Lazerle ben aldırma

arkadaşlar,,küçüklğümden bberi yüzümde ortalama büyüklükte bir ben var..ağzımın yanında..kahverengi,hafif çıkıntılı,..aldırmayı çok istoyrum..ama güvenemiyorum doktorlara
..benim merak ettiğim istanbul tıp fakültesi yani çapada ben aldıran var mı?varsa lütfen cevap yazsın,çünkü okullar açılmadan aldırmak istiyorum...mafoldumben

Cumartesi günü yiğenimin yüzündeki benleri sildirdik
toplam da 23 taneydi.

Çok şükür hiç problem olmadı
Yaklaşık 40 dk. kadar sürdü.
dün pansumanı yapıldı
Küçük olanların yeri bomboş
Daha iri olanlarda hafiften kanama oldu.

1 hafta sonra doktor bey tekrar görmek istedi.
güneş kremi sürülecek her dışarı çıkıldığında

Sadece benlere iğne yaparken ağrıdı biraz
gözlerinden yaşlar geldi
Ama lazerle silinirken zaten uyuştuğundan dolayı hissetmedi

Haftaya göğüs bölgesi de silinecek

doktor lazerle ben aldırmak diye bişey yok dedi.lazerle bu işlemi yaptıranlar,nerde nasıl yaptırdılar bilgi verebilirler mi?

Son düzenleme:
bende yarın aldıracağım.benim doktorumda iz kalacağını söyledi ama iz kalıp kalmaması cilte göre değişiyormuş ...

Canım en son durum nedir? Bende bugün o hastaneye gittim. Senin ameliyatın üstünden baya geçmiş. Ne oldu ameliyat iyi geçti mi? Sonrasında iz kaldı mı??? Nasılsın şimdi?

arkadaşlar bende 2 gün önce benimi aldırdım. normal bendi ve yarım cm civarındaydı. bugün bantları çıkardılar şok oldum 2 cm dikiş var. herkestemi böyle benimkimi bu kadar uzun anlayamadım. cevap yazarsanız sevinirim

bende aldırdım. Dikiş yerine bakmadım henüz yeni olduğu için;ama doktorun habire diktiğini hatırlıyorum senin gibi büyüklükteki benimi. Galiba benimkide seninki gibi. Pasumana gittiğimde unutmazsam bakmayı yazarım sana.

merhabalar ben de 1 yaklaşık 1 ay önce alnımdali yrm cm lik benimi aldırdım.hintliler gbi gözüktüğümü düşünüyordum da:) takmıştım artık ona ve aldırıp mutlu olcağımı hissettim ve gidip aldırdım.tabi dr.um bana 6 aydan sonra yavaş yavaş izin gideceğini söyledi.aynen bende de şuan bir iz kaldı.ama zaten başta hep söylenndi bu bana ve dedniki benin boyutu kadar bir çizik kalacak orda dedi.zamanla dedi..şuanda da var zaten iz.hatta daha 1 ay bile olmadığı için dikiş izlerim bile duruyor.makyajsızken sanki bir sivilcemi sıkmışım da geçmek üzre gbi duruyor ama pudra vs ile biraz daha kamufle oluyor.makyajsızken hafif de bir kırmızılık oluyor.ama çok kolay bir operesyon..ya zaten lokal anesteziyle yani iğneyle orası uyuşturuldu.akabinde zaten işlem hiç hissedilmiyor.5 gün bantlı kaldı.bu sürede bir kez pansumana gtttm.5 günden sonra da 3 gün minik bi bant yapıştı,su gelmesin dedi dr.sonra onu da çıkardım ve bitti olay..ama iz kalabilir diyor bir dizi insan da..ama şunu biliyorum ki eski o çıkık hintli güzeli alnımdan kurtuldum ve mutluyum..eski halindense ize ragzıyım..

kızlar ikinize de geçmiş olsun..en azından karar vermişsin yaptırmışsınız..endişelenmeyin dikiş izleri de zamanla kaybolur..
ben de benimi aldırcam ama et beni değil kesiyle alınacak bi durum yok yani lazerle aldırmayı araştırıyorum hastanelerde almıyorlar sanırım bi kaç dermatologa gittim lazerle ben tedavisi yapamadıklarını söylediler,o kadar insan yaptırmış,bulunduğum şehirde ve çevresinde yaptıracak bi yer bulamadım şaşıyorum gerçekten :|

Teşekkürler katy. Başlıkta lazerle diye yazıyo;ama ben lazerle aldırmadım . Düzelteyim dedim.

12 gün oldu aldıralı ama ortasında çukurluk ve kenarlarıda şiş halde. tabi tedirgin olduğumdan bir sorunmu var diye düşünüp duruyorum. iyileşirse yine yazacağım. bu arada benim benim düzdü ve altından kocaman birşey çıktı onun içerde kalması iyi değilmiş.o nedenle lazerle aldırmayın bence nolacağı belli olmaz. küçük benlerle dolu benim üzüm onlara lazer yaptıracağım ama doktorum büyük için lazer önermedi. katy bnece biraz daha düşün görsellik çok önemli ama sağlık kadar değil.

canım geçmiş olsun öncelikle..ben şimdilik askıya aldım zaten çok yoğunum şu aralar,ama aklımda hala,mümkün olduğunca burayı takip etmeye çalışıyorum-hem sağlık açısından hem görsellik açısından en mükemmeli hangisiyse öyle olmalı.umarım çabucak iyileşir bi sorun kalmaz,aksi halde doktora gitmeyi ihmal etme,bize de haber ver sağlıcakla kalın

Son düzenleme:
ben baktım resmine 13 günde böyle görünmeye başladıysa hiç iz kalmaz sende bence. süper

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…