini söylediler. ben de çok kararsız kaldım. benlerim dogustan gelior. eğer bana yardımcı olursanız cok sevinirim :)

bende geçtiğimiz salı günü yüzümdeki benleri aldırdım.3 tane vardı plastik cerrahta aldırdım. şuanda bantlı bugün pansumana gittim,dr herşey yolunda dedi.çarşamba günüde dikişler alıncak.çok mutluyum sonunda kurtuldum:KK64:

bende geçtiğimiz salı günü yüzümdeki benleri aldırdım.3 tane vardı plastik cerrahta aldırdım. şuanda bantlı bugün pansumana gittim,dr herşey yolunda dedi.çarşamba günüde dikişler alıncak.çok mutluyum sonunda kurtuldum:KK64:

bende aldırmak istiyorum ama küçük bir şehirde olduğumuzdan 1 tane plastik cerrah var. güvenebilirmiyim bilmiyorum.
siz nasıl karar verdiniz doktorunuza??

bende aldırmak istiyorum ama küçük bir şehirde olduğumuzdan 1 tane plastik cerrah var. güvenebilirmiyim bilmiyorum.
siz nasıl karar verdiniz doktorunuza??

ben önce sigortada muayene oldum ameliyat günü aldım ama gitmedim.bu arada hep internetten araştırıyodum oradan bulduğum bi dr vardı onu aradım randovi aldım.ama iyiki gitmişim çok memnun kaldım dikişlerim yarın alıncak ama buna rağmen çok iz kalmıcağı belli sadece çizgi var oda çok büyük değil.darısı başına.

siteye yeni üye oldum 1 hafta önce ankara gazi hastanesinde plastik cerraha gittim yüzümdeki benlerden dolayı mart ayına gün verdi ve en fazla 4 ben alırım dedi ancak iz kalır ve yüzümde çok sayıda normal ben var doktor alırsak daha çok iz kalacağını gerek olmadığını almaya söyledi moralim çok bozuldu ne yapcağımı bilmiyorum çok kararsızım yardımcı olurmusunz ankarada yaşayan ve ben aldıran arkadaşlar..

siteye yeni üye oldum 1 hafta önce ankara gazi hastanesinde plastik cerraha gittim yüzümdeki benlerden dolayı mart ayına gün verdi ve en fazla 4 ben alırım dedi ancak iz kalır ve yüzümde çok sayıda normal ben var doktor alırsak daha çok iz kalacağını gerek olmadığını almaya söyledi moralim çok bozuldu ne yapcağımı bilmiyorum çok kararsızım yardımcı olurmusunz ankarada yaşayan ve ben aldıran arkadaşlar..

ankarada yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa banada yardımcı olur

benim göz ve kaş aramda var büyük kahverengi gözkapağıma yakın olduğundan acaba dikilirken bir gerdirme olur mu diye düşünüyorum ve ben de iyi bir cerrah bilmiyorum iz kamasına razıydım bundan iyi olur hiç sevmiyorum

arkadaşlar benlerinizi hiç lazerle keserek aldırmayın çünkü iz kalıyor kütahyada bi aktar bi formül bulmuş bitkisel benlerin üstüne ilaç sürüyor 3 gün içinde kuruyup düşüyor ve iz falanda kalmıyo eşim aldırdı haftaya bende gidicem süper bi buluş hemde uygun bi maliyete yapıyor bu işi

ben adana ortadoğu hastanesinde plastik cerrahi ye gittim. altında çıkanı gördüğümde iyiki lazerle aldırmamışım dedim. bence sende kesinlikle lazerle aldırma tabi eğer büyükse. altında bir dev yatıyor:) ve biz onun ne olacağını bilemeyiz. cilt kanseri çok daha kötü izlere neden oluyor. orta doğuda ben 85 ödedim karne %70 ini ödedi. banada 85 kaldı. umarım kurtulursun

Merhaba, benim de yüzümde burnumun yanında bir et beni var yarım cm kadar büyüklükte aldırmayı düşünüyorum. Ortadoğu hastanesinde gittiğin doktorun adı neydi? Bir de iz kalır diyorlar, benim o kadar kötü görünmüyor şu an eğer aldırdıktan sonra çukur gibi bir iz veya dikiş izi kalırsa çok üzülürüm:KK43:

kızlar benlerden buzla kurtulabilirsiniz buz tedavisi benleri cilt lekeleirni kurutuyormuş ayrıca başka birçok daha şeye iyi geliyormuş

yok bu farklı canım buzun hiçbir yan etkisi olmaz buz üst deriyi kurutup döküyor kızarık kalıyor biraz buzun yakıcı bir etkisi olduğu için sonra geçiyor tabi birkaç defa üst üste yapınca lekelerin başladığı yere kadar alt deriye iniyor o şekilde benleri lekeleri temizliyorlar belli derecede dondurulmuş buzla yapıyorlar internette buzlu terapi diye geçiyor bir araştır canım.

kızlar bende benlerimi aldırmak istiyorum benim benlerim et beni değil yüzümden sonradan çıktılar iğne ucu gibi nokta nokta ankarada nerde aldırabilirim nolur yardım edin:KK43:

Kızlar ben genital bölgemdeki beni aldırmak istiyorum, et beni değil, yani yüzeysel ben. Bunu ne şekilde aldırmamı önerirsiniz? Yaptıran varsa yardımcı olabilir mi? :KK61:

Kızlar ben genital bölgemdeki beni aldırmak istiyorum, et beni değil, yani yüzeysel ben. Bunu ne şekilde aldırmamı önerirsiniz? Yaptıran varsa yardımcı olabilir mi? :KK61:

cerrahi yöntemle aldırmanı öneririm. ben aldırdım 3, 4 ay önce hiç sorun olmadı, iz de kalmadı. 3, 4 gün önce lazele 5 tane aldırdım hiç canın yanmıyor ama lazeri pek tavsiye etmiyorlar. beni köküyle almak gerekiyormuş. parça kalırsa sorun olabiliyormuş. bunu bildiğim halde aldırdım.

X