Lazerle ben aldırma

arkadaşlar adana^'da lazerle ben tedavisi yapan dermatolog varmı?

ben adana ortadoğu hastanesinde plastik cerrahi ye gittim. altında çıkanı gördüğümde iyiki lazerle aldırmamışım dedim. bence sende kesinlikle lazerle aldırma tabi eğer büyükse. altında bir dev yatıyor:) ve biz onun ne olacağını bilemeyiz. cilt kanseri çok daha kötü izlere neden oluyor. orta doğuda ben 85 ödedim karne %70 ini ödedi. banada 85 kaldı. umarım kurtulursun

Merhaba Arkadaslar
Uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum ve sonunda karar verdim benim yüzümde kabarık olmayan leke tarzı ben var ve ben cok kafama takıyorum lazerle aldırmayı uzun zamandır dusunuyordum ama ıyı bır doktora aldırmak ıstıyorum istanbulda lazerle aldıran ve memnun kalan arkadaslarımız varsa lütfen bana yardım edebılırmısınız veya özel mesajda atabılırsınızsenağlama

Son düzenleme:
meraba arkadasLar..ben de bu konuda bıraz arstrdım...aLdrmak istedıgm ben var ama herkes şiddetLe karsı cıkıyo özeLLikLe babam:):):)benLerde kanser riski oluyomus dıye ben evham yaptım doktora gıttım kontroL ettrdım bişi cıkmadı..aLma meseLEsine geLince de aynı hastanede 2 tane doktora sordum..benLer kesınLıkLE iLacLa geciriLemez,LazerLe yakıLamaz ;sadce ameLiyatLa aLınır dedi...bana da bu mantıkLı geLdi acıkcası sonucta LazerLe yakılıyO ama benLerin kökü cok uzun oLuyo öyLe biLiyOrum..ne kdr sagLıkLı oLdugu konusunda şüpheLıyım..en isi dermotoLoga danısmaktr bence...danişmadan Lazer yaptrmayın bence,cnku artık insanLar para için herseyi yapıo

-
tatlım et beni mi senin?benim kesiyle alınacak bi durum olmadığı için et beni olmadığı için lazerle aldırmayı düşünüyorum :/:/ doktorların onaylamadığı doğru

-
tatlım et beni mi senin?benim kesiyle alınacak bi durum olmadığı için et beni olmadığı için lazerle aldırmayı düşünüyorum :/:/ doktorların onaylamadığı doğru

yok et ben diil bnmkı..normal bıldıgımız ben...bu lazer olayı kansre kdr gturuyomus yaaa:eyvahedigeldismile

ben 2 ay kadar önce benimi aldırdım. altından kocaman birşey çıktı. onuniçinde kalması kansere neden olabiliyormuş o nedenle bu tip benlerin lazerle alınmsı soğru değil. uzantısı varsa lazerle aldırdıktan sonra çukur oluşuyor. benim benim yarım cm civarındaydı. alırken izin uzun olmaması için biraz dar kestiler ve alt tarafta hafif bir çıkıntı var. bu beni izden dha çok rahatsız ediyor. daha büyük bir çukur olduğunu düşünmek bile istemiyorum. bunun geçeceğini söylediler. profilme yeni resimlerimi akleyeceğim oradan bakabirsin. 1 yıl sonunda düz bir çizgi olack. çukurdan daha iyidir. bence lazerle aldırmayın.

]arkadaşlar benim yüzümdede çok ben war delirçem ya aama lazer falan ne bilim tavsie etmiyorlar pek:S acaba duyduma göre benlerin rengini açıcı kremler warmış işe yarar mı[/B]

]arkadaşlar benim yüzümdede çok ben war delirçem ya aama lazer falan ne bilim tavsie etmiyorlar pek:S acaba duyduma göre benlerin rengini açıcı kremler warmış işe yarar mı[/B]

ya bu krem meselsını ben de duydum..hatta ev arkadasım kullanmiş.. ben tanıstıgımda ben falam yoktu yuzunde ama önceden varmiş hem de buyuklugunu gsterdi baya var...doktor bı krem vermiş kullanmıs gecmiş...ama ben kendı doktoruma srdm öyle sey olmaz sedece aöelıyatla olur dedılmaz: keske saglıklı bı sekılde yok eden bı krem olsa:sinifsinif:

ya merabalar bende iki tane benimi aldırmak istiyorum yüzümde ikiside normal et beni değil ve küçükler ama maalesef fazla takıyorum ben ve sevmiyorum beni biri de aksine dudağımın tam üstünde ve herkes ço beğeniyor ama ben o benle barışık değilim ve sevmiyorum o yüzden aldırmak istiyorum küçük ve et beni olmayan benler için bildiğiniz bir tedavi şekli tavsiye ettiğiniz bir yöntem veya tecrübeleriniz varsa lütfen yazın :)

gövdemde yığınla vardı etbeni hele göğsümde nohuttan büyüklerdi benneyaptımki
küçükleri lazerle aldı
büyüklere cerrah işlem
sonuç süper ve çok az iz kimnde hiç yok :sm_cool:
dekoltemde çıktı ama bemki bi cilt hastalığı senağlama
finaller bitsin onlarıda aldırcm ben
ssk karşıladı özel bi hastanede yaptırdm sgk anlaşmalı bi hastaneydi
çok memnunum kızlar:1rolleyes:

benim de sırtımda 2 tane kocaman ben vardı, yuksek ve puturluydu; kendimi bildim bileli var. bir de gogsumde rengi degisen bir ben vardı. 3'unu de bolgesel anesteziyle cerrahi olarak aldırdım karsiyaka devlet hastanesi-Haluk Bey'de. guven verici , kibar bir doktor; ilgiliydi. ancak 3unde de aradan2-3 yıl gecmesine ragmen izler kaldı. kesik yerleri hafif cukurca, ve oradaki ten biraz daha acık cilt tonuma gore. acık tenli oldugumdan cok dert etmiyorum; zaten o kocaman benleri tasımaktansa bu cukurluklar (dogal gorunmese de) kabulum.
alsancakda yasemen guzellik merkezinde de yuzumdeki bir beni lazerle aldırmıstım. hafif cukur kaldı o da; sanki su cicegi lekesi (cukuru) gibi. o zaman icin 2-3 sene once tanesini 100 tlden yapmıslardı. sskya ise para odemedim.
lazerde benin uzeri yakıldıgından sadece yuzeysel benler temizleniyor sorunsuz sekilde. yakma islemi oldugundan yuzunuzde bir delik acıyor; bu yara yerine dikkat etmeniz gerek. yasemin hanım bana tup vazelin onermisti; boylece yara yeri hemen kurumayıp buzusmeden iyilesiyor. yavas yavas, yara yerinin iyilesmesi hedefleniyor. asla gunese cıkmamak da gerek.

cerenm acaba kaç seans sürmüştü lazer işlemi ve iyileşme süreci nasıl olmuştu biraz bilgi verebilirmisin. Benimde burnumun ucunda çok açık renkli bir ben var aslında yüzümün başka bir yerinde olsa hiç dert etmem ama burnumun ucunda olduğu için çok rahatsız oluyorum sanki çok dikkat çekiyormuş gibi geliyor bana ve ondan kurtulmak istiyorum. Cerrahi yöntemle aldırmak için plastik cerrahla görüştüm ama burun ucunda izler çok belirgin olacağı için şu anki halinden çok daha fazla rahatsız olursun dedi bana bende lazer yöntemini düşünüyorum ama okuduğum yorumlardan çok kafam karıştı memnun olan var olmayan var, sağlıklı bir bilgiye ihtiyacım var lütfen...şimdiden teşekkürler

e arkadaşın hangi kremi kullanmış:S

cnm şimdi ben burdan dırek isim vermek ıstemem cunku eger bı zararı olursa olmaz....dun tekrar konustuk bu meseleyı....kendısı de uygulamıs annesı de uygulamıs annesının burnunda kocaman et benı varmıs sımdı yok ama benlerın tamamını gtrmuyo kucucuk bı leke kalıyo nokta gıbı bu da benın kökune zarer vermedıgını gösterır ben öyle dusundum....bu ılacı veren adam da doktormus ama babasının arkadasıymıs galıba doktorlar zararı olur dıye rıske grmek ıstemıyolar anlamadım....ben denıcem ama korkuyorum:sinifsinif: cesaretımı toplayıp denersem yazıcam burdan...ama şimdi vermıym olur mu:kedi::kedi:tuhaf olan bısey daha var ki bu ılacın prospektusunde benlere ve tuylu sıgıller euygulamayın dıyo...benım erkek arkadasımın da dayısı göz doktoru o da erkek arkadasıma bı göz ılacı verdı kullan dıye sacına surdu sacları cogaldı mesela ama baska bı göz doktoruna srsan onaylamaz:)....belkı dıyorum bazı dktorlar ıyı olanlar(cnku erkek arkadasımın dayısı cok unlu bı doktor) bu ısın hılesını kullanarak yakınlarına mı önerıyolar

Son düzenleyen: Moderatör:

yahu aynen kaydirigubbakcemile5
bende aynı dertten muzdaripim ya! zemuszemus
benimde aynı öyle yüzümde küçük ve kahverengi iki ben var bellide olmuyor biri tam dudağımın üstünde diğeri gözümün altına doğru aslında belli olmuyorlar ama ben kafama takıyorum ve bende ilerde birkaç sene sonra lazerle aldırmak istiyorum..
sen yaptırdın mı canm veya yaptırmayı düşünüyormusun hala?

Duygucum, şu göz ilacının ismini ver bari. Ben de bu aralar saçlarıma taktım. Özelden de verebilirsin. Bekliyorum hadelikafadulden

bundan dört ay kadar önce yüzümden iki tane sırtımdan iki tane boynumdan bir tane lazerle ben aldırdım.sırtımdakilerden birisi birazca büyük ve kabarıktı diğerleride tam yüzeysel değil biraz çıkıktı.şimdi sırtımda o büyük olanın yerinde hafif bir kahverengi leke kaldı.yüzümde yanağıma yakın olan kahverengi bir hale dönüşerek birazda kabardı ve içinden bir iki kıl çıkmaya başladı sanki bu benimin görüntüsü eskisinden kötü oldu.ama diğer aldırdıklarım hemen henem kayboldu dikkatli bakınca hafif bir pembelik görülüyor bunlardan memnunum ama ötekiler kötü oldu hele yüzümde olan moralimi bozuyor

bende bişey ögrenmek istiyorum hemen alıyorlarmı benleri yoksa günmü veriyorlar , bide cildiyeyemi gitmek gerek yoksa plastik cerrahiyemi kafam karıştı :S geçen yaz annem et benlerini yaktırmıştı haifi iz kaldı ama onlarda zamanla geçti şuan hiç iz yok ilk yakıldıgında çok acımıştı bi daha yaktırmayacam demişti ama 10 gün sonra bi baktım tekrar gitmiş yaktırmış :) acıyı çeksende daha güzel ve estetik duruyor :):) bide bu et benleri için bi ilaç karışım varmış onu sürüyormuşsun düşürüyormuş bununla ilgili bilgisi olan varmı?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…