Lazerle ben aldırma

acaba aldırınca nasıl bir iz kalıyor?resim koyma şansınız var mı?

kusura bakma cnm yeni gördüm yazını.resim koymak isterdim ama malesef orda hipertrofik skar oluştu.yani sivilcemsi bir görüntüsü var.doktoruma gittim.bir jel verdi.2ay boyunca onu kullanmam gerekiyor.inşallah geçer.
sende eğer aldırıcaksan dikkat et.kaşıma oynama elleme geçmiş olsun cnm.

benden kan tatlili istediler.ve gün verdiler 11martta gisicem.sargı bezi gibi bişi istedi gelirken getir dedi.acaba bana ilacın adını verebilir misin?benim doktor vermezse alırım.çünkü pek ilgileniceğe benzemiyo

doktoruna söylersen yazar zaten ilacın ismi controtubex.dikişler alınır alınmaz sürmeye başlaman gerekiyomuş galiba ama ben kullanmamıştım.çabuk iyileşmesini iz kalmamasını sağlıyor

slm arkadaşlar bugün doktora gittim benler için konusmaya doktor alırız dedi ama iz kalır bi fark etmez dedi yinede sen bilrsin dedi bende iz kalır diye wazgeçtim sizce başka yerlerede gidip sormam gerekirmi iz kalırmı sizce

bende yarın aldıracağım.benim doktorumda iz kalacağını söyledi ama iz kalıp kalmaması cilte göre değişiyormuş ...

merhaba ben izmirdenim yüzümde 4 tane siyah ben var et beni değiller ve ben onlardan sonsuza kadar kurtulmak istiyorum lütfen yardım edin nereye gidebilirim ? fiyat ne kadardır ? çok mutsuzum insanların yüzüne bile bakamıyorum

Bende aldırdım ama benimki estetik kaygısı ile değil tamamen sağlık için benimki hamileliğimde evrim geçirdi diyebilirim lokal anestezi ile alındı ve izi kaldı ama olsun sağlığım önemli ben yüzümdede olsa aldırmam ama sonradan çıkarsa bilmem doğuştan olana alışıyor insan kimi insanadaçok yakışıyor

merhaba arkadaşalr benimde kaşımın üstünde küçük bi et beni var bide yanında sonradan çıktı.ayın 25 inde alsancak devlet hastanesinde aldırcam bakalım aslında korkuorum iz kalır die ama bakalım gelişmelerden sizi haberdar ederim .bu arada ssklıya ücretsiz ...

bir kaç gün sonra bende yanağımdaki leke benini aldırıcam..lazerle.
araştırdım.. benimle ilgili bazı sonuçlara ulaştım..
benim doğuştan değil sonradan oluştu..
ve bir tarafı çok koyu diğer yanları açık renkte... bunu okufum internetten kanser riski taşıyor olabilirmiş onu öğrendim..
gidip bir an önce kurtulucam benden.

arkadaşalr ben aldırdım local anesteai yapıolar.hiç hissetmiosun bile 1 hafat dikişli kaldı yarın dikişleri alıcaklar ameliyattan sonra patolojiye gönderiolar benleri onundasonucu yarın belli olacak bakalım ben memnunum o lekeden kurtuldum ya bana yeter :: =) gelişmlerden haberdar ederim aldırmak isteyenlerin bilgisine...

merhaba arkadaşlar ben 16 yaşındayım yanağımda ve iki kaşımın ortasında iki tane ben var küçük değiller ve et ben değiller ama çıkıntılılar.Bursada nerde aldırabilirim devlet hastanelerinde alıyorlarmı ve yaş sorun olur mu ??[[Lütfen cevap.]]

et benmiydi yoksa diger mi_? lazer le mi ameliyetlamı alıyorlar_? bende izmrde oturuyorum. doktorunun adını verebilir misin bana

arkadaşlar ankarada lazerle ben aldıran oldumu? cankayada bi yer var alan giden oldumu. benim alnımda 2 tane deriden yuksek kahve rengi leke beni vardı onun için ama bana fiyat yuksek geldi 2 tane ben için 600 dedi doktor. fiyat iyimi sizce? iz cokmu kalıyor. lütfen cvp bekliyorum...

Ben de benimi aldırmak istiyorum ama yaşla ilgili bi sorun olur mu var mı acaba :uhm: ona göre benimi aLdırmadan önce ikna etmem kişilerle konuşucam.Araştırma yaparak çıkarsam karşılarına daha kolay olur işim sırnaşık şey​

yaşla ilgili bir sorun olcağını sanmıyorum :1no2: bende lazer yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…