- 20 Aralık 2009
- 3
- 0
- Konu Sahibi Liberiangirl
arkadaşlar adana^'da lazerle ben tedavisi yapan dermatolog varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar adana^'da lazerle ben tedavisi yapan dermatolog varmı?
-meraba arkadasLar..ben de bu konuda bıraz arstrdım...aLdrmak istedıgm ben var ama herkes şiddetLe karsı cıkıyo özeLLikLe babam:):):)benLerde kanser riski oluyomus dıye ben evham yaptım doktora gıttım kontroL ettrdım bişi cıkmadı..aLma meseLEsine geLince de aynı hastanede 2 tane doktora sordum..benLer kesınLıkLE iLacLa geciriLemez,LazerLe yakıLamaz ;sadce ameLiyatLa aLınır dedi...bana da bu mantıkLı geLdi acıkcası sonucta LazerLe yakılıyO ama benLerin kökü cok uzun oLuyo öyLe biLiyOrum..ne kdr sagLıkLı oLdugu konusunda şüpheLıyım..en isi dermotoLoga danısmaktr bence...danişmadan Lazer yaptrmayın bence,cnku artık insanLar para için herseyi yapıo
-
tatlım et beni mi senin?benim kesiyle alınacak bi durum olmadığı için et beni olmadığı için lazerle aldırmayı düşünüyorum :/:/ doktorların onaylamadığı doğru
]arkadaşlar benim yüzümdede çok ben war delirçem ya aama lazer falan ne bilim tavsie etmiyorlar pek:S acaba duyduma göre benlerin rengini açıcı kremler warmış işe yarar mı[/B]
e arkadaşın hangi kremi kullanmış:S
bir dermatologa gittim aynı problemden dolayı, kanser yapar lazerle aldırma dedi ama ben yine de aldırmak istiyorum çünkü benim benlerim çok küçük ve dışardan gözükmüyorlar sadece ben kafama takıyorum çil gibi daha çok ve en uygun lazer gibime geliyor. keserek çıkartınca iz kalmasından korkuyorum
cnm şimdi ben burdan dırek isim vermek ıstemem cunku eger bı zararı olursa olmaz....dun tekrar konustuk bu meseleyı....kendısı de uygulamıs annesı de uygulamıs annesının burnunda kocaman et benı varmıs sımdı yok ama benlerın tamamını gtrmuyo kucucuk bı leke kalıyo nokta gıbı bu da benın kökune zarer vermedıgını gösterır ben öyle dusundum....bu ılacı veren adam da doktormus ama babasının arkadasıymıs galıba doktorlar zararı olur dıye rıske grmek ıstemıyolar anlamadım....ben denıcem ama korkuyorum:sinifsinif: cesaretımı toplayıp denersem yazıcam burdan...ama şimdi vermıym olur mu:kedi::kedi:tuhaf olan bısey daha var ki bu ılacın prospektusunde benlere ve tuylu sıgıller euygulamayın dıyo...benım erkek arkadasımın da dayısı göz doktoru o da erkek arkadasıma bı göz ılacı verdı kullan dıye sacına surdu sacları cogaldı mesela ama baska bı göz doktoruna srsan onaylamaz:)....belkı dıyorum bazı dktorlar ıyı olanlar(cnku erkek arkadasımın dayısı cok unlu bı doktor) bu ısın hılesını kullanarak yakınlarına mı önerıyolar